Fortsättning följer..

I tisdags var som sagt jag o karro som sagt lediga och vi gick på stan. Karro ville käka frukost innan vi skulle upp på stan men jag övertalade henne att vänta så vi skulle ta frukosten gemensamt. Och det gjorde vi, jag tog en sallad o karro en bakad potatis, och så tog vi varsin x-ider! Det var så gött, sitta på uteserveringen, i solen, med en cider i handen, till frukost! Det kändes precis som att ha semester, fan va nice det var! Efter det började vi vår jakt efter 20-årspresent till cilla. Det hittade vi så småningom, jag är väldigt nöjd och hoppas att cilla också blir det! Och till mig köpte jag ju mina underbara pjucks som jag la upp bild på i förra inlägget. Annars höll jag faktiskt ganska hårt i plånboken =)


Det var riktigt nice shoppingrunda med trevligt sällskap ;) På kvällen åkte vi till Degeberga för att bevittna ännu en förlust. Det känns som att det var den sista fotbollsmatchen jag tittar på, på ett tag. Pallar inte lägga tid o pengar för att ta sig dit de spelar för att sedan se dem förlora gång på gång.

Igår jobbade jag 9-19.30 sen tittade man lite på man u-barca. Satt o halv sov i soffan typ. Vid 23-23.30 någon gång somnade, sen vaknade jag vid 00.30 och kände att det var dags att borsta tänderna o krypa ner i sängen istället. Sagt o gjort :)

Idag har det varit arbete på schemat mellan 12-19.30. Nu är jag trött! Vill bara sova, men jag känner ett visst behov av titta lite på Gordon´s Kitchen nightmares :) Man blir lite hungrig av all mat bara..

Imorron är man ledig o får se vad som händer, kanske åker man till väla eller nova..vi får se =)


Tisdag

Denna dagen har tillbringats på stan tillsammans med Karro. Här är mitt fynd. Det var vad jag lyckades få över innan det blev något problem med anslutningen till tellan..störigt. Får fortsätta uppdeteringen sen =)




En måndagkväll

Min tredje lediga dag. Kan ju bara tillägga att jag orkade laga en god middag igår, det blev fläskfilé med klyftpotatis o tzatsiki. Mkt gott! Men åter till idag, jag har som sagt varit ledig och då har det inte hänt så mkt. Satt på balkongen i en halvtimme men sen blev det för varmt så jag drog mig in igen o bara satt o chillade o betalade mina räkningar o sånt spännande =) Men sen när karro slutat jobba började det hända grejor. Vi drog till maxi o handlade köv (alltså grillkorv). Sen bar det av till Tivoli Parken för att grilla! Det var nice, grillmaster karro satte igång grillen o vi satt i solen o hade såååå gött, sen kom sandra o så käkade vi :) Karro o jag käkade hur många korvar som helst o sandra tog en korv i servett(!). Vi satt och bara njöt av det fina vädret o passade på att vädra en massa strunt. Det var så mysigt o trevligt!
Jag o Karro kände att vi inte kunde avsluta kvällen där så vi gick hem med vårt pick o pack sen drog vi ut på en promenad. Det var så fint väder, perfekt för en promenad. Det känns som att denna kvällen har varit så uppiggande, kan knappt bli bättre på en måndag ;)

fredag-lördag-söndag

I fredags jobbade jag mellan 7.00-18.15, sen hade man den lyxen att få skjuts hem från jobbet av mor o far =) Jag kom hem o ringde karro direkt. När vi la på såg jag att brossan ringt, jag ringde upp och blev hembjuden till dem på middag. Det var mamma, pappa, marcus, anny o jag o vi blev bjudna på tacogratäng med sallad o tacochips! Mycket gott! Till efterrätt blev det chokladpudding m grädde o jordgubbar. Det var väldigt trevligt att bli bjuden på middag!! Under tiden jag var där höll karro mig uppdaterad på hur det gick i Degeberga-Vittskövle matchen. Tyvärr slutade den 1-1 och med 7 stygn i ansiktet på oskar efter ett spräckt ögonbryn.. Ingen höjdare! Kom hem vid halv tolv-tolv, och eftersom jag bara precis hade varit hemma o vänt mellan jobbet o middagen så var det nu dags för mig att duscha o föna håret. Antar att det inte uppskattas av grannarna, det uppskattades inte av oskar iaf.

Igår fick jag o Amy ett ryck o drog till malmö en tur. En shoppingtur! Var uppe vid kvart över sju på morronen så det blev ju inte så mkt sömn. Men malmöturen var nice, tänkte lägga upp lite bilder på mina fynd senare.. När vi kom hem var vi sletna, vi gick hem o la oss en timme, sen var vi fit for fight igen. Amy kom  hem till mig o vi drog till Peking o käkade. Sen var vi ganska så sugna på att festa så vi försökte luska fram en förfest. Det gick ju sådär, så vi satt här hemma o förfestade istället. Sen drog vi till banken.

Idag har varit en väldigt chill dag, skönt! Gick väl upp vid 11 tror jag, Efter det åkte jag o Oskar o käkade, sen åkte vi till ekohallen. Sen kom vi hem o sen har det varit chill sen dess, vi började titta lite på Jönssonligan sen skulle Oskar åka till degeberga o titta på Bilagan. Det orkade inte jag! Jag låg kvar på soffan och rätt vad det var sov jag =) Sen pratade jag med pappa. Sen ställde jag mobilen o sov en halv timme till. Gött. Sen har jag pratat lite med Amy. O allmänt chillat =) Har lite funderingar på att gå till maxi o handla o sedan laga till en lyxmiddag. Får bara se om orken finns där hehe :)

sju stygn..

_-_-_-_

Idag har jag jobbat mellan 10.30-17.30, tidvis var det ganska stressigt och emellanåt var det ganska lugnt. När jag kom hem från jobbet visste jag inte var inte var jag hade hamnat. Oskar hade nämligen städat  lägenheten, mycket fint o duktigt jobbat! ;)

Nu åskar det som fan ute så jag tror jag avrundar här och återupptar senare..

Min helg

I fredags var man ledig. Det jag lyckades åstakomma var ungefär att jag gick o solade solarie. Resten av dagen försvann fort trots att jag tyckte att jag hade gått upp tidigt i min mening. Sen var det fotboll i Degeberga på kvällen. Man kan väl säga att det var det som ledde till allt ont. Jag skulle hämta Oskars ölflak som jag köpte till honom när vi var i Tyskland den 25/4 och som sedan legat hemma hos min föräldrar. Det i sig gick ju bra och det är ju mer än vad man kan säga om matchen, stryk med 4-0. Trots att dom spelade bra i första o början av andra, hade bra passningsspel o hittade varamdra fint, bara målen som fattades. Men sen hände något o målen bara rasade in (på fel håll)! Och Oskar blev kapad, rejält, och riktigt onödigt eftersom han som gjorde det ändå inte hade någon chans på bollen. Iaf,Oskar fick en jävla smäll och hade ont efter matchen Så när vi kom hem kunde han inte bära upp sina öl, jag tog det jag kunde, mitt ciderflak och ett av de tre ölflaken.

På lördagsmorgonen runt 7 tiden ringer oskars mobil, tänkte vem fan ringer såhär tidigt på en lördag? Han lägger på och svär och jag frågar vem det var. Polisen svarar han. Jag blev jävligt chockad och frågade vad de ville. Jag har haft inbrott  bilen svarar han. Och självklart hade dom snott de där två ölflaken som aldrig kom med upp! De hade krossat en ruta och försökt tjuvkoppla bilen, kapat en massa kablar, tagit fram stereofronten och satt i den upp-o-ner, dock ej snott den (iq-badboll?). Blir så trött på folk som inte kan se skillnad på mitt o ditt och bara förstör för andra! Så onödigt! Orkar inte kommentera det mer, blir bara SSSÅÅÅÅÅÅ förbannad!

På kvällen igår var det förfest hos henke. De andra drog ut sen (eller försökte iaf, det var tydligen aslånga köer). Själv drog jag hem eftersom det var jobbedag även idag. Så idag har man varit astrött, hämtade en pizza på hemvägen från jobbet och nu har man väl sovit i 40 min på soffan. Ska duscha nu så att man kan orka upp imorrobitti 05.20...

Thats it.


Rastlös!

Rastlös!!

Tacka vet jag lediga dagar!

Det känns väl som att det är dags att out:a att det är slut mellan mig o Oskar. Alla lär väl redan veta det genom ryktesvägen... Så nu är man mitt uppe i  lägenhetsletandet. Jag älskar vår nuvarande lägenhet och hade inget hellre velat än att bo kvar här, dock känns det inte som att jag har råd med det. Om jag bor kvar här själv kommer jag inte ha råd med mycket mer än att bara betala hyran, räkningarna och köpa det allra nödvändigaste som t ex mat o schampoo, toapapper och diskmedel ungefär. Inga större utsvävningar eller roliga upptåg. Ingen mer klädshopping (hur klarar man det???). Har varit o tittat på 3 lägenheter. Var och tittade på en innan idag, hatar att titta själv, då har man ingen att prata och brainstorma med, därför blir det också sjukt jobbigt att ta beslut. Just nu känner jag att jag inte vill ta några beslut, allt är så jobbigt och jag orkar bara inte tänka och fatta en massa svåra beslut. Är ledig imorron, tack o lov för det=)

I´m so hood


eller var det hoodie?

En rapport från mig

I fredags hade jag fullt upp trots att jag var ledig (min första lediga dag efter nio sammahängade arbetsdagar). Jag tvättade lite, duschade o fixade till mig sen var det "after work" som gällde med Zetti o Anny. Vi snackade först om att vi skulle till Fenix men beslutade oss senare om att sticka till banken. I efterhand var det kanske lite dumt för annars hade vi haft väldigt bra platser för kommande händelser men eftersom vi inte var säkra på deras drick-utbud så fick det bli banken i stället. Vi hade väldigt trevligt, jag drack smirnoff ice, det passade mig bra! Sen drog jag vidare tillbaka till Fenix för att beskåda den stundande modevisningen (därför hade det varit bra att "after worka" där så hade man haft första parket platser när det väl var dags för Amy att inta catwalken =)) Efter det var dags för fotboll i Kiaby. Det vill jag inte prata mkt om den matchen då den absolut inte slutade som jag ville, en minut från en poäng mot serieledarna och samtidigt då förstöra deras vinnarsvit. Men så blev det alltså inte. Satt o kollade möbler på nätet fram till klockan 3:30.

Igår blev jag väckt innan 10 av mamma som ringde, senare var jag o mamma o pappa på stan, fikade på kaffe o sånt (det är nice!), sen på bromölla möbelaffär o kollade in utbudet lite ;) Sen fick jag försöka hinna power-nap:a lite eftersom jag la mig så sent (blev väl en 45minuters power-nap ) sen var det dags att göra vid sig, dra till Karro, sen vidare till Terese på förfest. Hämtade lite mat, drack o spelade lite spel. Sen blev det promenad in till banken där det väntade världens kö =) O sen när stället stängde så blev jag eskorterad hem av Amy o David. Det var snällt!

Idag har det varir chill, inte varit ute i det fina vädret tyvärr. Men det är ju också typiskt att det ska vara fint väder när man är så jävla sleten =)

Varför?

Varför sover hela denna stan efter klockan tio på en fredagskväll??
Fick ränna hela stan runt för att få tag på en vanlig jävla cola på burk. Hade man nöjt sig med vad som helst hade man ju kunnat ta 50% cola 50% vatten på McDonalds men det var jag inte alls så sugen på, ville ha en riktig cola! Inte ens de små kioskerna runt resecentrum hade ju öppet. Och inte ens videomix (hemmakväll), zetti sa att de hade stängt på grund av renovering. Suger det eller? Och till statoil kan man ju typ inte ta sig om man inte har bil. Är ju livsfarligt att korsa den rondellen som alla kör som galningar i (har tom varit med om en taxichaffis som körde mot färdriktningen).

Ja det var bara en lite undring..

Today

Idag har jag jobbat, pratat med Karro, varit o sagt hej till Zetti, pratat med bror, pratat med mamma. Ja det är väl det, ungefär. På fredag ska jag o Zetti "after worka" lite, det ska bli trevligt. Trots att jag är ledig =) Men jag ska ju tvätta, o det är ju nästan som att jobba så jag förtjänar nog lite after work iaf;) Efter det är det fotboll som gäller. På lördag ska terese ha lite förfest så jag, amy o karro ska dit. Det ska ockå bli trevligt.

Får skriva mer imorron, om jag hinner det vill säga....

Lite update

I lördags efter jobbet drog jag, Anny, Marcus o Zettan till T P (tivoliparken) och grillade.. Mysigt (förutom att jag la armen i marcus potatissallad). Sen stack vi hem till Zetti och spelade guitar hero. Nice! Igår hann man inte med mycket, jobbade o sen var det bara att sticka hem o tvätta och det tog typ hela kvällen.. Idag har jag faktiskt inte heller hunnit med så mkt, jobbat, varit ute och traskat lite o nu sitter man bara här i soffan o degar..men det är skönt! Ska försöka lägga mig tidigt idag, känner att jag kan behöva det. Börjar bli sliten, börjar 7 imorron också. Efter det är de bara två dagar kvar innan man äntligen får en ledig dag (sammanlagt 9 arbetsdagar i streck..)

När jag gick hem idag fick jag för mig att det var tisdag, vet inte varför men antagligen är det för att jag längtar efter nästa avsnitt av dem desperata hemmafruarna.. Sjukt besviken man blev när man upptäckte att det bara var måndag.

Men men jag kan inte koncentrera mig på det jag skriver så jag tror jag avslutar nu innan jag skriver nåt mysko =)

sdjfghakghaj

Igår var det valborg, "firades" i degetown. Sov hos päronen. Gick upp mitt i natten (typ 20 över 6 imorse) för att få skjuts av världens bästa mamma in till stan. Sov max 2 timmar till sen var det dags att gå upp igen och ta mig till jobbet.. DRYGT! Direkt efter jobbet stod amy o väntade på parkeringen, skjutsade mig till frostis o sen var vi där, Amy, ja, Milla, Jonna o Frostis. Så mkt skitsnack, sexsnack o allmänt tjejsnack har jag inte varit med om sen gymnasiet. Det blir två år sedan nu till sommaren. Sjukt! Sjukt också att vi kom fram till att vi kännt  varandra i 5 år nu..! Men men. När Amy skulle sticka o jobba stack jag också så att jag skulle hinna umgås lite med oskar eftersom vi inte träffats alls på 1 och 1/2 vecka.. Men när jag tar upp mobilen på väg därifrån så ser jag att han skickat att han var hemma hos min bror. Så jag ringde, sen drog jag också dit. Satt där och var otrevlig och när det blev dags för de andra (inklusive oskar) att dra ut gick jag hem. Tog oskars bil och körde till mcdrive för att köpa lite nattamat=) Nu sitter jag här i min ensamhet. Har inte kännt mig ensam på hela veckan, trots att jag varit det, men just nu känner jag mig väldigt ensam...

Dags att gå och lägga sig...bla bla bla blajdkjhfhlsdflja.cd<hadflkhal...ldaljs.........

RSS 2.0