Arbetslös

Igår var min första dag som arbetslös. Men jag var definitift inte sysslolös. Jag hann med att posta brev, tvätta 10 maskiner tvätt (tvättade i fem timmar, det blir mycket spring upp-och-ner för trapporna det!), göra ärenden på banken, skaffade b .la ett nytt bankkort, beställde tid hos en fotograf, var på apoteket och införskaffade förnödenheter till min förtillfället förkylde sambo, var och handlade m.m.. Vid dagens slut var jag inte bara helt slut själv, jag var även väldigt nöjd med att jag hunnit få så mycket gjort på en dag. 

Idag var jag inte arbetslös, jag har jobbat mellan 7-17. Sjukt gött när chefen ringde igår och frågade om jag ville jobba idag. Sen ska jag jobba imorron med, men en vanlig tur då, mellan 9.45-17.00. Sen torsdag är min andra arbetslösa dag, då ska jag klippa mig i Degeberga klockan 14.00. Hade velat klippa mig lite mer än vanligt men jag vet inte hur så det får väl vänta. Sen på fredag är jag också arbetslös som det ser ut i nuläget men man vet aldrig och man kan ju alltid hoppas!

Snart löning! Det behövs.. VERKLIGEN!

Go´quell **

Hemma-hos-besök

Idag har jag besökt min kära mormor. Oskar var ute på uppdrag i verkligheten idag och jag passade på att ta sovmorron, något som inte har varit mig förunnat på flera veckor. 11.54 var klockan när jag steg upp ur bingen. Sedan var det bara till att snöra på sig Walkingskorna o bege sig ut på en promenad. Oplanerat som alltid visste jag inte vart jag skulle gå (att gå i stan är ju så sjukt tråkigt, alla bilar bara kör o glor på en hela tiden..koncentrera er på att köra istället!) så jag tänkte att jag ringer brollan så kan vi slå oss ihop. Men han hade ju som vanligt inte tid för mig så jag bestämde mig för att traska hem till mormor och göra ett hemma-hos-besök =) Jag tror att detta blev väldigt uppskattat.

Sedan var vi taxi åt Hugan o Maoulinn. Och jag fick köra min älskade pärla (hugos v40).. Kvällen var gjord=)
Har även lagat lasagne ikväll. Inte dumt det..

Jaja over and out!

5 min över

Nu ser jag ut att ha fem minuter över så jag väljer att ödsla dem här..=)
Har varit roligare än på länge på jobbet idag. Slapp sitta i kassa 2 idag som jag gjort mån, tis, tors, fred förra veckan o mån, tis, ons denna veckan o som jag lär få göra imorron med. Men tydligen väljer dem att släppa lös mig en gång i veckan vilket är väldigt uppskattat, synd bara att det inte händer oftare. Trots att vissa bara drar benen efter sig så slipper dem ändå men men.. Har som sagt fått röra mig lite idag, gött, gillar fysiskt arbete!

Måndag denna veckan var en helvetes dag. Hade först jobbat 13 dagar i rad (söndagen den 30/9 till fredagen den 12/10), var ledig en dag, vilken jag använde åt att följa med och titta på Oskar när han spelade innebandy (hela dagen gick till det) sedan skulle man börja 8 dagen efter och jobba till 19..INVENTERING!! Sjukt jobbigt. Sedan hem, duscha, få mat serverad av älsklingen o sen i säng alldeles för sent (21.45). O sedan kom måndagen, man var trött och sliten efter att först ha jobbat nästan två veckor på raken och sedan ha ägnat den enda lediga dagen åt att åka på innebandyturnering, men ändå skulle allt gå emot en. Vi hade bytt datorsystem på natten på jobbet så vi hade ett nytt system i kassan där alla varorna inte låg inlagda vilket skapade stora problem, att vissa varor även gick in på högre priser är vad skyltarna sa skapade ännu större problem och att sedan någon dum jävel hade grävt av någon ledning i kalmar så att vi inte kunde ta kort i butiken var bara som grädde på mosen!!

Jag var så trött och helt slutkörd så jag orkade fan inte ens skälla tillbaka på kunderna utan istället satt jag där och tog emot all skit. Helt sinnes! Ja jag kan inte ens beskriva hur jävlig denna dagen var, det var bara en jävla helvetes dag som man helst av allt inte vill tänka på. Och till alla kunder: varför gnälla för en jävla krona?? Kan ni inte överleva utan den? Går ni i personlig konkurs utan den?? När man tar för lite betalt för någon vara, då hör man inte ett jävla knyst från er, men så fort ni får betala en krona för mycket då jävlar tar det hus i helvete!! Skärpning för fan!
......
Oskar är så flitig att han är på gymmet nu, önskar att man hade varit lika duktig men jag orkar inte köpa nytt gymkort och masa mig dit. Får se nästa vecka om jag blir arbetslös så kanske..

The end

Uppdatering är på G

Uppdateringen är på gång, måste bara hitta lite tid först. Och tid är inget jag har förtillfället....

Vad finns det att säga? Jag har blivit lämnad.

Mycket märkligen dag.. Jobbade idag, började 7 som vanligt men slutade redan klockan 10. Sedan körde jag till Sandhem o köpte kanelbullar (måste ju uppmärksamma kanelbullensdag) och sedan bar det vidare till Sönnarslöv där jag skulle på begravning. Jobbigt som alltid, andra begravning som jag närvarar på i år. Om tio dagar är det dessutom 10 år sedan farfar dog..helt sjukt. Men men, det var trots allt en väldigt fin begravning med väldigt fina blommor och vänliga människor. Tack för alla fina ord som sades om oss i vår familj (F-4:an)!

Efter detta åkte vi hem till farmor och fikade med kanelbullarna. Jag räddade även en innestängd katt ;)
Sen åkte vi hem till Mamma o Pappa. Där blev vi bjudna på middag och jag fick även mat som jag kan äta till lunch på jobbet imorron, det är härligt att vara hemma hos mina kära föräldrar och få mat utan att behöva göra något för det =)

Vid åtta tiden var det dags för mig o Marcus att åka hem och nu sitter jag här helt ensam. Oskar är nämligen på nåt golf sm och kommer inte hem förrän på lördag kväll/natt, så nu blir det två nätter alldeles själv. Detta känns jobbigt, har aldrig sovit själv i lägenheten och vi flyttade in för drygt två år sedan.

Försöker ju att sysselsätta sig men datorn strejkar och vill bara stänga av sig ungefär var annan/ var tredje minut och hittills har där inte varit ett SKIT på tv, typiskt!

What-ever, over and out!

Två har blivit tre! Det blev en kille...

Idag hände det! Barnet kom. Så nu har Oskar och jag blivit morbror och "moster" (nästan iaf). Kim och Dan har nu fått sin bebis =) Bara 16 dagar för sent. Men idag kom han alltså äntligen, den 50 cm "långa" killen. Välkommen!

                   image12
                   Här är kläderna som jag o Oskar ska ge den lille. Visst är byxorna sååå retro-coola, hade det funnits      
                   sådana i min storlek så hade jag LÄTT köpt dem. Supersnygga! Det andra är en vit body och 2 par
                   strumpor.


Tannamagarn del 2

Idag bar det återigen iväg till tandläkaren. Förra gången var det bara kontroll och denna gången skulle reperation av tidigare noterade skador tillämpas. Hade två hål men hann bara laga ett. Satt o väntade typ 10min innan det ens blev min tur, hade den väntetiden skippats så hade jag kanske sluppit lägga tid och pengar på att ta mig dit en gång till.

Fick även oroande nyheter (när man är hos tanläkaren så finns det ingen hejd på eländet) det var nämligen på detta viset att min ena visdomstand, som har kommit upp och ställt till med mkt aj aj i samband med detta, inte kommer att komma fram helt utan kommer att behöva opereras bort. Och om rötterna är stora så kommer det att göras hos käk-kirurgen med endast lokalbedövning. Kommer troligtvis även att behöva ta bort motsvarande visdomstand i överkäken också då. Och som grädde på moset så kommer detta att göras nästa år (hinner ju inte klämma in det i år..) dvs när det är dags för mig att själv stå för kostnaderna. Så lägligt!

Bara skit idag...

RSS 2.0