Lördag kväll

Igår var det lördags kväll och jag jobbade till 17.30, sedan tillbringades resten av kvällen hemma hos Hugo. Vilket var väldigt trevligt. Det var jag, älskling o hugan. Först lagades det tacos och efter lite jobb så fixade vi fram ett rivjärn, men vi fick köra hem till oss igen för att hämta det. Sedan åt vi en skitgod middag vid hugos fina matsalbord (vill ha ett likadant fast med 6 stolar). Blev dock lite besviken på mig själv, trodde att jag skulle kunna äta mer tacos än vad jag orkade med... Efter att middagen var avklarad så var det poker som gällde resten av kvällen. Jag inledde med att vinna första turneringen. Sedan gick det bara utför. Hade dock även väldigt mycket otur på många händer, särskilt när jag spelade heads-up mot Oskar. Då förlorade jag två-tre händer på rad på rivern, fast jag hade den bästa handen innan rivern kom.. Och så spelade jag ganska aggressivt också, gick all-in på första handen en gång, trodde inte att någon skulle call:a och så satt hugo på AA.. Det sög faktiskt!

Nej, nu ska vi bege oss av mot söder för att ännu en gång kolla in vårt blivande hem =)

                                                     
Hugo är laddad för att laga tacos ;)     Maten är serverad                       Hugan hugger in..=)

                                                      
Hugo slog Oskar m. stege                  Poker ;-)                                           Jag roar mig ;)

Tired

Nu är man sömnig. Gick upp sex imorse, åkte med Oskar till jobbet, tog bilen och åkte till Degeberga, var hos doktorn och kollade min onda rygg, körde tillbaka till Åhus o satte bilen, tog bussen från Åhus in till stan, gick hem o sminkade mig o packade lite grejor och begav mig till jobbet, jobbade till 19.30, åkte sedan hem till Oskars mamma, åkte sedan till subway o åt, stack hem o satte mig i soffan, deckade efter en stund och nu sitter jag här...
Sjukt lång dag detta har varit, ändå gick tiden ganska fort fram tills klockan fem.

Vilken sinnes kund jag hade igår på jobbet. Han var så aggressiv att jag tänkte: "Fan, snart hämtar han en kniv o slicesar mig." Och allt detta bara för att jag bad honom gå tillbaka med en vara som han helt plötsligt inte skulle ha. Jag bad honom att gå och sätta tillbaka den, tillsist gjorde han det och när han kom tillbaka skällde han på mig på något konstigt språk, så hans fucked-up-flickvän som stod brevid översatte till mig och sa att han menade att jag kunde bett honom på ett snällare sätt! Ursäkta, jag var trevlig! Så sen förklarade jag att det är klart att dem får gå och sätta tillbaka sakerna efter sig och att dem inte bara kan ställa dem framme i kassan där kön går, så här funkar det i alla affärer och det är inget konstigt med det. Varför skulle det inte funka så i vår affär? Då börjar han skrika om att jag ska ha respekt för hans nationalitet (jag väljer att utelämna vilken det var).. Och då tänker jag bara: "Fuck, vad har det med någonting att göra? Det kvittar väl vilken nationalitet man har, man ska väl visa alla samma respekt, inte särskilt han bara för att han kommer från det landet? Eller?" Och då börjar han tjej bitcha om: "-Varför jobbar ni här då?" Detta hörde min kollega Daniel som sitter i kassan mitt-e-mot så han blev helt ställd o frågade vad säger du? Och då fortsätter hon käfta: "-Varför jobbar ni här då?" Och då svarar Daniel: -"Vi är inga städare, ni får plocka undan efter er själva." Och då blir killen helt galen och börjar skrika till Daniel: -"Jag snackade inte med dig." Upprepade gånger. Och tjejen bara står och käftar, och är allmänt jävla uppkäftig o otrevlig. Så det är okej att dem två står och skäller ut mig, men när Daniel säger något för att understryka att jag har rätt, då ska han bara hålla käften. Det är alltså okej att dem är två men inte att vi är det. Konstigt. Och eftersom jag råkar veta att just dessa två går på socialbidrag (man får reda på rätt mycket om vissa personer) så tänker jag bara att där står den jävla bitchen o undrar varför vi jobbar där, samtidigt som det är vi som försörjer henne. Är inte det rätt jävla sjukt? Där kan dem stå och ifrågasätta oss och skälla ut oss för deras egna fel och samtigt så är det vi som gör att dem överhuvudtaget kan handla där! Så här ska man fan inte behöva bli behandlad på sin arbetsplats av personer som man är med och försörjer.

Iiiiiihh!

Oskar sa upp vår lägenhet i måndags, samtidigt som han skrev kontrakt på vår kommande lägenhet. Igår kom vår etta in på internet och idag är det 100st som sökt den.. Det känns lite *iiiiiiihh*... Folk söker för att få bo i vårt hem. Mycket konstig känsla. Även om vi inte kommer bo här så länge till, och jag försöker ställa in mig på det, o på hela det här med att flytta, så har vi trots allt vid avflytt bott här i två och ett halv år... Man har ju hunnit vänja sig vid detta stället och trots att det är lite småtrångt så är det ju ialla fall vårt hem, vårt hem som nu 100 andra vill ha.....

Mysko


Today

Idag har Oskar skrivit kontrakt på lägenheten så nu är den officiellt vår! Innan var vi hemma hos Hugo som lagade mat till oss, nice! Jag var dock så trött så jag somnade i soffan i väntan på maten.. Jag föreslog för Oskar att vi skulle sova över på soffan men det gick inte eftersom han var tvungen att lämna tillbaka sin mammas kamera.

Kan inte sluta att titta på möbler på nätet o checka priser och så.. Önskar att Oskar var lika entusiastisk!

Singing star

Igår kväll var vi hemma hos bananen (som zetti kallar henne) aka Anny och hade Sing star-kväll. En kväll som inte var riktigt bra för självförtroendet då jag fick det svart på vitt att jag suger på att sjunga (men vad gör det? jag har ju så många andra kvalitéer) har vetat det innan, har haft men sen ett barnkalas med en kareoke-maskin, men hoppades ändå på något vis att det inte skulle vara riktigt så illa som det var. Bättrade dock på sig mot slutet av kvällen då man fått i sig lite mer, då fick jag lite mer poäng + att man då bjöd på en show.

Idag har vi varit hemma hos Hugo en stund o chillat, sen åkte vi till Mio o sen till Leander Pehrsons möbelvaruhus (eller nåt). Så nu har man fått lite att tänka på, hade hoppats på att kunna hitta en säng, en sänggavel, ett matsalsbord, ett barbord och en alternativ soffa ifall den jag spanat in inte skulle duga. Dock fanns där inte så mycket av intresse, barbord fanns där och eventuellt matsalsbord, men det var allt. Barborden och stolarna var fina men dyra, jag vill ha ett barbord med två stolar i köket och ett fint matsalsbord i vardagsrummet. Men sammanlagt kommer detta kosta över 10 000kr och eftersom Oskar gjorde klart för mig att det är pengar som jag själv kommer att få stå för så får vi se hur det blir. Man har fått lite att tänka på. Man kan ju mixa borden och stolarna som man vill men hur man än gör kommer man inte under 4 000kr för barbordet och de två barstolarna. Vill så gärna åka o kolla in lägenheten igen och åka till Bromölla möbelaffär och fixa detta direkt... Men jag får väl lugna mig, är ju trots allt två och en halv månad tills flyttbilen går. Men ABK ringde till Oskar imorse (på en söndag?) och sa att han fick bestämma en tid för kontraktsskrivning. Och dem har även nollat hans poäng idag. Här väntas det inte...

               

Då och då sker ett under

Äntligen har någonting positivt hänt, och det med besked!
Äntligen ska vi flytta, (inte för att vår lägenhet inte är fin, för det är den, den är väldigt fräsh) men nu ska vi äntligen få en större lägenhet!! En trea. På söder. Trodde aldrig att vi skulle få den eftersom vi var femma i kön, vågade aldrig riktigt hoppas på det, därför har jag heller inte direkt nämt det här, skrev lite kryptiskt om det den dagen vi var och kollade på den, den 5/2 men nu ska vi alltså flytta dit. Eftersom Oskar inte är hemma så är det jag som har fått sköta all kontakt med ABK, trots att det är han som fått erbjudande på den. Ringde i onsdags och förhörde mig, efter jag fått reda på att dem dragit nästan alla Oskars poäng. Jag blev väldigt orolig eftersom vi sökt denna lägenheten och så tänkte jag att då mister vi kanske vår 5:e plats i kön på den eftersom vi helt plötsligt inte har så mycket poäng som vi hade när vi sökte den. Men jag ringde och pratade med ABK och då sa dem att vi behöll vår köplats på den lägenheten eftersom det var dem som hade gjort fel, men i framtiden när vi skulle söka så hade han inte så mycket poäng. Då blev man ju lättad men när hon samtidigt berättade att 2 av dem sökande hade tackat nej, en hade fått en annan lägenhet och att det bara var en kvar som skulle svara så blev jag jättenervös. Jag kände att det hade bara varit så jävla typiskt, vi ville ha denna lägenheten och samtidigt kändes det som att det var vår sista chans eftersom vi sen inte hade alls många poäng kvar, därför kändes det som att det hade varit så typiskt att snubbla på målsnöret så att den sista som inte hört av sig skulle sno den framför ögonen på oss. Men det inträffade alltså aldrig! Den siste personen hörde aldrig av sig.

Så nu kommer pengar att rulla, här skall åkas till ikea och alla möjliga andra ställen!!

image31
Då kanske du äntligen blir min, om du är skön förstås (har ju inte provsuttit, men fin är du).. =)


Alla <3-ans dag o kanske dags att sova??

Nu är det alla hjärtans dag. Bjöd mamma o pappa på Alla-hjärtans-dag-bakelser igår (eller i förrgår är det ju nu) när dem var här på besök. Det var trevligt. Kul att dem kom o besökte mig här i mitt hem ;) Har inte skivit så mkt blogg nu när jag varit själv eftersom jag haft fullt upp m. diverse saker. Som idag har jag tex tvättat, diskat, pantat flaskorna från i lördags, handlat lite, postat brev, bakat, varit på banken o satt in mina födelsedagspengar, varit ute o gått en runda m.m..

Hade tänkt att jag skulle hinna gå en runda imorron innan jag börjar jobba också men jag får se om jag orkar det, om jag vet att jag kan sova längre så gör jag det o skippar det jag hade tänkt att göra så jag får se om jag har ngn disciplin.. Har börjat gå en runda nu varje dag, försöker verkligen vara duktig. Fick så sjukt dåligt samvete i söndags när jag insåg hur mkt jag stoppat i mig i helgen så jag tänkte nu får det blir ändring så jag tog tag i detta med promenader. Har hört att en vuxen person bara behöver motionera 30min/dag så det satsar jag på! Det är skönt, man blir pigg. Så som sagt hoppas jag att jag hinner gå en sväng innan jobbet för efter jobbet ska jag hem till Åsa o tillbringa alla hjärtans dag med henne. Mat o film står på schemat. Så är det med oss gräsänkor, vi får hitta på saker ihop.

Nej nu får jag gå o lägga mig om jag ska orka upp imorron bitti....

Jodå allt är skit som vanligt

Eftersom oskar inte är hemma får jag hålla ställningarna o kolla hur det går för oss i lägenhetsdjungeln.
Jag loggade in på hans inlogg och fick då till min stora förvåning se att han bara hade 772 poäng. Igår hade han över 1900 poäng. Jag undrar hur fan detta har gått till och tänker att det måste blivit något fel med siffrorna på datorn. Kommer på att jag kan gå in på hans msn o kolla mailen därifrån för att se om abk skrivit något om det. Då får jag se följande:

Eftersom du registrerats på fel kötid har justering gjorts. Din köpoäng ska räknas från när ditt avtal med oss på lägenhet nr ---- med adress ---- började att gälla, dvs from 1 januari 2006. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Alltså har dem över en natt dragit 1200 poäng från hans konto. Så från att det varit svårt för oss att få en lägenhet har det nu blivit omöjligt. Nu har vi inte en chans att vara med och tävla mot dem som har 5000 poäng. Nu har oskar tom mindre poäng än mig... Vi kommer aldrig kunna lämna denna ettan.

Gräsänka

Inatt sov jag själv eftersom min darling är på semester. Gick inte o la mig förrän klockan 1 sen skulle man upp igen vid kvart i sex.. Så nu är man ju lite trött. Såg fram emot att kunna stanna uppe länge i kväll eftersom jag skulle vara ledig imorron, men nu blev det ändrade planer..blir ett 7-17pass imorron med o tvättningen är framflyttad till på onsdag. Tur det fanns en tvättid på onsdag också eftersom jag var tvungen att ställa in tiden imorron.

Idag gick jag en runda efter jobbet, skönt. Sen kom man hem, duschade, åt, och satte sig framför tv:n..sen somnade man nästan (tror faktiskt jag somnade en liten stund, kanske en kvart eller så..) Pratade med Oskar igår, då hade hans golfklubbor försvunnit på flygplatsen i Madrid. Han ringde idag o han hade inte återfått dem. Tråkigt att åka på golfresa och bli av med sina golfklubbor.

Ska väl snart dra mig mot sängen så det är dags att avrunda nu.

Snart åker han...

Snart åker Oskar ifrån mig, åker på semester utan mig.. Fan vad tråkigt! Oh vi som skulle ligga o sola, dricka drinkar o bara slappa... Istället får jag sova ensam i lägenheten.. o sitta ensam på "Alla hjärtansdag", inte för att den dagen är så himla speciell..men jag vill ju ändå inte sitta själv, jag vill ju laga en fin middag med min älskling..
Istället får jag troligtvis jobba kväll o sedan komma hem här till den tomma lägenheten o sätta mig o käka smultronhjärtan i min ensamhet..suck!

Lämna mig inte

The Bank today yes..

Ikväll har jag, älskling, bror, Anny, Zetti o Nicke varit o käkat på banken. Mycket trevligt, och gott! Dom hade grillbuffé så den var jag ju tvungen att testa..ja nårra av dem andra med. Och den var väldigt god! Den rekomenderas! Det fanns bakad potatis, potatisgratäng, 4 olika sorters bea-sås, andra såser, fläskfilé, ryggbiff, kycklingfilé och laxkotlett...m.m Mums..! Det var verkligen trevligt. O alla andra drack lite starkare drycker utom jag som hade blivit beordrad att vara chaufför.. Men det var lugnt, tack vare det fick jag den billigaste notan! =)

När vi kom hem o skulle parkera hade jag så kul så jag hade kunnat kissa på mig om jag varit kissnödig. Jag kunde inte parkera för jag skrattade så mycket o till sist blev Oskar sur.. Men jag hade kul ialla fall! Det är bra att vara lättroad, då lever man längre ;-)

Thats all for tonight! Over and Out

Duktig idag

Idag har vi varit duktiga. Idag har vi nämligen städat vårt förråd i källaren (man får ju passa på medan containern är här, typ 8-10 dagar utspritt på ett år). Där var runt 15 sopsäckar med skit som blev över från vår Polen-resa. Shit vad tungt det var, därför fick jag kalla in specialstyrkan (dvs Oskar). Vi kastade också en säkert helt funktionsduglig stol som legat i förrådet sen vi flyttat in, de tidigare hyresgästerna lovade att städa ut där vilket dock aldrig inträffade. Där låg även några konstiga trälådor som använts som potatis-förvaring eftersom det varit en potatiskällare. Men dom gav vi oss aldrig på, dom får ligga där även om vi flyttar.. Någon gång i lvet..

Vi har pckså kikat på lägenheter idag. Var 1:a i kön på den ene men tyvärr så sög den totalt. 5:e våningen utan hiss, en 2:a på 74kvm (var tog dem kvadraten vägen?) för 5500kr... Kass. Sen var där en annan som var perfekt men men.

Sen körde vi till Elgiganten o köpte en kameraväska till mig, en röd!


Systembolaget

Igår var man ju tvungen att ta en sväng till systemet. Men eftersom jag jobbade mellan 12-19.30 så fick jag ju gå dit innan jag skulle börja jobba, så jag var där vid 10.30-tiden, samtidigt som alla A-lagarna! Kvinnan i kassan tittade på mitt leg o sa grattis till mig, trevligt. När man nu kunde köpa själv så passade jag på att gå och kolla in lite olika sorter och jag köpte lite nya smaker bara för att testa. Tror i och för sig att många av dem inte är så goda, men man måste ju prova. Köpte även ut öl till oskar, så nu blev det tvärtom för en gångs skull. Sen vandrade jag hem med mina kassar, lastade av dem här hemma o tog tårtan under armen o begav mig till jobbet. Alla kollegorna uppskattade tårtan, bra jobbat mamma! Sen fick jag en bukett tulpaner o ett presentkort på Vero Moda av kollegorna, nice!

Tredje Februari

Nu har Oskar gjort något helt sinnes. Han har förvandlat min tidigare silvriga mobil till svart.
Ha satt o meckade med det, så han tog inälvorna från min telefon o satte in i skalet på en likadan svart telefon.
Så nu är den äntligen svart, som jag ville att den skulle vara när jag skaffade den. Helt sjukt att han redade ut det, han har ju aldrig gjort något sådant innan. Men nu bara skruvade han sönder båda telefonerna o lyckades sätta ihop min igen så att den fungerar =) Vet inte hur han klarade det men det struntar jag, det var bara bra att han gjorde det!! Tack så mycket! Nu sparar jag dom pengarna som jag annars hade behövt att lägga på en ny telefon. Skönt!


Det är fortfarande min födelsedag, min 20:e födelsedag..!! ;)
Systemet here I come!

Ja då är man 20 då..

Nu är man 20 år! Vi har varit o bowlat o sen var familjen här o fikade =)
Tack så mycket min underbara familj för alla presenter o all uppvakting, you´re the best and I love you!!!


Älskling äter middag på class/den lilla tavernan på min stora dag    
  
Jag äter middag på min stora dag
       
Bowling, Makkan        Bowling, Anny             Bowling, Älskling

3/2 Min 20-årsdag ju!!!

Idag fyller jag ju 20 år!! Wiiihow.. Oskar kom med frukost på sängen imorse, han hade till och med skurit pålägget & osten som hjärtan!! =) Och så fick jag en digitalkamera av honom och 2 års försäkring. Och så fick jag ett 1GB minne av Hugo.. Tack så mycket Älskling o svåger!

Nu ska jag fortsätta att njuta av MIN dag!!

RSS 2.0