Var håller Fredrik och Filip hus?

Nu börjar man nästan få abstinens efter bra tv-program, och då syftar jag på Desperate Housewives och 100 Höjdare eller nåt annat bra program m. grabbarna Hammar och Wikingsson.. Hur länge ska man behöva vänta?

Helgutvärdering och hetaste nytt från jobbet..

I måndags, på min älsklings 25-årsdag, kunde jag knappt hålla mig vaken på jobbet och igår var det ännu värre, då kände jag hur ögonen bara stängdes hela tiden. Och då undrade jag: varför är jag så sjukt trött? Så jag började att i mitt huvud utvärdera helgen och kom fram till att jag inte haft en lugn stund på hela helgen, jag hade för tusan knappt suttit ner.

Började i fredags när Oskar hämtade mig på jobbet, efter det åkte jag hem och duschade och bytte om. Sedan bar det direkt iväg till min morbror som hade äran att fylla år. Fast vi bara skulle vara där en liten stund så stannade vi hela kvällen. När jag äntilgen kom hem så var det bara att kasta sig i säng. På lördagen fick man gå upp när klockan ringde och ge sig iväg hem till Marcus och Anny för att sedan gemensamt ge oss ut på stan. På eftermiddagen skiftade jag sällskap Marcus och Anny stack hem och Oskar kom så jag gick en stund med honom.

Efter det var det bara att åka hem och byta om & sedan sticka hem till Oskars mamma för att tillsammans med hans släktingar fira hans & Hugos 25-årsdagar. Efter det åkte vi hem och bytte om sedan var det dags att ge sig av igen, denna gången hem till Marcus & Anny på förfest. Efter det var det utgång till banken och när vi väl masade oss därifrån (efter påtryckningar av vakterna) var klockan över 3. Sedan var nästa anhalt master och därefter "lånade" peter en cykel som tog honom hem till oss där han sov den natten. Innan vi kom i säng var klockan 4.30-5.00...

Dagen efter var vi uppe med tuppen, okej inte riktigt, men vi var uppe vid 12.30 och då begav vi oss alla 3 på cykel hem till M & A, och efter cykelturen tillbaka hem begav jag mig till posten och sedan vidare in till stan för att se om jag kunde hitta en present till min blivande 25-åring (ja affärerna hade faktiskt öppet på en söndag). När jag väl kom hem städade vi lägenheten, sedan begav jag mig till maxi för att handla och när jag kom hem förberedde jag lite inför den stora dagen & sedan gick jag äntligen, dock alldeles för sent, i säng!


Idag har dammsugaren som jag använder i mina arbetsuppgifter, på jobbet, hela dagarna (nej jag städar inte) i princip exploderat. När jag skulle starta den small det till och det började ryka som fan om den och hela rummet släcktes. Det var den andra dammsugaren som pajat i mina händer under mina 10 dagar på jobbet..sinnes. Som Hasse sa, jag är dyr i drift ;)

Tannamagarn

Idag har jag varit hos tannamagaren, ingen trevlig upplevelse (det är det aldrig) men som tur är så slapp jag betta..hade en tid i början av Augusti som jag missade men lucky me så slapp jag betala för det så där sparade jag 502 kr, skönt! Men att ha någon som rotar i munnen på en är verkligen ingen nice upplevelse. Fick dessutom punga ut med 18kr på en specialtandborste så att jag kan nå mina visdomständer och sedan 116kr på flourgrej och sedan blir det väl plackers också... pengar, pengar, pengar. En jävla tur att det är ca 4 mån tills man ska behöva betala för att dem ska rota i munnen på en.

Och nu har jag varit på kalas men till sist blev det långtradit och jag längtade hem till min söta sambo! Har ju inte träffat dig på hela dan ju...

Har dessutom testat Amarula Cream ikväll, har velat göra det eftersom man ser det så mkt på reklamen, det var helt klart drickbart eller rättare sagt: det var gott. Inte lika gott som Baileys eller Dooley´s men helt ok!

Imorgon blir det stan med brollan o hans sambo, trevligt, trevligt.. Hoppas på att kunna hitta något riktigt fint inför min älsklings stundande 25-årsdag!

Over and out

Dagens fråga

Är det bara jag som tycker att Sean Kingston låter som en ret*rd?? Han kan ju för fan inte ens uttala orden ordentligt.. irriterande.

Dags att sminka sig igen...

Idag har jag tagit bort min lösögonfransar, känns lite sinnes, har haft dem nu sammanlagt sedan den 7 juni, alltså mer än två månader. Och under denna tiden har jag inte behövt sminka mig, jag har bara klivit rakt upp ur sängen och varit färdigsminkad men nu är det slut med det.. Ska alltså börja sminka mig igen, jobbigt, vet dessutom inte hur det kommer gå eftersom jag knappt har några ögonfransar kvar längre, dem är bara helt kort och konstiga..inte alls som mina brukar vara..
                                                               
                                                                 image2                
                                                                  Bye bye, long lashes..
                                                     

Sista dagen på sommarjobbet..

Idag var sista dagen på sommarjobbet, kändes först lite konstigt eftersom jag inte jobbat där sedan i måndags (började ju på mitt nya jobb i torsdags...) men sen kom man snabbt in i det igen så sedan kändes det väldigt konstigt att gå därifrån och veta att man inte ska jobba där mer, men förhoppningsvis ringer dem snart igen och vill att man ska komma dit och jobba (gärna en helg!!!). Hoppas dem ringer tidigare än vad man anar... hoppas, hoppas, hoppas!

Nu blir det ett nytt sex-dagarspass igen, men jag har vant mig så mkt vid att jobba i princip varje dag så jag blir helt förvånad när jag väl får vara ledig. Och samtidigt så känns det inte som att jag behöver vara ledig mer än 1 dag i veckan (men det beror ju iofs på att jag just nu är så jävla pengakåt), t o m ett 8-dagrspass lyckades ju inte trötta ut mig..

En kollega berättade idag om en kompis som jobbade  någonstans (minns inte var) och bytte skyltar i hela varuhuset idag och han tjänade 330kr/timmen.. Det hade jag varit ganska nöjd med ;) Man hade stått ut med ett ganska tråkigt jobb för dem pengarna, de vill jag lova!

Nog om jobb för idag, har en Ladies´poker night turnering att koncentrera mig på...    Over and out!


Skolan börjar...

Idag började skolan igen, och det utan mig! =)
Det känns så jävla gött att ha det överstökat eftersom det är sååå jävla tråkigt att gå i skolan.
Mkt roligare att jobba, tjäna pengar och träffa folk (moget folk)!
Idag har jag dessutom varit ledig så jag har njutit av att bara vara hemma samtidigt som jag har hört barnen återgå till skolan utanför fönstret, och då har jag kännt mig ännu mer nöjd med att slippa...=)

Den känslan är fan-e-maj obetalbar!!
Har dessutom, som grädde på mosen, fått tillbaka mina skattepengar idag, 569:- klirrade ner i plånboken och det var inte fel, snarare precis vad jag behövde inför en viss persons stundande födelsedag...

Senaste..

Senaste...

Bion:
Ocean´s 13
Konserten: Brian Adams i juli
Filmen: Evan Almighty, hemma hos Hugan
Låten jag lyssnade på: Umbrella - Rihanna
Drinken: Alldeles för länge sen, en San Francisco
Maten jag åt: En baguett på maxicafeét idag (Mmmh)
Restaurangbesöket: Sista juli
Saken jag stal: Oskars Ipod igår, höll dessutom på att ha ipaj den (trodde jag iaf)
Personen jag pratat i tele med: Anny
Smset fick jag från: Mamma!
Saken jag köpt: En ny kalender
Pussen: Innan Oskar stack till golfen för nårra timmar sen
Komplimangen: Av mamma, på hennes jobb idag ;)
Glassen jag åt: En Magnum Yoghurt Fresh i förra veckan, tänkte köpa mjukglass idag men jag höll mig =) !

Jobbveckan är över!

Nu är denna jobbveckan äntligen över, har ägnat varje dag utom onsadag åt att jobba, men hela min lediga dag gick ju ändå åt till att shoppa så det känns inte som att man varit ledig sedan onsdagen veckan innan och det är drygt.
Har jobbat 6 dagar i veckan i tre veckor men nästa vecka ska jag faktiskt få TVÅ dagars ledighet (helt sinnes) dock ej sammanhängande =(... Nästa helg blir fjärde helgen i rad som jag jobbar så jag längtar efter att få vara ledig en HEL helg med Oskar snart, för det var länge sen.

Näst sista dagen på jobbet imorron, känns konstigt... Ska till råga på allt börja klockan 7 (känns sjuuuukt jobbigt) och jobba till 17, men det är väl lika bra att jag vänjer mig för på onsdag börjar jag på mitt nya jobb och då blir det tidiga morgonar varje dag! Ush, hatar tidiga morgonar =)

Nu ska vi se om vi ska åka hem till Anny Banany o fira hennes födelsedag lite? Grattisdubbel-2-dagen!

Jävligt chill men ändå svettig helg...

Den helgen är jävligt chill eftersom jag jobbar, därför blir det inget trolldalen ikväll,
känns ändå inte som att jag missar något, har ju varit där i alla år eftersom mina föräldrar alltid hjälpt till
och jag ser ingen anledning till varför det helt plötsligt skulle bli jättekul ikväll..

Igår var vi hemma hos Hugan och chillade, jävligt gutt ;) Killarna lagade en supergod middag (fläskfilé, pommes o beasås!) och jag satt o tittade på Ugly Bettan och kollade i La redoutes höst/vinterkatalog..kan det bli bättre?? Svar:NEJ! Idag på jobbet däremot har det varit satans svettigt, stressigt och mkt att göra, men det står man ut med för dom pengarna man får när det är helg!! Inte så kändistätt på jobbet idag som det brukar men Tim var iaf där o hälsade på mig.

Nu ska jag slappa vidare, duscha för 2:a gången idag o kanske äta ngt.. Over and out

Shopping daY!

Idag har jag shoppat hål i plånboken, and I loved it!
Vid min sida hela tiden hade jag min ÄLSKADE mamma,
min bästa kompis och den enda kvinnan i världen jag kan lita på till 100%.

På listan över shoppade plagg hittar vi:
*En röd top slash klänning
*En grön top slash klänning
*En grå klänning
*En grå klänning till
*En grå kofta med smala svarta ränder
*En orange/grön/vit-randig klänning
*Ett par rosa mysbyxor (Mmmh)
*En vit top med prickar

Köpte även en svart Paul Frank tröja åt Oskar, men det ska bli en överraskning ;)
Med mera, med mera

Jag vill tacka mamsen för en underbar dag, hoppas att du haft det lika trevligt som jag (d v s väldigt trevligt) och tack för maten och MJUKGLASSEN ;) Och tack pappa för att jag fick låna din bil (fulltankad!). Love u both!!

Chill dag

Idag har det varit en chill dag. Har jobbat mig slutkörd idag, hände inget tillräckligt kul på jobbet för att vara nämnvärt eller jo jag fick en liten payback på en tidigare omnämnd jobbig (numera fd) kollega. Plus att en gubbe gick fram till min kollega idag och sa: "- Tjena grabben har ni..." Saken var bara den att "grabben" heter Åsa och är inte alls särskilt lik en kille ;)

Har precis kollat på lyxfällan, sjukt taskig koll på pengar vissa har..!
Innan dess käkade vi tacos m. x-tra mkt vitlök, sjukt snajsit! Blir även tacos imorron på jobbet..mmmm=)
Nu ska jag titta på welcom to fatland o jag pallar inte skriva mer idag för jag är helt slut, de blir man när man inte får sova på nätterna utan blir väckt av ens egna lilla mygghunter som står upp i sängen med det elektriska tennisracket i högsta hugg o lampan på full speed kl:2 på natten... =)

Fredagen den 3:e augusti

Idag har jag:
*Jobbat såklart!
*Spelat poker
*Solat
*Spelat poker! Jag kom på 240:e plats av 12 000st så jag är väldigt nöjd, vann visserligen inte så mkt pengar men det är den största summan jag vunnit hittills ;) *Stolt*

Så det var denna dagen i korthet..

Igår däremot dampade jag ordentligt på en kollega, viking aka "den underbara vikingen" (som han kallar sig själv) som tur var slutade det lyckligt med hjälp av en teknik som heter: ignorera! Lucky me så var det hans sista dag på jobbet idag så mina sista åtta dagar kommer bli viking-fria, NICE!

This is/was me

För tio år sen (1997):

*Lyssnade jag troligtvis på Spice Girls

*Gick runt i skitfula kläder, bl a en Spice Girls t-shirt

*Hade Backstreet Boys-planscher på väggen


För fem år sen (2002):

*Lyssnade på U T

*Hade magtröjor och tajta byxor

*Använde alldeles för mycket smink

*Ville tatuera in en viking på skuldran

*Spelade fotboll


För fyra år sen (2003):

*Soltatuerade in ett hjärta på magen

*Slutade spela fotboll

*Piercade näsan

*Sket i skolan

*Köpte det mest onödiga plagget, en JL-tröja för 900kr


För tre år sen (2004):

*Blev tillsammans med världens underbaraste människa, OSKAR!

*Övningskörde för första gången

*Skaffade 3G-mobil

*Satt hårmodell

*Använde färgade linser


För två år sen (2005):

*Flyttade hemifrån

*Flyttade ihop med min älskade Oskar

*Slutade jag jobba som städare och där jag tjänade 50 spänn/h på helger!


För ett år sen (2006):

*Åkte till ett barnhem

*Var fotomodell

*Paddlade kanot för första gången

*Flög för första gången

*Skaffade nytt 3G-abonnemang

*Jobbade på ett äldreboende
*Fick mitt körkort


För två månader sen:

*Skaffade ögonfransförlängning

*Tog studenten

*Började jobba på ÖB


För en månad sen:

*Åkte 110 mil på en dag (11 timmar)

*Besteg ett berg
*Såg Brian Adams live

*Såg snook live för andra gången


För en vecka sedan:

*Skaffade ny ögonfransförlängning

*Körde V40, me like ;)

*Skaffade Internetbank

*Fick paket från Zoovillage

*Dissade en Gessle-konsert


I förrgår:

*Blev utskälld av en kund

*Skällde ut en kund

*Sov mellan 18.30-21.45

*Kollade på en dokumentär om oskulder

*Grät


Igår:

*Kollade på nårra avsnitt av Deperate Houswives

*Åt på restaurang

*Skrev den bästa orsaken till allmänrättelse på jobbet

*Löste korsord på ett kalaspuffarpaket

*Pratade med min bror på telefon i 15 min (rekord?)


Idag:

*Sov till 12.05

*Kollade på tatueringar på nätet, längtade efter min/mina tatuering/ar

*Redigerade min kommande tatuering

*Spelade lite poker
*Lyssnade på samma tre låtar i ungefär 4 timmar

*Pratade med min mamma
*Skaffade blogg

Imorgon:

*Jobba

*Baka?


Om en månad:

*Nytt jobb

*Egen bil?


Om två-tre månader:

*En veckas utlandsvistelse!


Inom ett år:

*Större lägenhet

*Egen vovvsing

*Fast jobb


RSS 2.0