Slut...

Klockan är bara runt sex en lördagskväll men det känns ungefär som att hon är 02.00 en söndagsnatt.. Jag är helt slut! Har jobbat idag och ska jobba även imorron så det blir inte så mycket helg för min del (inget drickande alltså). Sara däremot (bästaste bästa Sara) var bakis idag på jobbet, eller nej, hon var fortfarande full. Åtminstone fram till middag. Men det är bara skoj, om hon är ball i vanliga fall så var hon ännu ballare nu. Hon flummar o höjer stämmningen, love it ;-)

Fattar inte hur jag ska orka upp imorgon..orkar knappt hålla ögonen öppna. Tur att man har så snälla arbetskamrater. Jag fick typ den bästa kassan idag för det tyckte mina arbetskamrater att jag skulle ha!! Så omtänksamt! Daniel sa även att jag lätt skulle få tider framför en som har varit fast anställd och också vill ha tider, vet inte om det stämmer men det värmde =)

Nu vill jag äta....är huuuuuuungrig. Orkar inte laga mat men vill heller inte äta ute, käkade på krstd-pizzerian/restaurangen igår men trots att det kostade typ 2 hundra så tyckte jag fan inte att det var särskilt gott, det var iaf inte värt pengarna. Nej tacka vet jag Bar-B-Ko!! Där är det fint som fan, maten smälter i munnen på en. Det hade suttit fint nu.

Förresten kom min gamla mentor in och handlade av mig idag. Trevligt. Han är för go. Han trodde alltid det bästa om mig trots att jag var oförbätterlig ;)

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0