Fans jävla piss med!!! FAN FAN FAN

Fick reda på innan att jag skrivit fel telefon-nr på mina inbjudningar.. Kan det vara mer klantigt??
Och nu när jag precis skulle sätta mig o skriva här på bloggen så trillade mobilen i golvet o innan var den trasig men jag lyckades iaf få igång den men nu gick den i två bitar o nu har själva telefonen ingen kontakt med displayen så nu är loppet helt kört med den!!! Fan mä!! Jävla skit. Vill fan inte ha min gamla kassa tjocka skit-telefon som måste laddas varje kväll. Men det får jag väl ha eftersom jag betalar abonnemang på den trasiga telefonen fram till augusti o då tänker jag ju inte köpa en ny innan det går ut o på så vi betala två telefoner samtidigt o det kommer inte vara lönt att laga den OM DET ENS GÅR ATT LAGA NU så kommer det ju att kosta flera tusen.... JÄVLA HELVETES SKIT!! Om jag bara inte hade haft telefonen vid datorn så hade jag haft en fungerande telefon nu.. FUCK FUCK FUCK FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Promenad!

Igår promenixade jag o snackade med Amy. Idag var jag o Cissi ute o gick, sen snackade jag med Karro så nu känner man sig lite social och DET är trevligt! Finns det något bättre än vänner?? Iaf, det var väldigt kul att gå en sväng med cissi (+att det var nyttigt) vi har ju inte umgåtts på år och dar så vi hade myyyycke att prata om. Sedan skulle hon bara precis visa mig deras fina lägenhet men vi kunde inte sluta att prata!
Hoppas verkligen att vi både kan ta en sväng med walkingskorna & ta en socialstund igen, snart!

1 vecka tills 20-årsdagen + långpromenad

Idag är det bara en vecka kvar till min 20-årsdag..iiiihhh! Vad tiden går fort.
En vecka...sjukt.
Tog en långpromenad idag efter jobbet, slutade 16, gick från jobbet senast 16.15 o kom inte hem förrän 18.46..
Känns som jag varit överallt i hela stan, näsby, innerstan, långebro o sommarlust. Var även på både maxi o konsum här hemma.. Fick ont i armarna av att gå med två tunga kassar från maxi o hem. Fick även ett skavsår på ena tån, jobbigt, särskilt eftersom jag ska gå imorron med, MED CISSI! Kul, hoppas bara att det går bra o inte gör för ont..

Alla som inte gillar snook är våld-------

Nacken har gett med sig igen. Märker fortfarande i vissa lägen att det är lite stelt, men det är nästan helt bra igen!
Har precis blivit klar i köket, har diskat o städat för imorron kommer mamsen! Vi ska inhandla lite inför vårt stundande gille! Sen ska jag följa med henne till Degetown o klippa mig lite. Ska även bli en liten specialare, det ska bli spännande =)

Finns ingen bättre musik att diska till än snook...

Helt sinnes! Nackspärr?

När jag vaknade imorse kunde jag knappt ta mig upp ur sängen. Jag hade så jävla ont i nacken o de har hållt i sig sen hela dagen.. Jag har inte nackspärr men det gör satans ont och jag är helt stel i nacken o så fort jag försöker röra mig så gör det ont. Lite jobbigt att jobba idag. Och när jag satt i kassan frågade kunderna: -Har du ont nacken? O fan, det är ju inte därför jag sitter helt sne med huvudet..
Hoppas bara att jag kan sova inatt..kan bli tufft. Hoppas även att det gått över till åtminstone fredag då jag ska till frisören...

Moongoo

Internet och är moongoo idag. Precis som mitt liv.
Missade Miami Ink idag, eller nej jag visste att det började men jag prioriterade att städa istället..
Har varit på ikea idag. Vi åkte typ dit bara för att käka, o sen när vi kom dit fick vi typ minismå portioner
trots att Oskar bad om en större portion och jag om extra beasås.. Tror aldrig att jag lämnat ikea så
tomhänt. Handlade bara för 86kr! Handlade två matlådor, en liten minivas och ett paket servetter.

Det får räcka så för idag...

Snook Ä(ge)R!

Kan inte hjälpa att älska snook. Så jävla bra!
Särsklit "Jag gör min grej" o "17 juni"!

Mycket jobb...

Nu är jag TRÖTTTTTTT!!!! Har jobbat as-mkt dem senaste två dagarna.. Är helt slut i huvet. Orkar inte ens ränka ut hur mkt jag har jobbat, så trött i huvet är jag.. Men igår var det iventering (IGEN) så då jobbade jag mellan 8-21.30 o idag mellan 9.45-19.30.. Och så har jag haft huvudkassan idag, plus att jag har behövt jobba med vår arbetsplats största kärring! Asså hon går alla på nerverna o idag hade jag lust att bara skrika ut i butikens högtalare vilken jävla kärring hon är! Istället så ignorerade jag henne. Hon kallade på personal o jag fanns precis till hands men jag bara gick därifrån, i ren protest, jäkla rök-kärring.. Tror att hon blev sur på mig men de kan hon fan få vara också, hon ska fan inte tro att hon kan hålla på och slava med mig hur som helst... Så till dig, hoppas du sätter ciggen i halsen nästa gång du "är på toa".


Fan va trött jag blir!!

Okej, jag kan börja med att be om ursäkt för att det mesta jag skrivit på senaste tiden har låtit väldigt negativt o så även idag, men det är bara för att det mesta som händer i mitt liv just nu är väldigt negativt. Hade trott att vändpunkten skulle komma idag, men fan heller! Varför ska någonting bra hända i mitt liv?? Aldrig! Vi hade båda två (alltså oskar o jag) sökt 2st 3:or som kostade 4400 respektive 4600 i månaden vilket är asbilligt + att båda låg på sommarlust o vi trivs bra här så det hade passat oss perfekt. O vi behöver verkligen en större lägenhet. Och jag tycker inte att det är lönt att flytta från en etta till en tvåa, därför hade det varit skitbra med en trea så man hade fått lite utryme att röra sig på och ha sina kläder o annat på.. Ansökningstiden på dessa lägenheter gick ut igår o eftersom oskar har rätt mkt poäng (han hade mest på den ena lägenheten ett tag) + att det sannolikt var samma person som hade högst poäng på båda, så trodde jag åtminstone att vi hade en chans att få en av dem. Men nej. Det fick vi alltså inte. Fan vad arg jag blev!!! Hade så jävla gärna velat flytta. Komma ner på andra vångingen. Ha ett särskilt sovrum. Kunna inreda lite. Ha ett rum där man kan ha garderober o tvättkorgar. Men NEJ! Varför ska jag någonsin ha tur? Vi skulle resa o jag gick o bad chefen om ledigt o fick det, men då fanns det fan inga flygbiljetter kvar. Och jag får inte flytta. Jag köpte 2 tianlotter idag o vann inte ett piss. Fick lotter i julklapp av jobbet till ett värde på över 250kr typ o vann inte ett piss (men det gjorde typ alla mina kollegor). Har beställt ett paket från H&M som aldrig behagar att anlända... När ska någonting bra hända?? När ska jävla abk-asen ringa o säga att dom gjort fel o att vi får en av lägenheterna???????

Det vill jag gärna veta

Nja..men ändå!

Nej det blev ingen nyttig promenad idag.. Men allt rännande upp o ner för trapporna o bort till tvättstugan borde räknas! Eller? Jag lagade iaf mat till oss idag ( ingen snabbmat här inte (= ), det blev vitlöks- & timjanbiffar á la Hanna!! O lite halvbrända klyftpotatisar o beasås till det! Inte fel ;)

Karro ringde till mig idag. Alltid uppskattat o trevligt! Lite drygt bara att jag själv är så dålig på att höra av mig... Men det är jag alltid. Idag fick jag dåligt samvete för att det var så länge sen jag ringde o pratade med mina föräldrar. Konstigt, jag som brukar ringa typ varje dag annars.. Får skärpa mig imorron!


Fy fan för snabbmat..

Ush..vad äckligt med snabbmat. Har blivit väldigt mycket av den varan på sistone, men det blir ju lätt så när man är med oskar. Har fan käkat pizza 2 gånger denna veckan o hamburgare 2 gånger. Det är verkligen inte bra, inte nog med att man lägger på sig, man kommer säkert få skörbjugg också (hur det nu stavas). Tog åtminstone en promenad idag, lite över en timme. Hade lätt kunnat göra det varje dag om jag bara hade haft någon att gå med. Men det har jag inte och det var typ mörkt att gå på söder idag efter jobbet o ändå slutade jag minst en timme tidigare än vad jag gör på vardagarna...men men  får se om jag vågar mig ut ensam i mörkret igen..

Tvätt-dag imorron, tråkigt som fan but hey what are you going to do about it? Måste man så måste man.. Tänkte även hinna med att vara lite nyttig också, typ gå en runda o förhoppningsvis laga mat till oss.. Får se hur mycket man orkar o hinner. Det är ju trots allt min lediga dag, har ju jobbat lite nu i helgen...

Over and Out

Före o Efter

image46
Före
image47
Efter

Vill bara flytta, flytta, FLYTTA!!!

Efter att först ha bott i ett flickrum i 17år och sedan i en etta i 2år så känns det som att det är mer än dags att röra på sig. Hade varit så nice att flytta. Har spanat in en trea som jag dagligen följer efterfrågan på, på nätet.
Igårkväll satt jag dessutom o spanade in heminredning fram till klockan var 02.00. Det blir man fan sjuk av, alltså sjuk av längtan. Sitter man o kollar in allt snyggt o matchar det med varandra osv o tänker att detta hade jag köpt om vi bara hade flyttat!! Och nu VILL jag flytta!! Får jag inte åka på någon jävla semester så måste jag åtminstone få flytta... Snälla! Ge mig lägenheten!!

Förresten så var jag o kollade in festlokalen igår. Den blev godkänd. För hyran:0kr så är den ok. Ska bara fixa inbjudningar med, sen är det dags för fest =)


                                                         image41
                                                                          Vill ha (fast gärna i beige)!!


Shopping is a girls best friend!

När allting är som mest piss. Vad gör man då?
Jo, man gör som jag: man shoppar upp hela veckopengen!
Åkte ut till DUKA outlet för 2 timmar sen o shoppade en massa onödiga, fina saker.
Då blir man lite gladare, åtminstone för stunden.
Men det tar inte bort det faktum att detta har varit en jävla skitdag!!!!!!!

Jävla helvetes skitdag! (ocensurerad)

Fan. Är så jävla trött på skiten nu. Kan det aldrig hända något nytt någon gång?
Trodde verkligen att vi skulle komma iväg på en resa nu, men fan heller. Inget jävla kul ska man ju få ha någon gång. Gick upp 8 idag, på min lediga dag. Bara för att gå till jobbet o fråga chefen om jag kunde få ledigt så jag kunde åka iväg. Shysst som han är så ordnade han det. Så jag ringde Hugo o meddelade att jag fick ledigt o då sa Hugan att vi typ var halvvägs där nu. Men sen ringde han igen o sa att det inte fanns nårra flygstolar kvar...........
Fucking jävla annoying! Så nu får man stanna här i denna jävla stan.. Ingen ny lägenhet o ingen resa. Kan man ha mer jävla fitt-otur eller?

Dagens solsken har i alla fall Amy o Milla stått för, (även om Kenzo bet sönder mina strumpbyxor). Kul att träffa er igen, det händer alldeles för sällan!


Sicket less! =)


Kraftkälla??

Finns det någon kraftkälla där man kan hitta ork till att göra saker? I så fall så hade jag behövt att besöka den.
Känns inte som att jag orkar ta i tu med någonting. Igår var första dagen på länge som jag var ledig utan att vara uppbokad, så vid 21-tiden började jag ta tag i detta bombnedslag till lägenhet. Jag startade diska, tog även ut lite löstagbara delar ur kylskåpet o diskade dem. Sedan började jag kasta saker, gammla kvitton o veckorevyn, lite skolpapper o sånt. 01.40 inatt kände jag att; Nej nu går jag o lägger mig istället. Imorse började jag dagen med att gå och panta burkar. Sedan slängde jag alla påsar som fylldes med skräp igårkväll. Sen tog jag det sista av disken. Sen har jag sorterat tvätten som i princip täckte hela hallgolvet. Och nu har jag gått loss lite på skåpen och rivet ut en massa skit ur dem, men tyvärr orkar jag inte fullfölja det. Hade typ bara velat slänga allt. Jag hade velat rensa ut vinden också. Men jag orkar inte själv.

Orkar inte.

Ett genombrott förresten. Hittade mitt körkort idag när jag satt o sorterade tvätten. Har varit av med det sedan den 15/12. Men nu hittade jag alltså det. Skönt.

Får väl ta ett nytt tag i röran...

Hanna=Min dag!

Det är ju faktiskt min namnsdag idag!! =)
Fick ett gulligt sms av mina föräldrar imorse ;) O älskling o Hugo har sagt grattis, för övrigt har dagen varit som vilken annan dag som helst..eller nej förresten den har varit ännu tråkigare. Tänkte att jag skulle ut o gå en runda imorse (((12.15))) men då regnade det så det blev inget. Sen var vi tre på elgiganten o sånna ställen sen kom Agnes o vi åkte hem till Hugo o nu skulle vi bara hem o hämta lite saker o sen åka dit igen men det blir nog inte så eftersom en viss trög person skulle dit..

Over and out

Nu jävlar =)

Idag har jag o oskar varit tillsammans i 3 och ett halvt år!! Så om en timme ska vi infinna oss på Bar-b-ko och äta en underbar middag ;) Vi kan ju också passa på att fira att jag fått jobb fram tom v13, sedan börjar nästan sommarsäsongen så då har man typ jobb fram till augusti, minst, nu..NICE! Får se bara om man kan hitta en liten lucka i jobbe-schemat så att man kan åka en sväng till Madeira o slappa lite..hoppas hoppas =)

Nyår då...

Nyårsafton började fantastiskt. Vi var hemma hos Hugo (jag, älskling, peter, patrik o hugan) o lagade 1,8kg oxfilé med potatiasgratäng o sallad... Mums vad gott det var, grabbar ni ägde i köket ;-)

Sedan var det dags för en runda poker, och jag som aldrig spelat poker live innan blev lite nervös. Särskilt när man ska spela mot Patrik som inte jobbar utan lever på att spela poker..iiihhh... Men det gick verkligen bättre än förväntat jag tog över chipleader-rollen direkt o Hugan blev väldigt kinkig när jag vann över honom med färg..=) Jag slog killarna på fingrarna ett par gånger o dem gnällde lite för att jag snodde blindsen. Patrik sa en gång när jag bettade bort oskar (på en skithand egentligen) att det var riktigt bra spelat..kul! Men i slutändan var det Oskar som vann alltihopa, han slog ut alla utom mig (jag vann inbördes möten oss emellan ;)) patrik slog ut mig...

Sen kom Chirs o Linnéa, väldigt trevliga männsikor.. Resten är egentligen historia, men det spenderades väldigt mkt pengar denna kväll kan jag ju säga, först 40 spänn i inträde, sedan 150 spänn i inträde på Frimus, o taxi hit o dit, drinkar osv.. Men Peter måste ändå vara den som spenderade mest, 6st helrör på en kväll..billigt.. O Chris o Linnéa som tog taxi fram o tillbaka från Osby, 1000kr enkel resa..ajjjj..

RSS 2.0