Äntligen lite ledighet

Imorron är jag äntligen ledig. Så jag ladddar upp inför detta med att spana in programmet om Tiger Woods otrohet.. Imorron hade jag tänkt försöka köpa dom sista julklapparna (visst hatar man bara när folk inte önskar sig något?), hade även tänkt baka lussekatter (lite sent jag vet, men bättre sent än aldrig).

Idag har jag satt upp och pyntat julgranen så nu har jag mys här =) Jag hade inte kunnat tänka mig en jul utan en julgran, jag är lite av en sucker för julgranar men det är ju så mysigt!! Har även lagt två små klappar under granen, önskar bara att alla klappar hade varit färdigköpta och kunnat trängas där under :)

Jag ser framemot en mys-vinterhelg med (förhoppningsvis) besök av föräldrarna, och massa julkort (ge mig!, man blir ju så glad)..

Ha en trevlig helg!

Mer snö åt folket=)

Åh vad det har snöat idag. Jag hade privilegiumet att ha bil idag och när jag slutat jobba fick jag skrapa rutorna som var täckta med snö, inte varje dag man får göra de =) Just nu myser jag som fan av detta vädret, jag hatar när det snöar i januari, februari, mars..vad fan ska man med snö till då? Men nu precis innan jul är det supermysigt, allt blir så fint (jag menar finns det nåt vackrare än snötäckta träd?) och man får julkänslor och fattar att det snart är jul. Det brukar annars vara svårt att inse när allt bara är så grått och mörkt och helt plötsligt är det bara julafton. Och det var så länge sen vi fick snö innan jul så jag hade slutat tro att det skulle inträffa igen, därför känns det extra mysigt nu och jag bara sitter här med mina 10 ljus, har lyssnat på julmusik och tittar ut på snön som faller ner...jag saknar bara ett ljus i lägenheten just nu, ljuset i min tillvaro ;) Jag hoppas att snön kommer ligga kvar fram till jul och då vill jag bara njuta av att vara ledig och umgås med mina nära o kära och bara chilla.. Det ser jag framemot!

Varma vinterkramar på er

Snö!

Man blir glad :)

En dejt i badkaret..

Bara jag, jordgubbsdoftande bubblor, den senaste CHIC-tidningen, mandarin-chilli cider och soft musik. Det är avslappning och vardagslyx på hög nivå..=)

Gick en liten runda på staden innan idag med Karin och hennes fina flickor. Så himla galna, fina tjejer. Dom är lite som tjejerna i Sex and the city, bara det att alla här är Carrie..typ.. Önskar jag hade kunnat komma på deras stiliga fest på fredag, det hade varit såååå kul. Men jag ska på julbord. Var på julbord i lördags också.

Nu har jag inte tid att uppdatera mer, nu börjar DH!!


Dålig update

Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp.
Hela helgen bara rusade iväg och nu i veckan har jag jobbat mycket och när jag kommit hem från jobbet har jag varit så trött så att jag inte orkat någonting. Typ. =)

Helgen då:
Fradag: Frisören, klipp o sling (halva dagen). Sen en liten snabb runda på stan för att hitta födelsedagspresent till mammsen! Sen hem, slå in födelsedagspresenterna till Zetti, byta om och sminka mig med mitt nyinköpta glittersmink från Make up store=) Sen hem till Zettan o käka o fördricka lite. Sen kom hennes bror och hans polare och sedan drog vi till Magazinet för att se Lillasyster. Efter några drinkar, mycket väntan och 2 förband varav ett bestod av två gymnasiepolare och en gammal vän från förr.. När det roliga var slut var det så skönt att slippa gå och lägga sig ensam!

Lördag: Jobb. Hem o göra vid sig och dags för förfest. Sedan utgång till banken. Och ännu en gång slapp man sova ensam =)

Söndag: Jobb (+ en och en halv timme), därefter kom bror och brors tjej och hämtade mig, vi shoppade lite mat, åkte hem till mig och jag blev äntligen av med flyttlådorna. Sen började jag laga tacos och när han som är mkt speciell för mig kom hem så blev det mys med middag och film. Den mysigaste kvällen på jävligt länge. Jag hatar att vara ensam på veckorna..

Imåndags skulle jag jobba över en timme om det behövdes. Men det gjorde det inte.

Idag jobbade jag över 2,5 tim. Och på fredag ska jag jobba extra så många timmar jag vill. Blir en del extra timmar denna veckan kan man säg. Blir säkert minst 8 timmar extra och det är fan en hel dag extra på mindre än en vecka..och då jobbar jag ändå sju av sju dagar..

Nu ska jag titta vidare på Grey´s.


RSS 2.0