God morgon mitt i natten

Sitter här o är lite sleten, sov visserligen mellan typ 15-17 idag men de hjälper inte så mkt när man steg upp vid 3.15 inatt.. Har varit o inventerat idag igen, denna gången i lund (jag var helt förvirrad, trodde jag var i ystad..). Klockan 4 imorse lämnade vi krstd och vid 10.00 var vi tillbaka, det gick fort men sen är vi ju också elit-styrkan.
Så när vi kom tillbaka var det bara att gå ut i vår butik och fortsätta arbeta där. Och det gjorde jag, jag slet som en gnu. Fram till 13.45, sen fick det räcka... Köpa med sig mat, bege sig hem o lägga sig på soffan o titta lite på OS och sen sova en stund. Underbart. Nu känner jag mig sleten men tänker inte gå o lägga mig ännu, kommer ändå inte kunna sova, och imorgon kommer jag ha rätt mkt ansvar på jobbet så de är bäst att vara utvilad=)

Jag känner mig...

...naken, exposed, rädd. Men det gör dock inte hon som sitter o tar inträde på banken, frågade nämligen henne i lördags. Hon kände bara sig lite kall:)

Då var min dag över för denna gången.

Idag har det varit min födelsedag. Den 22:e i ordningen. Nu är den snart över. En dag passerar så fort.
Jag vill tacka alla underbara vänner som hört av sig o gratulerat mig. Blev förvånad men glad över att vissa hörde av sig. Blev också förvånad över att 3 personer som på olika sätt står mig nära, inte har hört av sig.. men men.
Och tack för vykorten, det älskar jag. Och tillsist, min älskade familj, som förgyllde MIN dag =)

RSS 2.0