Hanna

Är: Ledig idag.
Hade velat: Slippa gå upp på stan.
Har: Plockat undan lite i lägenheten + dammsugat lite grann..
Måste: Städa klart.
Ska: Fira mormor ikväll.
Längtar efter: Att träffa la familia.
Ogillar: Ordet Stekare. Det är fult som fan.
Snart: Ska jag till VÄLA. Om typ 20 h.
Vill: Hitta massa snygga kläder på Gina Tricot imorron.
Hoppas: Att vykortet jag skickade kom fram.
Undrar: Hur det går för Jennifer m. brillorna.
Funderar på: Hoppa in i duschen.
Blir glad av: Att se hur snyggt vårt vardagsrum är, soffan är riktigt snygg när den inte är full av kläder.
Tycker: Att mina kuddar o andra grejor jag beställde från H&M ska komma nu.
Kanske: Går jag o solar idag. Känns dock lite avlägset men det hade behövts!
Tänker på: Saker jag inte borde ;)
Gillar: Tanken på att jag ska besöka IKEA imorron.

Dator?

Jag vill ju ha en bärbar dator eftersom enda tiden på dygnet jag får tillgång till datorn här i hemmet (oskars dator) är vid denna tiden på dygnet vilket inte är så gött när man ska upp och jobba dagen efter. Hittade en as-snygg lila sony, synd bara att priset var 12 papp vilket är slightly over my budget. Hittade en annan cool (samsung så klart) som var rosa, den var mer i min prisklass 4 500:- men den hade bara en 10" skärm, vilket kan vara mycket bekvämt när man ska ta den med sig men frågan är om man klarar sig på det när man ska sitta här hemma o surfa. Dock var den så söt så jag vet inte om jag kan motstå den? Men den lila var HET! Synd bara att jag inte kunde få in någon bild, försökte fixa en länk, funkade inte heller, jag blir knäpp..klockan är mycket och har INGET tålamod just nu..men kolla in den, sök på "Sony vgn-cs21 purple" på google bilder så får ni se hur snygg den är...! 

Söndag 22/2

Igår var en jävligt nice dag. Var ju lite fest i lördags med min andra familj (kollegorna). Det var kul. Var på grand en runda men jag var inte så på hugget för det. Sen gick typ alla hem. O på vägen mot nattamat träffade jag Oskar! Sen hade vi följe hem i snöstormen =)  Igår gick jag inte upp förrän 12, det var soft! Sen slappade jag lite, gick till Videomix (ja, det kommer alltid att heta så) o köpte lite godis (och då var typ all snö borta), sen satte jag mig i soffan o tittade på Die Hard m typ världens bästa skådis (Bruce Willis) under tiden som Oskar gjorde mat till oss. Såååå nice det var =) Sen gick jag bort till mammas jobb där hon hämtade mig, sen åkte vi till Degeberga. Där väntade inte bara pappa, marcus o anny utan även en väldigt god middag!! Så vi käkade, snackade o chillade sen skjutsade brossan hem mig igen. När jag kom hem satte jag mig vid tv o tittade på "herre på täppan" o grävde lite i godispåsen igen. Sen var det dags för en dusch o i säng! Kunde inte varit en bättre söndag!! Den var slapp men inte händelselös eller långtråkig utan mysig o lagom social för en bakisdag=)

Avslutar med några ord från en bra låt.



Vi är inte sånna som i slutet får varann. > Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

Fastnat


Trots att jag o Oskar bara tillbringade typ en timme inne på grand i lördags
så lyckades vi ändå fastna i deras kamerablixtar. I vanliga fall brukar jag hålla
mig undan allt vad kameror heter ute i vimmlet men senaste tiden känns det
som att jag har blivit förföljd. Bilden i tidningen från banken har jag fortfarande
inte sett ännu, bara hört talas om.

hå-a-en-en-a


Åhhhh <3

Just nu kom posten! Och ner genom brevinkastet kom ett alla <3-ansdag kort från mamma o pappa!  Sånt älskar jag, man blir så glad då!

Nåt annat som jag gillar är att lyssna på texterna i låtar. Ibland finns det några rader som är extra bra, här kommer några:

Du är rätt ung
Jag är äldre än du
Men du röker så jag skulle säga att vi är plus minus noll
 > Säkert! - Vi kommer att dö samtidigt

So fine this day
all your problems has gone away
But tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay >
Nomy - Cocain

Hey!
Shut up.
Don´t lie to me.
You think I´m blind but I got eyes to see
> Bonnie Raitt - Have a heart

The flowers are faded now, along with your letters
They will never see the light of day, cause I´ll never take them out
> Leona Lewis - Take a bow

Don´t ever fix your lips like collagen
To say somethin´ where you gon´ end up apolo-g-in´
> Kanye West - Can´t tell me nothing

You wash your hands
You come out clean
But fail to recognize the enemy´s within
You say we´re not responsible
But we are, we are
> Ana - We are

It must have been love
But it´s over now
It must have been good
But I lost it somehow
> Roxette - It must have been love

Till en sagolik vardag där jag får va en lycklig idiot > Snook - Verklighetsutflykt AB

Vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit > Snook - Frankenstein Boogie

Och en massa massa mer men orkar jag inte mer..

4/2

Har ju glömt lägga upp en bild från dagen efter min födelsedag. När jag kom till jobbet efter att ha varit ledig på min födelsedag. När jag kom till jobbet hade mina kollegor gjort det fint utanför mitt skåp. Alla kollegorna var så gulliga och alla utom 3 + chefen skickade grattis-sms till mig! Det var ju inte väntat. Det jag fick se när jag kom till jobbet var inte heller väntat.. Men så fint =)



Sweet-a-sweet =)

Eftersom det nästan har blivit lite av en tradition att lägga upp en bild på "dagens frisyr" så gör jag det även idag, har haft håret uppsatt, det är därför topparna står åt alla håll o kanter ;)

Ruffsigt hår och ny bakgrundsbild

Igår bytte jag bakgrundsbild på mobilen, sjukt nöjd..blir glad varje gång jag tittar på den!!
Mina kollegors kommentarer till trots, om att jag igår såg ut som Pavel Nedved i mina lockar, så vägrade jag att platta håret idag istället lät jag det som var kvar av lockarna hänga busigt =) Jessans gulliga mamma tyckte jag var jättefin i håret och började t o m känna på mitt hår (?)... Här nedan kommer min mobilbakgrundsbild, en bild på mig (o mitt hår) från idag och en bild på min look-a-like (enligt vissa):

Min nya bakgrundsbild, my favourite springshoes =)

Nedved med slappa lockar?


Jag?

Måndag 9 februari


Såhär har jag sett ut idag.

Att fylla år

I tisdags fyllde jag år. 21 år gammal blev jag. På kvällen kom lite familj o släktingar hit, det var kul, det var första gången dem var här för dem allra flesta! Alla tyckte att vi hade en mysig o fin lägenhet, det tycker jag också..önskar bara att den varit färdigmöblerad. Men det känns det inte som att den kommer att bli, dem möbler o saker jag vill ha finns inte i de färger o modeller jag vill ha. Det är därför klockan är så mkt nu och jag fortfarande sitter vid datorn, har tittat igenom varenda möbelaffärsajt känns det som, men det jag vill ha verkar inte göras!

Igår (onsdag) var amy o milla här! Jättekul, hade inte träffat milla sen kanske september eller nåt. Och nu är hon i v 36! Snart kommer bebisen..o det syntes verkigen =) Kul att ni kom på besök o firade mig lite ;)

Nu börjar det bli dags att gå o lägga sig, imorron eftermiddag ska jag sno oskars bil och köra till bromölla möbelaffär, vad kul det ska bli..har inte varit där sedan vi köpte barbordet o det var ett tag sedan nu.

Ny frisyr

Igår klippte jag mig igen.. Och detta är första gången sen jag började klippa mig på studio pink som jag inte går där ifrån nöjd. Jätte-tråkigt! Jag skulle göra lite slingor i botten eftersom jag börjar få lite utväxt och så skulle jag klippa topparna. Men jag ville fortfarande ha samma frisyr eftersom jag trivdes bra i den och fått jättemycket komplimanger för den.
Men istället gör hon slingor och sätter värme i håret, jag brukar aldrig ha värme. Sist jag gjorde slingor så sa hon glatt att mitt hår var så lätt färgat, det tog en halvtimme utan värme och sedan var det perfekt. Hon tyckte att jag skulle komma och färga håret hos henne en gånge i veckan bara för att hon blev så glad över att det var så lätt färgat och blev så bra. Men igår satte hon som sagt värme i minst en halvtimme samtidigt som hon gick och klippte en annan kund i ett annat rum.
Jag tycker färgen blev alldeles för ljus, jag var ju ljus o fin innan, skulle bara ljusa upp botten lite. Nu ser istället färgen helt onaturlig ut, jag tycker att det skär sig till mitt ansikte och ser ut som att jag har en peruk! Dessutom klippte hon "en rak linje" i topparna så att dem nu är lika långa, vilket inte alls blev snyggt. Nu ser min frisyr ungefär ut som när jag hade långt hår bara det att det nu är jättekort! Jag gillade inte alls det, jag blev så glad när hon klippte av mig håret och gjorde etapper för då såg mitt hår busigt och levand ut. Nu ser det bara tråkigt ut!!!! Varför skulle hon göra så? Det var ju fint som det var, varför förstöra det? Bara för att hon var stressad och låg efter i tiden och hade en kund som väntade så ska hon väl inte fucka up mitt hår för det?? Kändes som att det var 800spänn åt helvete. Och denna månaden har jag spenderat väldigt mycket så jag har inte råd att bara slänga 800:- i sjön. Har beställt kläder från nätet för 3 000. Och igår (med klippningen inräknad) försvann över 2800:-!! Så nu är man både fattig o ful i håret! SUCK.....

Här kommer lite bilder på lite av vad jag shoppade igår:

Såhär såg jag ut innan jag gick till frissan.

Såhär såg jag ut sen.

Inte nöjd!

Såhär kommer jag att se ut i vår..

..och såhär...

..och såhär..

..kanske såhär??...

..men definitivt såhär iaf!!!!

RSS 2.0