Kortfattat

Idag har jag varit o fikat m Zetti! Superkul..vi hade väldigt roligt när vi gick till parkeringen i regnet ;)
Har blivit lite fikande för min del nu =) Fikade med Jessica i fredags o med Zetti idag..känns väldigt kul och mysigt att sitta och snacka med en trevlig person över en kopp varm choklad med grädde medan regnet öser ner utanför.. :-)


Dagens låt är: Kelis - Milkshake

Dagens låt är...

...Kat DeLuna feat. Busta Rhymes- Run The Show. =)

Trans-for-mation!


Inget långt hår..

..inget lockigt hår..

..bara kort hår..

..nu med slingor! ;)

Förvirrad?

Idag har jag varit fÖrviiirrrrad!! Helt enormt. Jag var ute o gick o beslöt mig för att gå in på maxi. Tog en scanner som jag alltid gör och tog det jag skulle ha och gick och ställde mig i kön. När det var min tur sträckte jag fram scannern som man alltid gör. Då säger kassörskan förvånat: Du har inte scannat nåt!? Och jag blev som väckt ur min sömn och börjat förklara för den stackars kassörskan, som antagligen inte brydde sig ett skit, om att jag var väldigt förvirrad och tankspridd idag. Men hon löste det och det var inte mer med det. På vägen hem ringer Oskar och ber mig komma och hämta honom på golfbanan. Och trots att jag hatar den jävla golfbanan, ja faktiskt golfbanor i allmänhet (och allt annat som har med denna hemska `så-kallade-sport´ att göra), så vet jag åtminstone var den ligger och hur man kommer dit. Trots detta så körde jag fel! Utan att tänka på det och med Elvis i öronen körde jag förbi avfarten. Sen fanns det ingenstans jag kunde svänga så jag fick köra fel en lång bit. Och trots att jag hade oskar som vägledning så missade jag även avfart nr 2.. Men efter en lång omväg kunde jag äntligen hämta upp en frusen pojkvän. Då förflyttade jag mig snabbt till passagerarsätet =)
Snacka om förvirrad!!!

Förövrigt har jag haft en bra dag på jobbet, ja en bra vecka faktiskt. Idag har jag haft många roliga uppgifter att göra! Me like =) Och igår tror jag att det var (minns inte, sinnesförvirring jue) fick jag beröm av två av mina kollegor ;) Väldigt kul, positiva kommentarer kan man bara inte få för mycket av!! Har faktiskt fått en hel del positiva reaktioner på min nya frilla (eller ja, har faktiskt bara fått positiva reaktioner av alla som kommenterat den, förrutom virre, allt hon sa var att hon inte kände igen mig när jag hade så kort hår..men de bryr jag mig inte om, inofficiellt hatar vi varandra..typ!) Senast idag träffade jag min mobror o moster som sa att det var jättefint. Kul, kul, kul. Särskilt eftersom jag alltid haft långt hår och därför varit osäker på om jag verkligen kan ha kort.

Till slut vill jag bara säga: Ingen kan slå Filip & Fredrik. Uppenbarligen!

Fler bilder på nya frillan..håll till godo;)


Solen i ögonen..måste cheesea =)


Så här såg jag ut innan idag!

Ett nytt klipp!


Så här såg jag ut igår!
Så här såg jag ut igårkväll!

Och vid 11 i morse såg jag ut så här!


Have a heart <3

Hey!

Shut up.

Don't lie to me.

You think I'm blind but I got eyes to see

Hey!

Mister, how do you do.

Oh pardon me I thought I knew you.

Would you stand back baby 'cause I want to get a better look.

The big man who couldn't handle the little bit of love you took.


Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.

If you don't love me, why don't you let me go?

Have a heart, please, oh don't you have a heart?

Little by little you fade while I fall apart.


Oh Oh Oh darling, I love you so.

I told you yes, and then you told me no.

Baby, how can you say

You should be free and I should pay and pay

And you talk and talk about you and what you need

But sooner or later your love is gonna make me bleed.


Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.

If you don't love me, why don't you let me go?

Have a heart, please, oh don't you have a heart?

Little by little you fade while I fall apart.
Oh, Oh.

Talk on, talk on, but love is what you need.

And sooner or later that love is gonna make you bleed.


Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.

If you don't love me, why don't you let me go?

Have a heart, please, oh don't you have a heart?

Little by little you fade while I fall apart.

Don't ya know it baby

have a heart

(please)

Hey Hey Have a heart

(please)

Have a heart


Jobbat färdigt för denna dagen;)

Yes nu har man jobbat klart för idag! Skönt. Har ju inventerat idag.. Vi var väl klara vid 22.30. Chefen sitter dock kvar med siffror och pappersarbete men det är ändå bra jobbat. Andra butiker hade inte det lika bra, en butik hade fått jobba till 3 på natten och en butik hade fått jobba fram till 10.30 dagen efter!! Det enda som hade kunnat få mig att vilja jobba hela natten hade varit om det varit en söndag och man hade varit ledig dagen efter. Min första inventering, detta var min tredje, var på en söndag och det var sjukt gött. Fett nice lön då ju! Men nu är det alltid bara på vardagar för annars kostar det företaget för mycket..

Är ändå inte helt slut + att jag är ledig imorron, förra gången började jag 7 dagen efter..inte så gött! Men som sagt nu är man ledig imorron så jag hade faktiskt kunnat tänka mig att gå ut och ta en after-work-cider/drink med kollegorna som chefen lite skämtsamt föreslog. Men det var ju mest ett skämt så det blev ju inget. Hade jag bara haft något att blanda med så hade jag blandat mig en drink nu men det har jag inte så jag får gå och se om det finns i något annat gott i kylen....cider fanns det!! Fick bli en sådan. Nej nu ska jag glutta på film..


Frågvis!

Jag har många frågor, om ni kan svara på någon/några av dem så är ni välkomna att göra det! ;)

Varför...

..luktar det alltid rök i vår walk-in-closet nuförtiden??
..är det alltid jag som får ställa upp för alla andra på jobbet och alltid dra det längsta strået?
..kan inte jag få en lika snygg, röd, sportbil som Andreas i idoljuryn?
..kommer inte mina paket från h&m och zoovillage när det redan igår stod att dem var skickade?
..måste jag föna och platta mitt hår ikväll innan jag går & lägger mig för att slippa en permanent-risbuske imorron?
..kan det inte vara lite varmare ute?
..är det inventering på vårt jobb imorron?
..försvinner pengar så fort?
..skickade Steven på Max med mig 7 servetter när allt jag köpte var en liten hamburgare?
..kan inte jag sjunga? okej det kanske jag själv kan svaret på, antagligen är det väl för då hade jag nog aldrig varit tyst.. Men hade det varit så hemskt då?

O a O (Over and Out)

En helt vanlig tisdag...nej fan det är ju bara måndag!

Blev lite besviken idag, trodde att man verkligen skulle få SE jojje på tv i kvällens Outsiders som handlade om supermammor. Jag skymtade bara honom en gång och det var inte mycket, man såg ju mer av hans brossa och hans andra brors bil! Smått besviken där ja!

Förövrigt har Amy varit här ikväll. Och Oskar hade maten klar när jag kom hem från jobbet, han var dock inte hemma..han var på gymmet med bror min! Men istället för att äta gick jag och sov en timme eller så. Sen gick jag upp, käkade och så kom Amy och vi tittade på kvällens besvikelse; OUTSIDERS!
Jag lyssnade på ett jättegulligt röstmeddelande som min faster talat in på min mobil. Sweet =) Sen fick jag ett väldigt oväntat sms, från en tjej som jag jobbade med förra hösten! Väldigt oväntat men även väldigt kul! Precis som förra veckan då jag fick flyttkort från min 6 dagar äldre kusin som inte hört av sig på länge... Hade verkligen varit kul att träffa min exkollega igen, vi får väl se om vi lyckas fixa det. Även en annan tjej som jag jobbade med på mitt jobb förra sommaren, Jessica, hade verkligen velat gå och ta en fika med henne igen..

Läste ju ut boken också sist, den var alltså inte bra.. Hela boken igenom väntade jag på att den skulle bli bra, men nej, och så har den ett luddigt dåligt slut.. Suck, många timmar i onödan där..

Hoppas mitt paket från zoovillage kommer imorron! Och så ska jag och amy till Inreda. Me like! =)

Go kväll!

Jag vill verkligen ha allt!

Har precis beställt kläder från zoovillage och nu sitter jag och spanar in allt jag vill ha från hm.se.. Och skorna måste jag verkligen ha! Hade kollat på dem i butiken men då fanns dem inte i min storlek och eftersom mina favoskor just nu är så uppslitna att dem läcker in som såll så måste jag verkligen köpa dem nya. Men lite drygt är ju att jag hittade saker som jag verkligen ville ha och behövde på hm.se för 2 000kr och jag har precis beställt för 1 000kr på zoovillage. Är nog dags att be chefen om en lönehöjning =)

Hittade även en annan grej som man verkligen behöver...



Image of Dunk Mug | Cool Material
..för jag menar vem kan leva utan en kaffemugg med inbyggt kexfack?

11 september..

Jo, det är ju 11 september idag. Låter som ett jobbigt datum, men denna dagen har inte varit märkvärdig på något sätt... Har jobbat idag som vanligt. Och på jobbet brukar vi få tester av nya smaker av godis, förra veckan smakade jag chokladdoppade ahlgrens bilar och idag smakade jag marabou chocklad med lakrits. Ingen höjdare direkt, men lakrits är ju gott och choklad är ju typ det bästa som finns så det funkade väl..=) Ska jobba kväll imorron sen ska jag vara ledig i helgen det ska bli skönt känner jag. Imorron kväll ska jag tillbringa kvällen med the twinsisters. Vet inte vad vi ska hitta på men de löser sig. Jag är sugen på att någon gång i helgen dra ner till biljard o hänga lite där, dricka nån drink o spela någon runda biljard. När vi gick i nian var jag o amy grymma på biljard ;) Men nu har man tappat allt, känner verkligen att jag hade behövt spela lite oftare så att man hade blivit lite duktigare igen så man hade kunnat spela då o då utan att skämma ut sig :)

Nu ska jag nog läsa dem sista 10 sidorna i min halvsega bok som jag började läsa en dag när jag var på stranden, känns som att det är hyfsat avlägset nu. Ska väl måla mina naglar röda osså..i brist på annan sysselsättning.

Filip och Fredrik

Äntligen är humorduon tillbaka i rutan! Jag har längtat! Och jag tycker att dem gjorde succé..
Sjukt grym Fredrik var på att cykla, han trampade på som om han blev jagad av liemannen eller nåt ;)
Gissa om jag sitter bänkad imorron! Mamma, pappa o mackan kommer över på en fika imorron, får se om dem stannar tillräckligt länge för att även dem få sig en dos av sveriges roligaste snubbar.

snart börjar...

..en av mina favoritfilmer..HITCH!! SÅåå bra! Se den!


Måste ju lägga in en bild på min nya snutt..=)



Min samsung touchwiz. Slimmad och supersnygg. Älskar den!!

Tråkigt!

Just nu har jag riktigt tråkigt. Riktigt jävla tråkigt! Min lediga dag, men Oskar är ju inte hemma och jag pallar inte ta något för mig. Orkar inte vara duktig och städa eller något liknande. Orkar inte gå ner på stan.. Vet fan inte vad jag ska hitta på. Och så kan jag inte titta på tv, annars var jag lite sugen igår på att dra ett Desperate housewivesmaraton men eftersom vi har hantverkare här idag som håller på att dra nya tv-kablar så funkar inte tv:n heller. Och sova fick jag inte heller göra eftersom dem kom o väckte mig imorse. Sen var dem här i en halvtimme sen stack dem igen och sa att dem snart skulle vara tillbaka. SNART i hanverkar vokabulär betyder tydligen 3,5 timme. Helt makalöst. Och hungrig är jag.
Ingen som kan ge mig mat och underhålla mig?

En liten uppdatering

Sitter här och väntar på det som har blivit mitt dagliga intag av Sex and the city. Nu börjar det! Gött dubbelavsnitt är så nice, särskilt när man är ledig dagen efter =) Jag funderar en hel del på hur jah ska göra med mitt hår. Vet inte vad jag vill, ska jag klippa det ännu kortare eller ska jag låta det växa ut igen?? Ska jag färga det eller låta det blir rått-färgat? Svårt val :-) Och imorgon känner jag bara för att gå på stan och spendera, men tyvärr har jag inte råd..det är tråkigt att vara klok och sparsam när man bara vill spendera och inte behöva bry sig om mat för resten av denna relativt nya månaden. Hade verkligen också velat ta i tu med lägenheten och få lite ordning här, typ börja kunna använda vårt 3:e rum till något annat än bara tillfälligt förvaringsrum.. Förra veckan fyllde Oskar år, då på onsdan var vi ute och..eh ja vad gjorde vi? Vi skulle gått en bar-runda men eftersom typ allt utom banken & o´learys var stängt. Så vi tog en drink på sportbaren sen drog vi till the bank och det är nog allt jag har att säga om den onsdagen :) Torsdagen också..=)
Hugan har dragit till Norge nu, ska vara där i alla fall fram till jul, sen får vi se vad han gör. Hoppas i alla fall att han inte stannar där.

Imorgon ska jag och Oskar tydligen se batman på bio, får se om den nu är så bra som alla säger..Känns inte riktigt som att det är min typ av film men jag får väl ge den en chans.

Jaja nu ska jag titta på andra avsnittet av SATC..

I want it all, and I want it now..

Har inte haft tid att skriva på jättelänge, trots att jag velat. Lite har väl hänt, har t ex skaffat en ny mobil (två veckor gammal i övermorron) och redan innan jag ens haft den i 24 timmar och redan innan jag ens hunnit prata i den så hade jag utsett den till den bästa mobil jag någonsin haft. Jag pratar självklart om min underbara samsung touchwiz!! Snutten ;) Jag har inte skrivit på så länge så jag har verkligen mycket att skriva om och just därför kan jag inte komma på vad, så jag avrundar här och hoppas på att kunna uppdatera igen snart, mycket snart.


RSS 2.0