Arbetslös

Igår var min första dag som arbetslös. Men jag var definitift inte sysslolös. Jag hann med att posta brev, tvätta 10 maskiner tvätt (tvättade i fem timmar, det blir mycket spring upp-och-ner för trapporna det!), göra ärenden på banken, skaffade b .la ett nytt bankkort, beställde tid hos en fotograf, var på apoteket och införskaffade förnödenheter till min förtillfället förkylde sambo, var och handlade m.m.. Vid dagens slut var jag inte bara helt slut själv, jag var även väldigt nöjd med att jag hunnit få så mycket gjort på en dag. 

Idag var jag inte arbetslös, jag har jobbat mellan 7-17. Sjukt gött när chefen ringde igår och frågade om jag ville jobba idag. Sen ska jag jobba imorron med, men en vanlig tur då, mellan 9.45-17.00. Sen torsdag är min andra arbetslösa dag, då ska jag klippa mig i Degeberga klockan 14.00. Hade velat klippa mig lite mer än vanligt men jag vet inte hur så det får väl vänta. Sen på fredag är jag också arbetslös som det ser ut i nuläget men man vet aldrig och man kan ju alltid hoppas!

Snart löning! Det behövs.. VERKLIGEN!

Go´quell **

Kommentarer
Postat av: Emilia

hejsan Hanna... 10 maskiner tvätt låter ju riktigt kul :) ska du fotograferas? hopppas att du hade det trevligt i fredags... ha det fint nu... pusss

2007-10-30 @ 10:22:48
URL: http://emiiilias.blogg.se
Postat av: Anonym

hehe.. Ja det tycker jag med att vi får fixa.. Den där ulrick var faktiskt och hälsade på mig när jag kom hem... :) Hur känns det nu inför morgondagen? kraaaammm!

2007-10-31 @ 11:23:51
Postat av: Emilia

hehe det var kul att du tyckte det var trevligt att komma och hälsa på.. Har precis varit och handlat tacos till imorgon kväll.. ska bli riktigt trevligt :) Jag förstår att du är nervös, det var jag med.. kraaamm

2007-10-31 @ 19:17:44
URL: http://emiiilias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0