Nu är det klippt igen..

Jepp, har varit ledig idag.. Gick upp vid 9 men känns ändå som att jag inte har hunnit med någonting ;) Men den största delen av dagen har jag ju tillbringat med mamma! <3 Vi började med att ta en fika, alltid nice =) Sen åkte vi till hässlehåla för att köpa en top som jc i kristianstad lagt undan till mig där. En lila o fin, hade den här i stan också men bara i stl L.. Men det löste sig ändå, så nu har jag bara dilemmat kvar att välja om jag ska ha den lila toppen eller ett rött linne på mig på morgondagens personalfest (julfest)... Jag passade även på att springa in på kicks och köpte en concealer (som jag trodde var 50 spänn billigare än vad den visade sig vara när jag kom hem o kolla kvittot..men men), ett nagellack och en bodyglitter-grej =) Sen var vi inne på h&m och shoppade bh:ar, och tights och sådana nödvändiga men tråkiga saker.
Sen var det dags att dra hem, hann sätta mig lite i soffan och testa det nya nagellacket o så.. Sen var det dags att bege sig till Pink. Tanja tog hand om mig som vanligt och jag är nöjd med resultatet. Visserligen är jag ett örhänge och 800spänn fattigare men ändå nöjd =) Jag har inte så mycket att säga till om hos henne, hon gör lite som hon vill med både klipp o färg men det blir ju bra. Jag blev bara lite chockad när hon tvättat av slingorna och jag var så ljus!! Men hon sa att det blev precis som hon ville för hon tyckte att jag skulle vara lite ljusare.. Vet bara inte vad kollegorna ska säga nu, dem brukare ju kalla mig blondie i vanliga fall och nu lär jag väl blända dem =))

Hade velat sola en runda också. Hade verkligen behövt det, tycker att det känns som att jag bleknar bort vid denna årstiden..Men jag gissar att jag inte är ensam om att känna så. Men tråkigt är det, har man en vi tröja på sig så ser man ju inte var halsen börjar o slutar haha :)

Här kommer en bild från gårdagen och en från just nu.. Lite före och efter..

Bländad av blixten.


Nyfriserad.

Söndag igen

Jag ska väl vara som alla andra och säga att tiden går fort, för det gör den ju, den flyger förbi.. Då är det söndag igen ja, vi har varit hemma hos farmor och hämtat vinterdäcken till oskars bil.. Och nu har vi slängt i tvätt i maskinerna.. Riktigt tråkig, men det måste göras. Hade jag bara kunnat föra över mina bilder från mobilen till datorn så hade jag kunnat visa exakt hur sjukt mycket tvätt vi hade..när vi höll på att sortera det så täckte det typ hela hallgolvet.

I fredags var jag ju hos tandläkaren. Jag vet inte om det beror på att det var en privat tandläkare och att dom antagligen tjänar mycket bättre, men i alla fall så var dom fan så mycket trevligare än dem som jag brukade gå till. Här var tandsköterskan jättetrevlig och berättade allt hon gjorde och snackade lite allmänt med mig och var hur trevlig som helst. Tandläkaren träffade jag inte så lång stund och han sa inte så mycket men han verkade snäll han också. Och tjejen i receptionen var hur gullig som helst.. Så trots att en undersökning på typ 7 min kostade mig 650kr så fick jag ändå ett bra intryck.. Får väl se om jag blir lika väl bemött nästa vecka när jag ska dit igen och träffa tandhygenisten. Jag hade inga hål men mitt tandkött var irriterat på ett ställe så jag ska dit igen på torsdag och träffa henne och pröjsa 570kr tror jag att det var.. Tandläkare=ett framtidsyrke kanske? Om man drar in typ 650kr på tio minuter, skyndar man sig då så hinner man med 6 klienter i timmen och det blir 3900kr på en timme.. Rätt hyfsat inkomst på en dag då..sen får man ju betala dem anställda lite och betala hyra och el å sånt men där borde ju ändå finnas en stor vinstmarginal hahaha =))

I fredags träffade jag även min kära mamma! Hon var här i röran och fikade en runda och så var vi på ekohallen (JA, jag kallar det fortfarande så!) och köpte nya julgardiner till mitt kök. Ett nytt moppset inhandlades också eftersom oskar lyckats pajja dem två senaste..

Nej nu får jag snart gå ner och fixa med tvätten.

Jag vill ha löööööön!

Nu får lönen gärna komma snart.. Har inte satt undan några pengar nu på 2 månader utan jag har spenderat hela lönerna, känns inte så bra såhär i efterhand. Jag som alltid brukar vara så duktig och spara lite pengar.. Det är ju det som är anledningen till att jag har kunnat köpa så mycket nya möbler till denna lägenheten som jag har gjort.
Känns som att det kanske inte kommer att bli så mycket sparat den kommande månaden heller med tanke på alla julklappar som ska inhandlas, jag ska klippa och slinga håret, jag ska på massage och vi ska ha personalfest och då finns det ju en liten risk att lite pengar försvinner (med fylle-mat å sånt menar jag..hehe=)) Dessutom ska jag till tandläkaren imorron..SUCK!!

Jag pratade med Amy innan och vi snackade om vår kommande utlandsresa (vi ska till danmark minsann, ja och tyskland också för den delen ;)) och det ska bli jäkligt kul asså!! Fan vad jag längtar efter att bara få lite semester och komma ifrån vardagen lite..ska bli gött som tusan! Jag längtar, längtar, längtar, längtar!

Orkeslös

Nu orkar jag ingenting. Har precis kommit hem från jobbet. Sitter fortfarande med min skitvarma vinterjacka på mig. Ska iväg till jobbet sen igen, ska på personalmöte.. Orkar inte! Ska bli hämtad här vid 5 i 7 av min kära kollega. Vill inte. En av mina kollegor sa att om vi bara hade kommit på det så hade hon, o ja och en tjej till kunnat gå o ta en pizza efter vi slutat..i väntan på personalmötet. Men men, bra ideér kommer alltid för sent =)
Tror inte att jag hade orkat någon pizza ändå, åt vid halv ett idag men jag känner mig fortfarande mätt ;)

Nu ska jag nog gå och göra något annat, dricka oboy eller nåt..

Sunday bloody sunday....

Fan vad man kan bli trött på saker och ting. Och på människor.
Har jobbat idag, sen hade jag en grej bestämd efter jobbet. Detta hade jag ställt in mig på och planerat efter, hade t o m ändrat på min lunch bara för det som var planerat med den här människan. När jag sen hade slutat och sitter i bilen på vägen hem så tar jag upp mobilen för att ringa och säga att jag är på väg. Då ser jag att personen skickat ett sms (!) en timme tidigare och skrivit att det inte blir något av väldigt svaga orsaker.. Jag som hade sett fram emot detta och nu istället är hela resten av mig dag förstörd... Jag blir så jävla irriterad på sånt här!! Man kan fan inte skicka ett sms en timme innan det att man egentligen skulle ha setts och skriva att man inte orkar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det funkar inte så!

Palla-Ostfralla....ööööhhhh.........

Okej jag har lite damp idag. Och förutom det har jag nån störig ryckning i ena ögat.. Ah det går bara utför asså...
Sitter här ensam hemma. Oskar är ute o ränner. Vad fan ska man göra egentligen?? Igårkväll trodde jag att jag skulle få en mysig hemma-kväll framför tv, jag tände lite ljus och allt (även om man jag var själv) men istället somnade jag, det dröjde fan inte en halvtimme från det att jag satte mig soffan tills dess att jag sov.. och jag som hade tänkt titta på bonde söker fru, men jag vaknade när det var typ 3 min kvar av programmet, försökte öppna ögonen, lyckades öppna dem tillräckligt mycket för att uppfatta att det nästan var slut och sedan somnade jag igen.. Sen vaknade jag igen tio över tio, då hade oskar släckt ljusen. Sen pallrade jag mig upp ur soffan o gick o la mig i sängen. Men då kunde jag fan inte somna..somnade inte förrän två timmar senare och under den tiden fanns där ett litet tag då jag starkt funderade på att gå ut och lägga mig i soffan igen för att se om jag kunde somna där igen istället, men det orkade jag inte.. Jag undrar lite vad detta betyder, att vi har en för skön soffa kanske??

Och nu vill jag inte gå och lägga mig, jag vill inte titta på tv, jag vill inte ut o gå...jag vill bli underhållen!! Men det finns här ingen som kan göra..suck....


Mor-och-dotter-dag!

Kvart i 10 imorse hade mamma skickat ett sms till mig för att fråga vad jag skulle hitta på idag. När jag vaknade en kvart senare skickade jag tillbaka. Inget svar. Då ringde jag upp. Inget svar. Några sekunder senare ringer mamma upp. Hon undrade om jag ville följa med henne till IKEA. Självklart ville jag det! Trots att jag redan varit där så många gånger i år, 2 gånger den senaste månaden t ex. Men det är alltid kul. Och det är alltid kul att umgås med mamma. Att hon sedan bjöd på middag var bara ett litet xtra plus i kanten. Tyvärr så var allt mamma skulle köpa slut, tråkigt! Men jag däremot köpte tavlan som jag kollat in dem senaste gångerna vi varit där, men inte kunnat köpa p.g.a att vi inte haft plats i bilen.
Så här såg den ut:

Förövrigt blev det inte så mycket. En vit lampskärm som jag hade tänkt att hotta upp, och 12 snapsglas. Vi hade ju inga snapsglas, eller jo det hade vi, vi hade några absolut-snapsglas men dom är försvunna. Men men nu har vi andra..

Jag har pratat med zetti idag. Det var kul, hon berättade om hennes fylleslag på företagsfesten..om inget annat så förgyllde det min kväll!
Nu känner jag inte för att skriva mer, jag ska jobba mellan 9-19.30 imorron så nu ska jag nog gå och lägga mig..

Min tandläkare är död..

Var hemma hos svärmor ikväll & åt. Då fick jag reda på att min tandläkare är död. Jag hann visserligen aldrig gå till henne men tanken var ju att jag skulle byta till henne och skulle bli kallad dit nu i november. Men hon hade tydligen dött i cancer för snart tre veckor sedan.. Hon hade även gått i samma klass som Oskar, hon var ett år äldre än honom, alltså bara 27 år gammal. Obehagligt!

Hugo var också hemma hos svärmor, han kom hem från Norge idag. Har inte sett honom på sjukt länge kändes det som men ändå är det bara några månader. Träffade även peter klöver, han skulle tydligen flytta till london o bo där i 2 år.

Förövrigt har jag varit på massage idag. Lånade pappis bil. Snart farsdag också, får väl gå på stan imorron och leta efter något skoj till honom.

Jajja nu ska jag dricka upp min baileys. Just nu lyssnar jag på J-Kwon - Tipsy..


Dålig uppdatering på ER!

Har kollat två gånger nu sen jag kom hem från jobbet men det är fortfarande ingen av dem som jag brukar läsa som har uppdaterat sina bloggar. Därför kände jag att jag fick göra det själv..=)
Händer inte så mycket just nu, har precis vaknat..slumrade lite på soffan. Denna veckan har jag varit galet trött..jag tror att felet är att jag gick o la mig 20.45 i måndags, sen dess har hela vecka blivit fucked up..
Imorron är det massage igen som gäller. Blir 4:e gång. Hade gärna skippat det men hon tyckte verkligen att jag behövde komma dit så man får väl ställa upp och infinna sig och pröjsa 400 spänn :) Innan har alltid jag o Olla (haha) åkt dit tillsammans och haft tiderna efter varandra, men hon tyckte inte att han behövde en behandling imorron men jag behövde så jag får ta mig dit själv. Därför ska jag låna pappis bil. Hade verkligen velat ha en egen bil, men jag hade inte pallat med alla kostnader som skatt o försäkring o bensin o reparationer o vinterdäck o grejor.

Måste även beställa klipp+slingtid. Hoppas på att få en tid den 28:e november. Men jag känner på mig att om jag bokar en tid den dagen som kommer garanterat någon att komma typ två dagar innan/dagen innan o fråga om jag inte kan jobba. Så har det varit dem 2 senaste gångerna jag har varit hos frissan.

Nu ska jag gå o kolla var jag gjort av min kalender..

Hej och hallå

Är lite trött just nu, kom precis hem från jobbet. Hade tänkt att gå ut och gå en liten sväng nu när jag kom hem men det är så jobbigt kallt ute så jag tror jag skippar det. Känns som att det är mycket kallare ikväll än vad det var igår.
I förrgår fick jag paket från posten och likaså idag. Så nu äger jag bland annat både en...

sådan här...

och ett par sådana här..m.m!

Igår träffade jag Amy. Hon ska på träningsläger imorron, till danmark. Det hade jag också velat. Träningsläger var alltid så kul! För någon vecka sedan när vi var på inflyttningsfest hos zetti så träffade jag en tjej där som pratade om Gothia cup. Vi var ju aldrig med där när jag spelade fotboll och när hon pratade om det så kände jag bara att jag önskade att man var 15 igen så man kunde tvinga sina tränare att åka till göteborg. Det verkade så jävla kul, förstår i och för sig om hon hade extra roligt eftersom dom gick till final..men även om man inte hade varit så duktig så hade det ju iaf varit kul. Dessutom idag så pratade vi om att sälja jultidningar, att man ändå tjänade rätt bra pengar på det. Och de fick mig att längta tillbaka ännu mer, såhär i efterhand känner jag att jag slutade med jultidningar förtidigt. Det var ju så lättförtjänta pengar + att man fick massa prylar typ tv-apparater o sånt. En på kille på jobbets son fick ett Wii nu i år! Det hade jag också kunnat sälja jultidningar för att få haha =)

Nej nu pallar jag inte underhålla er mer, nu börjar det kurra i magen ;-)

Have it!!

Soft

Idag har jag jobbat mellan 11-16. Tiden gick faktiskt fort. Kan ha varit för att där var asmycket folk. Skulle egentligen jobbat imorron med men en kollega ville byta så att hon fick vara ledig nästa söndag så därför jobbar hon min imorron. Så nu blir det jobb 3 helger i rad för mig..men vad gör man inte för sina kollegor. Igår på jobbet (när jag var ledig) hade dem tagit en snattare. Jag tycker att det är sjukt jobbigt för det har varit asmycket sådant på sistone...

Jag känner mig mycket bättre från min förkylning nu. Skönt. Tiden från 16 till nu har varit soft. Vi lagade lite mat o diskade, gick ut med soporna o så.. Sen la jag mig i soffan en stund och lyckades somna lite. Men inte så mycket ;) Finns inget på tv idag. Och inget att göra. Började med att spela plump med Oskar. Det gick 2 rundor (jag förlorade båda, STORT) sen insåg jag att det inte var kul så det avslutades igen.
Vet inte vad jag ska hitta på imorron heller. Oskar ska ju spela golftävling. IGEN! Och nu är jag ju helt plötsligt ledig. Och mamma o pappa är i tyskland. Annars hade det varit ett perfekt tillfälle att hälsa på dem. Men nej. Jaja det är väl inget jag behöver oroa mig för, tiden lär väl gå ändå.
Jag känner att jag hade velat lägga in lite bilder från lägenheten. Har ju hänt lite saker denna veckan. Jag har städat o så, så nu har vi faktiskt bra ordning överallt förrutom i datorrummet/3:e rummet (och garderoben). Men det tar sig, igår satte vi ihop hyllan vi köpte i söndags så vi fick bort 4 flyttkaronger tror jag det var. Men nu ligger här en massa små plock på golvet i stället och det orkar jag just nu inte ta tag i. Får väl se när det händer =) Men några bilder blir det nog inte eftersom Amy har min digitalkamera. Och Zetti har en kofta som är min. Och Anny har ett par skor som tillhör mig. Jag jobbar så, lägger ut mina grejor lite här o var så har folk åtminstone en anledning att träffa mig =))

Nej om man skulle återgå till att softa kanske. Blir nog ingen dagens låt idag, vi har ju inget ljudkort installerat på datorn så jag kan ju inte sitta på youtube och lyssna på musik som jag brukar göra.. :( Faktiskt mer tråkigt än vad det kanske låter, är så sjukt gött att så fort man kommer på en bra låt bara kunna sätta igång den =)

Jaja, ha en trevlig lördagskväll! Over and out

RSS 2.0