En ledig dag

Och den har spenderats med min älskade mamma! Pappa var också hemma en stund sen skulle han tillbaka till jobbet igen. Jag o mamma har fikat, snackat, bokat en resa för oss två (en liten en men ändå!), bakat, stekt lax (mums) och försökt sy lite...  Det har varit en riktigt nice dag =) Sen var man ju tvungen att ta sig in till stan igen eftersom vi skulle ha personalmöte. På min lediga dag. Typiskt. Men det var ett bra möte, vi ska börja ha utvecklingssamtal! Det tycker jag är bra, det är alltid positivt med kritik som man kan ta åt sig så att man kan utvecklas!

Plus att jag har käkat soppa idag! Jag tycker inte ens om soppa! Men det funkade, jag tycker att jag måste bli lite mer vuxen, typ äta soppa och sånt, trots att jag egentligen inte gillar det. Och jag ska lära mig att dricka öl, så fort jag kan mer än bara ens tänka tanken utan att klökas =)

Jaja börjar väl bli dags att tänka på att gå  och lägga sig..

En dag på en soffa..

..jepp det är så jag har tillbringat denna dagen. Min första lediga dag sedan förra fredagen. Skönt att äntligen få vara ledig. Har ju inte haft en riktig sovmorron på länge så det tänkte jag att jag skulle ha idag. Gick inte upp förrän vid 11.30 och sen har jag fortsatt på sovmorron temat hela dagen. Tog med mig täcket in till tv-rummet och sedan har jag bara chillat på soffan, under täcket, hela dagen. Veckans repriser har avlöst varandra på tvn och emellanåt har jag surfat och spelat lite på datorn.  En portion pasta (från igårkväll) och kanske en tredjedelspizza har jag tryckt i mig idag. Det kan faktiskt varit det mest ansträngande jag har åstakommit idag. Värma pastan i micron alltså. Förövrigt har det varit oerhört chill!

Och imorron är det jobb igen. Rise and shine 05:20. Business as usual!

Thats all for now. Over and out!

I´m going crazy

Dom åker vattenrutchkana på tv och det ser sååååå kul ut=)

Sommar, någon?

Snart lön!

Mindre än 2h kvar =)

Händelserik dag

det vill jag lova :) Iaf små händelser!
Sebbe klarade sitt körkort idag! Jessan lånade ut sin bil till honom på lunchrasten så vi drog till McDonalds driv-in..haha=) Det första man gör när man får körkort ;-)
Lönebeskedet kom också idag, och det var ju inget upplyftande idag heller. Tyckte jag fick dålig lön förra månaden och nu var det ännu sämre! Sjukt! Dessutom var det 3 pers som fick lönehöjning och det kan jag inte fatta, det ska vi ju inte få förrän i april. Och varför var det bara dom tre som fick??
Jaja något som var upplyftande var att när jag kollade mobilen så hade jag fått 3 aviserings-sms! Alla mina tre paket som jag hade beställt kom idag, sinnes! Blev lite kaka-på-kaka, men det var kul ändå.
Sen har jag bokat klipptid, tråkigt bara att det inte blev förrän fredag nästa vecka! Hade tänkte att jag skulle försöka få en klipptid på fredag, skulle ringa efter jobbet. Men så långt hann jag inte eftersom chefen imorse frågade om jag kunde jobba extra på fredag, och med tanke på att jag inte var nöjd med lönen så kände jag mig desperat nog att tacka ja (!).
Så därför blev det ingen klippning på fredag. Efter jobbet, när jag hade hämtat ut mina nyanlända kläder, svängde jag inom Pink för att boka tid. Eftersom inte fredag gick så tänkte jag lördag (känner verkligen att jag är i behov av ett klipp) men på lördag var min frisör fullbokad så det fick bli nästa gång jag är ledig, alltså fredag nästa vecka. Jaja jag får klara mig framtill dess.

Nu ska jag titta färdigt på Project Runway.

xoxo

Update

Nu är det väl på tiden att uppdatera lite igen. Har ju inte blivit så mkt av den varan på sistone, helt enkelt för att jag varken har haft tid eller ork med det. Men nu har jag hittat en liten lucka. Min kära bror har precis stuckit härifrån. Han var här och underhöll oss ikväll, vi käkade tacos, tittade på Robinson och spelade poker. Nice!
Har faktiskt träffat hela min familj idag, gött! Mamma o pappa tittade nämligen in på jobbet och hälsade på mig idag =) Då blir man så himla glad! Och det var skoj att mackan kom hit med lite energi ikväll, blir ju inte att vi träffas så ofta, tyvärr!

Förövrigt har det varit arbete på schemat idag. Anna har också jobbet idag och det är helt otroligt vad det underlättar stämningen att ha henne där på helgen =) Anna är jättetrevlig och hon livade verkligen upp stämningen!

Imorron är det jobb igen, sen måndag, sen tisdag, sen onsdag och sen torsdag. På fredag är man ledig igen;)  Då är det en stadstur som gäller. Mer eller mindre motvilligt :) Hade tänkt att färga bryn o fransar och hade hoppats på att kunna få en tid på fredag. Samma sak gäller håret, hade velat klippa och ev slinga mig på fredag men det känns det som att jag bara kan glömma, det är ju trots allt löningshelg o allt. Jaja, får se om jag får några tider. Men en sak som det känns som att jag måste göra på fredag är att köpa en present till ovannämnda Anna då hon fyller år nästa helg och vi ska dit på lördagen. Känns som att det kommer bli jag som får ta tag i den uppgiften, och hade jag bara vetat vad jag skulle köpa så hade jag gärna gjort det också =) Vi får se, allt löser sig..

Jag signar ut nu =)

Några ord från mig

Helgen har varit bra. I lördags morse hade jag rockmorron med mig själv. Det var nice, lyssnade på asmassa bra rockmusik med typ Queen, AC/DC, G ´n R, Bon Jovi, Kiss o sånt fint ;) Gick o headbanga lite o tänkte ta en liten drink osså men jag tänkte att jag får väl vara lite ordentlig o inte dricka mitt på dagen. Istället tog jag en liten promenad till mitt jobb. Snakade med kollegorna lite sen kom Oskar o hämtade mig o vi gick på stan en stund.

Igår var jag o tittade på damerna när dom spelade fotboll. Blev en ganska generande vinst kanske man kan säga, jag tappade räkningen vid 3-1 men dom insatta trodde att resultatet slutade 11-1.. Passade på att rensa mamma o pappas kylskåp på rester från middagen vi blev bjudna på, RIKTIGT gott! Sen följde min lilla mamma mig till bussen.

Idag (efter arbetet) var det dags för kollegorna att bowla och på begäran följde jag med och tittade. Så jäkla surt, den ena rundan förlorade Sebbe med ett poäng och den andra med två poäng, hade han istället vunnit dom två matcherna så hade laget vunnit hela matchen. Nu klättrar dom istället neråt i tabellen..tråkigt. Efteråt stärkte och tröstade vi oss med mat på MAX. Det var fint, för min del blev det nuggets m potatisgratäng och beadipp. Riktigt flottigt och riktigt förlustförträngande =)

Imorron är man ledig! =)

Shopping, semlor och världens sötaste bebis!

Ja det säger väl det mesta om min helg. I fredags när jag var ledig kom min kära mamma hit. Med frukost!
Vi käkade o hade mysigt. Sen åkte vi till mitt jobb och hämtade mitt lilla visa-kort. Sen gick vi på stan. Jag köpte den supersöta koftan som var med i förra inlägget. Köpte även en cool lila klänning med blixtlås längs med hela framsidan.  Sen gick vi hem till mig för att fika med semlor. Oskar, Pappa, Marcus och Anny kom också hit. Då ringer Milla! Det var SÅÅÅÅ kul! Jag var så himla nyfiken på hur allt hade gått, hur dom mådde och allt annat! Det var kul att hon ringde och det var ännu roligare att hon bjöd hem oss nu i helgen. Sen fikade vi klart och alla åkte hem. Jag o Oskar stack och hyrde 3  filmer och sen handlade. Sen lagade jag min favvomat. Moussaka och vitlöksbröd!  Sen tittade vi på en av filerna; Bangkok Dangerous, riktigt dålig..se inte den!

Lördagen kan sammanfattas kortare: Jobbade mellan 11-16, sen hämtade oskar mig och han åkte hem till gunnarsson. Jag åkte hem o satt i soffan hela kvällen. Själv.

Söndag (idag alltså): Jobbade mellan 12-16, sen kom Oskar o hämtade mig, vi åkte hem här o hämta lite grejor (glömde dock digitalkameran, STOR tabbe) sen åkte vi hem till Milla, Jonas o Ebba. Det var så roligt att träffa dem! Har inte gjort det på länge, Milla var iofs här dagen efter min födelsedag men innan dess var det en evighet sen vi träffades. Och den lilla söta bebisen! Hon var ju såååå liten och SSÅÅÅÅÅ SÖT!! När jag först såg henne blev jag helt chockad över att hon var SÅ liten. Och jag fick hålla henne, hon var som en söt liten docka! Så liten och så sjukt himla söt!! Jag tror verkligen att det var den sötaste bebis jag någonsin sett! Ja jag säger det igen, SÅ liten och SÅ söt.

Jaja ska inte tjata mer om den JÄTTESÖTA bebisen, ska istället försöka bli färdig att gå och lägga mig.

En fotokavalkad


Nya kuddar!

Kortet till den nyblivna mamman!

Datorn!

På väg till jobbet!

Två bilder på mig i min nya heta kofta...

..som inhandlades igår när jag gick på stan med min underbara mamma!

Jag har varit vilsen, Lisa...

...det är ju helt klart titeln på dagens låt. Jag älskar den! Den gör mig så glad!! Lyssnade på den imorse när jag sminkade mig o fixade håret. Och nu sitter jag o lyssnar på den om och om igen.

Detta har varit en bra dag. Dom finns tydligen dom också ;) Det är konstigt, vissa dagar klumpar sig lyckan och glädjen och vissa dagar vill den inte infinna sig alls. Allt började imorse, jag kände mig fortfarande konstigt, bubbligt glad av att tänka på att Milla fött en söt liten dotter! Den känslan levde jag länge på. Sen gick jag ut på stan, hämtade mitt H&M-paket och gick till Gallerix  för att köpa ett kort till den nyblivna mamman. Dock hade dem inte ett sånt som jag ville ha, ville ha ett stort, typ A4 kort, med miranda-nallar eller nåt. Men men det blev ett fint kort iaf. Sen skyndade jag mig hem för att slita upp mitt paket. Och kuddarna blev jättefina. Köpte kuddfodralen med stadsmotiv och tillhörande innerkuddar. Sen köpte jag en tröja o en klänning o ett par skor också. Men skorna passade inte, men dem var billiga och jag tror det blir dyrare att skicka tillbaka dem så det får vara skitsamma. Men kuddarna blev riktigt bra. Sen var det dags att skynda sig till jobbet. På vägen till jobbet mötte jag Hugo med postbilen. Då blev jag också väldigt glad.

Idag har vi också kommit igång att sälja lösviktsgodis på jobbet. Kul eller jobbigt? Det får tiden utvisa. Sen kom oskar o hälsade på mig på jobbet. Det var kul, är alltid lika kul..händer ju inte så ofta. Sen kom sebbe också och det var kul att höra hur det går på intensivkursen, han håller ju på att ta körkort. Sen var det girl power på kvällen på jobbet. Bara tjejer, det var kul. Sen skjutsade snälla jennifer mig till söder. Jag hoppade av hemma hos dem sen skulle jag gå hem, men på vägen hem gick jag förbi brors. Och eftersom oskar hade sagt att han skulle träna med hugo så tänkte jag: Undrar om bror är hemma? Ska jag gå upp o kolla. Ja va fan ska jag gå hem o vara själv för?. Kan ju lika bra se om han har tid för lite sällskap?

Och det hade han, han var hemma och han var själv. Så det passade mig perfekt. Vi tittade på 2 1/2 men och lyxfällan. O så käkade vi varma mackor o lite godis. Rena lyxen! Det var väldigt trevligt. Det har alltså varit en väldigt bra dag med många glädjeämnen. DOCK glömde jag mitt visakort i skåpet på jobbet och eftersom jag är ledig imorron så är det tråkigt av två anledningar. Dels så ska jag ju inte till jobbet imorron så ska jag få tag i det så får jag ta mig dit bara för den sakens skull, och dels så är det ju när man är ledig som kan använda kortet =) Jajja det löser sig.

Hoppas morgondagen bjuder på minst lika många glädjeämnen men det kan ju bli väldigt svårslaget.. :)

Ryckningar i ögat och en nyanländ bebis!

Jag har lite ryckningar i vänstra ögat. Känns lite konstigt. Något annat som känns jättekonstigt men superkul (!!!!!) är att jag precis mottog ett mms med en bild på en alldeles nyfödd liten tösabit. Tillhörande en av mina allra bästa vänner och barndomsvän Milla! Hon kom till världen eftermiddags! Så kul. Känns bara så overkligt, när jag såg Milla med den stora gravidmagen kändes det helskumt. Jag har kännt henne typ hela mitt liv, hon har alltid varit jättesmal, och helt plötsligt hade hon en jättestor mage med en ny liten individ inuti. Och idag har alltså den lilla krabat sett dagens ljus. Helt ofattbart! Men som sagt superkul! Hade kunnat lägga upp bilden men det vill jag inte göra, känns inte som att det är mitt beslut att visa upp deras lilla dotter för hela världen så det väljer jag att inte göra. Men vad jag är glad för eran skull! Nu vill jag ju bara få träffa er alla tre!! Hoppas ni mår bra allihop!

Idag har jag jobbat till stängning, min stängning. Lite synd eftersom mitt H&M-paket kom idag och dem stänger 19 på posten och jag slutade 19.30 så jag kunde ju inte hämta ut det idag, får vänta tills imorgon och det är drygt!!

Jaja det får vara det hela av min lilla glädjefyllda update! ;)


Idag

Idag har jag tillbringat dagen med världens bästa Åsa. Och det har varit jättetrevligt!
Först fikade vi..lång fika, satt å traggade i 2 timmar inne på house of bagels! Sen åkte vi ut till rusta och MIO
och gick runt lite. Jag köpte äntligen en tidnings"korg".  Så nu ska det inte längre ligga en massa reklam på golvet..weii=) Sen var det dags att ge sig in till stan igen. Hem, och sortera tvätten o sen börja tvätta. Sticka till maxi o handla och sedan börja med maten. Äta, fixa med tvätten, hämta tvätten och nu njuter jag av det första avsnittet av dem desperata hemmafruarna för denna säsongen. Love it! Nu ska jag kolla vidare o vika lite tvätt.

Tja

Dator och shopping

Som jag nämnde i tidigare inlägg så är jag nu alltså datorägare. Dock blev det ingen snygg, liten rosa sak. Som jag gärna hade velat ha för utseéndet och den petite:a storlekens skull. För efter att ha stått och snackat med säljaren i över en timme så fick man ju reda på att en sådan liten dator inte var någonting att ha. Dem hade så litet grafikkort så bilder och sådant inte alls skulle bli bra på dem. Och eftersom jag inte är en ytlig person (ha?) utan vill ha lite insida och innehåll så valde jag den här stora, tråkiga, svarta saken som nu har en hedersplats i mitt knä! (sååå jätteklumpig är den inte, 15,6"s skärm o den väger inte så jättemkt heller) Men det spelar ingen roll, det enda som spelar någon roll är att den är min, bara min. Och jag kan sitta vid datorn när jag vill, o var jag vill. Det är det bästaste.
Nog snackat om datorer.

I lördags var ju en helt underbar dag. Den tillbringade jag ju med mina älskade föräldrar. Dem kom till mig vid 9 på morronen o sen satte vi oss här i lägenheten o käkade en god frukost. Sen begav vi oss av till resmålet för dagen. Bland dem bästa ställena för shopping (iaf innan i lördags) VÄLA! Vi gick runt i lite affärer ett tag sedan kände alla att vi behövde varsin glass, jag tog en mjukglass med kolasås! Ååååh vad jag älskar mjukglass, tack mamma. Sedan fortsatte vi att gå i affärer, och sedan bar det av in till IKEA. Efter den turen var vi hungriga alla tre så vi gick tillbaka in i shoppingens mecka och satte oss där o fikade. Färskpressad apelsinjuice m. nån toastmacka som kostade 50 spänn, det var fint det! Sen kände vi alla att det var dags att resa hem. Hemma hos päronen käkade vi familjepizza m kebab. Och jag äter egentligen inte kebab men denna pizzan var jättegod, där var även nåt annat kött o beasås! Mmm. Sen kom Marcus också och sen satt vi o tittade lite på tv.
Det enda i klädväg som jag fick med mig var en jeansjacka (en liten miss med den men det funkar ändå) ett vanligt svart linne, och en svart spetstopp m. stjärnor (den är snyggare än vad den både ser ut innan den kommer på och än vad det låter som när jag beskriver den). Sen fick jag även med mig en ny tvålpump, en grön, den såg ut som en stor karamell så jag kunde inte motstå den trots att vi inte har dem färgerna på toaletten. Tre canvasdukar som jag ska klä med tyg inhandlades också. Och inne på IKEA handlade jag en liten snutt tyg som var väldigt fint som jag hade tänkt skulle fylla denna funktionen, förutom det blev det  bara en ny matlåda och en paket med krokar. Ja, och sedanköptemamma en grön handduk till mig som vi trodde skulle matcha min nyfyndade tvålpump men icke det. Det var det hela. Och grejen med jeansjackan, att den var en liten miss, var därför att där var vita prickar (som skulle vara där) både under ena armen och på ena bröstet, detta lyckades jag dock mirakulöst konstigt nog missa när jag provade den i butiken och upptäckte inte förrän jag plockade upp den hemma. Men men, prickar eller ej så funkar den ändå. Man bara måste äga en jeansjacka denna sommaren, det kan jag lova er!!
Nu är det nog-traggat med mig för ikväll, förhoppningsvis kommer här upp lite bilder på mina shopping"fynd" om jag bara lyckas fixa allt sådant med kamera o ny dator...=)

Good night

Jahaja!

Jaha jah! Då äger man en egen dator då! En alldeles egen laptop. Vad gött det känns :)
Får bli ett längre inlägg om både det och min väla-tripp imorron. Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig så att man orkar jobba imorron för att börja fylla hålet i plånboken igen.

God natt.
Over and out!

RSS 2.0