Beroende

Jag är väldigt glad att äntligen kunna utnyttja internet igen. MEN. Jag tror dock inte att det är bra för mig. Det hade inte gått mer än 1- max 2 timmar från det att internet var tillbaka i lägenheten igen tills dess att jag hade klickat hem nya kläder för exakt 1246kr. Plus frakt. Och då har jag fortfarande ett paket kvar från h&m som jag väntar på, plus att jag ska få fakturer från ytterligare 2 andra paket från h&m.. Det är jobbigt att det är så sjukt lätt att bara sitta och klicka på lite saker på nätet och sedan få det hemskickat direkt till dörren ungefär. Och då har jag ändå inte köpt dem grejor som jag verkligen hade behövt. Nämligen ett par nya jeans (orkar inte leta längre, vet precis vad jag vill ha för modell o färg men den verkar tydligen inte tillverkas), en jacka (lite halv-lång och hel-varm!) och ett par nya stövlar! (det tycker jag faktiskt att jag behöver, eller åtminstone förtjänar, hittade ett par jag ville ha också men dem gick loss på 1300kr så njaa..) varför kan inte jag vara en av dem som hittar stövlar jag tycker är snygga på typ skopunkten eller din sko??

Och innan idag kollade jag lite på Apples hemsida. Jag VILL ha en ipod nano. Och en shuffle! Shuffle är så små, söta och praktiska. Problemet är bara att där inte är någon display på dem, annars är dem billiga 429kr=rena fyndet!
Plus att jag insåg idag att vi hade "behövt/jag vill ha" en ny kaffebryggare, en svart. Och en ny micro, också en svart som även tar lite mindre plats. Synd bara att en sådan micro kostar 2 000.. Julklapp, någon?


Isn´t she a beauty?

Äntligen Internät

Idag, ikväll, har vi äntligen fått tillbaka internet, oskar lagade det på något vis. Dock några timmar försent kändes det som eftersom jag varit sjuk och därför varit hemma hela dagen helt utstängd från världen. Jag trodde knappt att det skulle hända, (har trots allt inte varit sjukt sedan innan studenten nångång) men igår hände det. Jag blev förkyld som satan! Gick och snörvlade hela dagen på jobbet (jobbade mellan 9-19.30) och det bara eskalerade under dagen. Mina kollegor trodde att jag hade feber och tyckte att jag skulle stanna hemma o vila upp mig idag. Att jag dessutom fick ett dörrhantag i bakhuvudet igår gjorde ju inte saken bättre, men eftersom chefen stod i samma rum så var det bara till att bita ihop, inte svära o inte lipa ;-)

Så sjukdag betyder Desperate Housewives-maraton och det har det verkligen varit..har kollat på 12 avsnitt idag. Och nu på kvällen när internet började funka igen fick  jag ÄNTLIGEN chansen att klicka hem mina Dieseltrosor som jag höll på med dagen innan internet pajade. Men efter ett litet missförstånd mellan mig o Oskar så trodde jag att han hade skickat ordern men i själva verket hade han bara stängt ner sidan och stängt datorn. Men tur nog för han så var dem inte slut nu, så här nårra veckor i efterhand, hade dem varit det så hade jag blivit.....ja det kan ni nog själva gissa =)

Förresten så var jag o Oskar på väla & Ikea i söndags. Förrutom en hylla och en till matta så köpte jag en tröja och en svart minijacka. Supersnygg! Har velat ha en sådan aslänge!! Blev sjukt glad att oskar gick med på mitt förslag att åka till helsingborg i söndags, det trodde jag aldrig =)

Nu ska jag titta på slutet av Hells kitchen och fundera över om inte zetti satt på ljudet på sin mobil. Igen! ;)

Dagens låt får bli: Takida-Handlake Village

hej å hå

Nu var det länge sen sist.. MEN det beror på att vårt internet inte funkat sedan sist jag skrev..
Nu är man hemma hos päronen och utnyttjar deras internet lite..måste säga att man blir sjuuukt invalid utan intranät.
Igår vid typ 19.30 fick jag ett ryck att jag verkligen var tvungen att gå ut och fika, så jag ringde upp min kära svägerska som snällt följde med och tog bror min med sig.. Sjukt nice faktiskt! Sedan när jag kom hem så var det ju bara DH som gällde, lite synd faktiskt för då ringde Zetti och undrade om jag ville möta upp henne på väg till Maxi så kunde vi gå och handla o tragga ihop. Sånna initiativ gillar jag! Men det är ett program i veckan jag följer och då kan jag inte missa det asså, sorry. Sjuk soffpotatis-nörd jag kände mig som efter det, men 21.00 på tisdagar är HELIGT!
Nu är jag som sagt hemma och hälsar på föräldrarna, har även passat på att hämta ut h&m-paket nr 2.
Imorronkväll ska jag och Amy till MQ när dom lanserar ett nytt märke, minns inte vad det hette, nåt med Kate paris and I..eller nåt.

Nej nu får jag ner och underhålla föräldrarna!

Chill out!

Update

Igår spräckte jag trenden. Igår var första dagen sedan den 29 september som jag inte skrev något här på bloggen..
Igår när jag kom hem från jobbet (typ vid 18 och jag slutade 17, sjukt drygt att inte ha någon bil och kunna komma hem direkt utan komma hem typ en timme efter man slutat..), så började oskar laga mat, sen åt vi och efter det var det bowling som stod på schemat. Ja inte för mig. Men jag tittade på. Det är nämligen så att 4 av mina kollegor har startat en korplag i bowling och igår hade dem match här i bowlinghallen på söder. Så jag och en annan kollega och hennes sambo var där och titta. Det såg sjukt kul ut, men jag fattade inte poängräkningen! Dessutom var vissa (dock inte mina kollegor) sjukt grymma på att skruva klotet på någon vänster, först såg det ut som att slaget var jätte snett men sedan precis innan klotet var framme vid käglorna så svängde det in mot mitten och strike-ade.. Fattar inte hur dem gjorde det.
På hemvägen stack jag inom bror en runda och kollade läget och såg efter hur det hade gått för dem med byrån dem köpte när vi var på IKEA.. Och det hade gått fint den var färdigmonterad och fin :)

Nu idag har jag nästan precis gått upp, sitter här framför datorn med en kopp varm oboy m. grädde! Fint det!
Ska träffa Amy sen. Vet inte vad vi ska hitta på..får väl se. Sen ikväll är det världens bästa program: Desperate Housewives! Plus att vi ska tvätta ikväll..weiih vad kul =)

Nej nu börjar det bli dags att slänga sig i duschen..

Morgonens låt: Marcus Krunegård - Jag är en vampyr.

Ikea var det ja..

Idag har jag, älskling, bror och svägerska varit på IKEA! Verkligen kul att dem gjorde oss sällskap!! Vi hittade lite saker (det gör man väl alltid?) men det som jag mest av allt åkte dit för fick jag inte med mig hem..stor suck!
Jag kände att vi verkligen behövde en (minst) hylla att ha i 3:e rummet, som man kan ha pärmar och dokumentsamlare och annat vuxet i. Men den som vi ville ha och bestämde oss för var slut på lagret. Så även en cool bok som vi betsämde oss för att köpa till Zetti som en del av hennes inflyttningspresent. Tavlan/tavlorna som jag ville ha var så stora att vi inte hade fått plats med dem i bilen, därför blev det ingen tavla till vårat vardagsrum heller. Däremot så har vi en tavla (den enda vi har) i hallen och där var plasten repad, så därför köpte jag en helt ny ram till den. Och när jag kommer hem och ska byta, nog fan spricker den nya plasten då! Och tillråga på allt så sparkar jag i foten i toadörren så det börjar blöda på tån! Knappt hopplöst allting kändes då!!

Men man får väl glädjas av det som vi lyckades få med oss hem. Helt dessutom. Vilket var ett skrivbord.. SÅÅÅ skönt att slippa datorn i vardagsrummet!! Och dessutom en matta (lite oväntat) som istället får flytta in i vardagsrummet.
Dessutom får man ju alltid med sig lite småsaker, bland dessa hittar vi idag en magnettavla som ska sättas upp i 3:e rummet så man kan hålla koll på viktiga saker, en papperskorg, flera dokumentsamlare, ett microlock och lite annat..

Vårt 3:e rum kommer ju att bli värsta kontoret nu hahaha :-)

Dessutom har vi precis nu varit hemma hos marcus o anny och käkat varma mackor & kollat på "ensam mamma söker", det kändes som en bra avslutning på dagen...

Dagens låt: Robyn - Be mine =)

En trevlig kväll!

Kvällen har spenderats hemma hos mina kära föräldrar och detta har varit väldigt trevligt!
Vi bjöds på fläskfilé m potatisgratäng och sallad. Sen var det hallonpaj och glass till dessert! Allting var skitgott!!
Och det var väldigt kul att få träffa några av mina släktingar, har typ inte träffat någon släkting sen innan sommaren eller nåt..skit-tråkigt!

Dessutom var jag och Anny på stan idag. Jag hittade en fin svart tubklänning som kan användas på någon av alla kommande festligheter. Och så hittade jag en grå kofta som var smickrande ;). Och sedan ska jag träffa Anny imorron med eftersom vi ska till IKEA m henne och Marcus. Och det ska bli väldigt kul! Dessutom känns det som en fika med Anny inte hänger allt för avlägset i väg i luften. Detta eftersom hon berättade under tiden vi åt varsin sallad idag på Darins att dem även hade varm chokladmjölk m. marshmallows i.. Detta måste jag bara testa. Får se om jag får med mig Anny på en fika då, är kanske inte helt omöjligt ändå eftersom vi ändå måste köpa inflyttningspresent till en viss Zetti =)

Nu är det väl dags att avrunda kvällen och samtidigt damma av en bra (men tyvärr sönderspelad) låt, dagens låt:

Plain White Ts - Hey There Delilah


Fredag

Har städat undan lite här idag, man hinner dock aldrig så mycket som man hade tänkt att man skulle..får väl fortsätt lite mer imorron när Oskar ändå ska spela golf. Sen blir det middag hos mor & far på kvällen! Längtar =) 
Men ikväll är det lugnt, sitter och väntar på fortsättningen av Idol. Har precis käkat varma mackor..mums!

 
Chillar...

Sound of the day: Beyonce & Shakira - Beautiful Liar

Vaken igen..

Japp nu är man vaken igen från sin powernap.. Det var skönt att sova lite, har varit fruktansvärt trött denna veckan. Och frusen! På jobbet i alla fall men där är ju ganska kallt, särskilt när man sitter still i kassan som jag gjort dessa två dagar. Skönt att vara ledig tomorrow, just nu känner jag att jag har ganska mycket energi till att ta tag i städningen av lägenheten som jag ska ta mig för imorron. Känns bra att storstäda och ställa iordning allt nu inför vår IKEA-resa på söndag. Längtar såååå, dels ska det blir kul att (eventuellt får jag väl säga) köpa lite möbler och så, dels ska det också bli jättekul att träffa min brossa och svägerska!

Dagens låt var min absoluta favoritlåt i somras: Rihanna - Take a bow

Segt!!

Nu är jag inte pigg asså.  Jag ligger i soffan med det trådlösa tagentbordet på ena armen och seg-skriver med den andra.. Det ska bli SÅÅÅÅÅ skönt att vara ledig imorron+helgen!! =) Och min lilla helg är rätt uppbokad. Den ser ut som följer: Fredag-blir väl mest till att städa lägenheten, lördag-middag hos päronen, söndag-IKEA med Oskar, Marcus & Anny!! Detta bestämdes sist vi träffades och ska bli sååå KUL!! Eftersom personen jag tänkte ut och gå med inte svarar så är det väl ganska mycket fritt fram för mig att somna en stund på soffan. Vad skönt! ;)

ZzzZzzzzzZzz

Utmanande..

Eftersom cissi (http://sesajlia.blogg.se) hade utmanat mig så får jag väl ta mitt uppdrag på fullaste allvar ;)

Vilken blogg besöker du allra först när du loggat in?
Först kollar jag lite på min egen blogg sen kollar jag rundor lite på olika..

Vad har du för klädstil?
Varierande. Ibland vill jag ha trenchcoat o snygga jeans. Ibland vill jag ha baggy byxor o sneakers. Men just nu älskar jag allt som är stickat (nästan iaf), med leggings till blir det underbart. Och mina absoluta favoritplagg är mina skinnstövlar, min skinnjacka och min sjalfamilj som bara ser ut att föröka sig hela tiden =)

Vilken artist beundrar du mest?
Ohh, tuff one. Kan inte komma på att jag verkligen beundrar någon artist direkt.. Finns dock många andra jag beundrar som är lite mer okända...

Vilken resa är den längsta du gjort?
Det måste vara när vi var i Egypten 2006.

Vilken dryck nyttjar du allra mest?
Vatten kanske.. Men varmchoklad m. grädde blir en stark tvåa ;) Sååå gott när det är kallt o regnigt!

That´s it!

Dagens låt, vet att den är uttjatad men den är ju så fin; Takida - Curly Sue

Tisdag

Det blev en ganska hård dag idag också, lång blev den också. Längre än väntat, 7-19.30.. Men så är det när man är den som ställer upp när det behövs :) Men jag är nöjd med min dag! Hann med allt som skulle vara klart på fredag.
Och snart är det D H (desperata hemmafruar)!!!


 

Dagens låt är en av dem bästa som gjorts, den är nog en av mina top 20 favoriter..
Elvis - Suspicious minds


Måndag

Det har varit en ganska bra dag idag. Hård. Men bra. När jag slutade ikväll var jag verkligen helt slut! Tror att det kan bli en ganska hård dag imorron också.. Träffade dessutom både cissi och sandra & tim. Det var trevligt! Det livar upp dagen =)


Dagens låt: Pink - So What

SöNdAg

Hej hej. Jag är trött. Har jobbat idag också. Ska jobba nu fram till fredag. Hoppas att det blir en bra dag på jobbet imorron. Oskar ska skjutsa mig till jobbet eftersom han inte börjar förrän 7.15..så jag slipper åka bussen! =) Dessutom är det måndag imorron och måndagar betyder mycket att göra, KUL!
Jag o Ossi har varit och käkat på kristianstad pizzeria, jag åt vitlöksbröd m. tzatziki (eftersom det är så sjukt gott!) och sedan en husets pizza utan svamp (mest för att få vad vi skåningar kallar för bugafyll) haha =)
Nu ska jag duscha sedan ska jag föna håret och sedan ska jag hänga upp tvätt. Roligt va? Måste skynda mig nu så inte grannarna hinner gå och lägga sig för att sedan bli väckta av min hårfön..

Dagens låt: The Verve - Drugs Don't Work


Lördagskväll!

Idag har vi varit hemma hos Marcus o Anny! Väldigt trevligt! Sjukt bra initiativ =) Min kära bror hade gjort supergoda biffar med potatisgratäng till..m.m. Jäkla gott var det, och skönt att bli bjuden på middag :) Det får göras om!


Dagens låt: The Ting Tings - That's Not My Name

Nu är det helg

och jag ska jobba denna helgen..! Suck, är väl det man kan säga om det =) Hittade MASSOR av snygga kläder på Gina Tricots hemsida igår men tyvärr kunde man inte kopiera bilder så jag kan inte lägga in dem här :(
Nästa helg, när jag är LEDIG, ska vi till IKEA! Superkul! Då ska vi kolla på hyllor o sånt för att försöka få bukt med vårat 3:e rum som jag desperat började ta tag i nu i tisdags för att kunna få se Desperat Housewives eftersom Oskar skulle kolla på fotboll i vardagsrummet. Jag tyckte att det började bra, jag fick undan lite grejjor och tv:n installerades..det var nästan mysigt att sitta där bland flyttlådorna och titta på min favoserie ;) Sen har jag hittat lite snygga tavlor å lite annat sånt som vi ska kolla på.. Vi har ju trots allt börjat möblera väggarna nu, en tavla i hallen och vår tavellist i köket =) Mer ska det bli;) Love it!


Här testar jag var tavellisten ska sitta..detta blev också det slutgiltiga stället!
Med på bilden är det underbara barbordet..ser lite litet i jämförelse med mina skyhöga ben,
detta är dock lite missvisande, barbordet är ganska högt =)


Dagens låt är en gammal goding!: Escobar- Someone new

2 Oktober

Idag fyller denna lille killen 1år! Grattis Tuve =)

Låt of today

The Coral - Dreaming of you!

Onsdagens låt..

..är ju helt klart The Killers - When you were young. Fick den på hjärnan igår efter att idols yngsta grabb framförden den på ett sjysst sätt =)

RSS 2.0