Faaan!

Fan mä! Nu har jag hittat min drömhund!! På blocket, för 9500kr. Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!! Har aldrig sett en så vacker hund innan! Jävla skit, kan inte köpa den som läget är nu. Kan inte ha en valp i en etta på 4:e våningen.. Men jag vill ha den! O köper man inte den nu så kommer det kanske inte bli någon sån här bra blandras igen... SKIT.

En nyckelpiga =)

image11

Så filosofiskt av mig..

=)(=

Jobbade idag för nionde dagen i rad, men än så länge är de okej..(bara tre dagar till!) Ska bara se till att lägga mig tidigt ikväll..eller ja det kan ju inte bli före kl:22 för det är ju då DESPERATE HOUSEWIVES slutar..;) Sen ska man upp 5:45 imorron igen, som alltid..=(

Är sjukt sugen på CHOKLAD (beror troligtvis på att det är månadens sämsta vecka nu..) men ja ska fan-e-maj hålla mig!! Vill ju gärna slippa fler otrevliga tandläkarbesök i framtiden...

Ser nu att nästa alla knapparna på koftan jag har på mig håller på att lossna. Trådar sitter ju inte fast..sjukt kass, borde ju reklameras men istället får man väl ta fram stor sylådan :)
B.y.E

Pust..suck..gäsp..

Pust..är hyfsat trött nu. Har jobbat mån-fred plus igår och idag. Ska även jobba mån-fred nu nästa vecka o sen blir det en heldag m. föräldrarna på lördag så jag känner att jag inte kan sova ut förrän på söndag..'suck'! 12 jobbedagar i streck är ganska mkt, särskilt när man måste gå upp kvart i sex 10 av dagarna..men men man får tänka på det som jag alltid tänker på: PENGARNA!! Blir ju gött sen när man får sitt lönebesked =)

Har träffat Jessica på jobbet idag, skoj! Har saknat henne en del. Vi bestämde att vi snart skulle ses, o så skulle jag få träffa deras hund..kul kul! Har saknat mina tjejkompisar rätt mkt, har bara träffat Milla 1 gång denna veckan o 1 gång förra veckan annars har ja typ inte träffat ngn sen tivolirock, drygt. Får ta tag i detta när jag får tid!

Fick en komplimang av en kund idag, hon sa att jag var smart för att jag kom på en tidssparande lösning som ingen annan gjort innan så hon blev glad. Nice!

Igår var jag o min darling hos peter o nea. Det var nice, vi lagade mat (okej ja skar paprika o gurka) o så hyrde vi film (The number 23; ingen kommentar) o drack en öl/cider. Trevligt, trevligt. Nästa gång blir det tydligen hemma hos oss, vi får nog städa i 1 vecka innan det kan ske ;)
Pallar inte mer nu, ska snart till gymmet. Chill out!

Saknade:
                                   
 Catta o Karro                          Milla                                         Amy                                       Frostis

Dagens tankar o drömmar

I natt drömde jag att jag köpte ciggaretter (iofs lite konstigt eftersom jag slutade röka i mars men iaf) och dessa ciggen smakade VITLÖK. Sjukt äckligt! Ciggaretter med vitlökssmak, vilken fruktansvärd kombination. Hoppas ingen är så trög så att dem börjar tillverka det, och om det skulle ske så hoppas jag ännu mer att jag inte skulle köpa dem! =)

På mitt jobb, som för att uttrycka det milt, inte är ett särskilt tankekrävande arbete har jag mycket tid att sitta och tänka på saker. I måndags tänkte jag på: Min 20-årsfest! Vilka man ska bjuda m.m, vet en person som jag VERKLIGEN inte ska bjuda, hade först tänkt det men sen kom saker o ting upp, så NEJ.
I tisdags: Vår utlandresa. Om oskar bara får ledigt från jobbet så drar vi snart! Gött, denna resan har varit bestämd sen i februari. I onsdags: Att jag SÅÅÅÅÅ jävla gärna hade velat skapa ett eget klädmärke. Högtflygande planer!!
Och idag: Satt jag och tänkte på vad jag ska önska mig i julklapp. Måste vara ute i god tid för att vara säker på att få ngn =) Kom fram till att alla säsongerna av Seinfeld hade passat mig utmärkt!

Over and out

Food or sleep?

Jaha, vad ska man laga till mat idag då? Har verkligen ingen insperation till att laga ngt alls. Hade däremot haft ganska mycket lust att gå och lägga mig, men då hade väl inte sambon blivit så glad när han kommit hem för han vill nog ha food.

Ta ett snack med webmastern

Dålig uppdatering på denna bloggen. Ska prata med webmastern om det.

Så länge käkar jag en banan och gör det jag är bäst på; chillar! Är helt slut idag. Har jobbat, suck! Börjar kunna de jobbet nu om man säger så. Sen gav jag mig, för tredje dagen i rad, iväg till gymmet men där blev det inte mkt uträttat. Kände mig inte alls på hugget, kändes som att jag har ont inuti kroppen. Skumt.
Nu sitter jag iaf här o väntar på att min pokerturnering ska börja, bara åtta minuter kvar...

                                                               Jaja gör som jag, chill out!



                                                                           

RSS 2.0