Update o ny frilla

Dags för en update. Har varit ledig idag, trots det gick jag upp 7.30 (motvilligt) eftersom hantverkarna som skulle sätta upp våra köksluckor stod och knackade på dörren. Men det blev fint. Äntligen har man luckor..
Sen fick jag ett ryck o gick och klippte mig (väldigt olikt mig, väldigt olikt mig är även att jag för en gångs skull blev nöjd). Sen gick jag på stan med darlingen. Sen när han stack så träffade jag Zetti, i mitten av ett övergångställe. Så vi stod där o pratade en stund medan bilarna körde på varsin sida om oss. Det första hon sa var att jag hade klippt mig fint, hon sa att det var en bra längd och det sa Amy också senare så det får jag väl lita på. Efter det gick jag lite med Amy på stan sen var hon här en runda och nu sitter jag här och slösar bort tiden på att inte göra något och väntar på att Oskar ska komma hem från sin jävla golf...=)

Dags för en uppdatering

Känner verkligen för en uppdatering men har inte riktigt tid, hade verkligen behövt att gå och lägga mig nu. Är sjukt trött, somnade en liten stund på soffan innan vid 20.00.
Igår var vi hemma hos mina kära föräldrar!! Ohh vad det var nice!! Bland det bästa jag varit med om på länge. Jag sov i bilen dit (jobbar mycket just nu, har mycket ansvar på jobbet och är trött hela tiden) sen när vi var framme väntade grillad fläskfilé och grillad kycklingfilé på mig =) Med nypotatis och beasås, mangosås, sallad, bröd m.m. Det var såååååå sjukt gott! Det var t o m godare än grillbuffén vi käkade på taste i fredags=)
Idag träffade jag jessica som jag jobbade ihop med förra sommaren, så trevlig tjej, tyvärr hann vi inte prata så mycket men vi skulle höras snart. Sen fick jag ett jättefint sms från min f.d vice chef och körskolekompis SARA! Underbar människa och jättegulligt meddelande, jag blev superglad.

Har inte heller hunnit nämna något om den superfina och orginella tv-bänk oskar tillverkat som nu står i vårt vardagsrum, Det känns så gött för även om allt går med babysteg så går det i alla fall framåt. Vill dock har våra köksluckor nu, sjukt tråkigt att inte ha några luckor alls.

Over and god night

sÖndags kväll

Idag bjöd min älskling mig på tacos när jag kom hem från jobbet. Jäkla gott var det, och jäkligt hungrig var jag..så de passade fint. Sen kom Amy hit en stund och underhöll oss lite. Jag hade en liten idé om att åka och spela minigolf men alla tyckte att det blev för sent.. Nu hade jag gärna velat hitta en kortlek i någon av alla flyttlådorna så att jag o Ossi hade kunnat ta en duell innan det är dags att gå och lägga sig igen..

Semester hade inte varit fel....

Kvällsrapport

Grrrrillade ikväll med Amy o Natalie. Det blev gutt, nästan lika fint som när Oskar grillar =) Barbordet kom på plats när jag kom hem till min älskling. Jäkla nöjd blev jag med det, väntar bara på att skruvarna till barstolarna ska anlända så att dem också blir brukbara. Hade också varit trevligt om vår fastighetsskötare hade kommit med den där spisen som hade lovade att vi skulle få förra veckan. Sen imorron hoppas jag även på att jag o Ossi åker o kollar på mattor och blommor, det hade varit trevligt =)
Idag var jag även hemma o hälsade på mamii, vi var på plajjan. Det var fint det! Alltid trevligt att hälsa på päronen.. Förresten så var det min o Oskars 4-årsdag den 2/7..shit vad tiden går!!

That´s it! Good night

RSS 2.0