Var har jag hamnat?

Idag när jag långt om länge kom hem från jobbet (var först och handlade i två affärer) visst jag inte var jag hade hamnat. Min söta pojkvän hade varít superduktig och städat köket så mycket att det ekade (och det är ingen överdrift, det EKADE). Det var helt sjukt, jag minns inte när det var så fint i köket senast, man kunde verkligen undra var man hade hamnat! Var detta verkligen vårt kök? JA, det var det! Härligt, helt härligt var det att laga mat i köket efteråt.

Tråkigt att jobba till halv åtta imorgon kväll. Och på torsdag. Annars hade vi skulle tillbringa kvällen hemma hos cissis pojkvän andré och träffat turkiet-gänget. Det hade varit kul, var länge sen sist och då var det väldigt trevligt! Men men, jobbet går alltid före, så är det bara! Nu blir det en väldigt chill kväll istället.. Men det kommer fler chanser =)

26/4

Just nu håller vi på att frosta av frysen. Eller det är väl mest jag som är engagerad. Oskar ligger just nu på sängen och vilar bort sin huvudvärk som han har fått tillföljd av hans ständiga förkylning. Själv har jag två brännslåsor på min högra fot. Eller rättare sagt på tårna. Oj nu hände det något i frysen! Måste kolla... Det var en jättestor isbit som lossnade. Med tanke på att vi inte frostat av frysen någon gång innan på våra två och ett halvt år i lägenheten så finns där ju en del sådana. Nu åter till samtalsämnet, mina tår. Det var i förrgår när jag skulle laga middag till min sjuka sambo, jag skulle göra spagetti o köttfärsås, och när jag skulle ta bort pastagrytan från spisen så hoppade kokande vatten ur grytan och rakt ner på min fot. Det gjorde så sagolikt ont att jag inte visste vad jag skulle göra med grytan, jag kunde inte hålla kvar den men jag ville heller inte slänga den i golvet och på så vis kasta ut maten och gjort allt i onödan. Jag skrek på oskar som kom och tog över grytan. Jag slet av mig strumpan och stoppade foten under kranen. Det sved! Sen när jag tittade så hade huden bränts bort på två fläckar. Så hela resten av kvällen satt jag med foten i en hink fylld av iskallt vatten. Hugo kom upp i lägenheten (med sin cykel!) och tyckte det såg mycket märkligt ut att jag satt och åt framför tvn med foten i en hink med vatten. Med det var jag tvungen till för så fort jag tog upp foten ur vattnet så sved det som fan och stack i hela foten. Och gissa om jag skrek till igår morse när jag vaknade och fick se att jag hade två stora vätskefyllda blåsor på tårna. Det var inte vad jag väntat mig! Ush! Tänkte att det var en jäkla tur att det inte var sommar och flip-flop-väder för då hade jag inte vågat visa mig ute...

För övrigt så träffade jag Zetti i torsdags. Vi satt i TP (för er som inte vet så är det en förkortning av tivoliparken) och njöt av det soliga vädret! Riktigt gött var det, och kul att träffa Zetti igen, det var riktigt länge sen sist!
Vi var även hos BoService i torsdags och valde tapet och fondvägg (sammanlagt skulle det kosta 1800kr, tidigare hade dem bara sagt 1300kr och ingenting om ett tillägg på 500kr för fondväggen..men men) vi valde även luckor, vi valde innan men det hade dem tydligen inte skrivit in i sina papper och nu var färgen vi valt (olivgrön) borta ur deras sortiment. Istället valde vi ek-luckor som kommer att kosta oss ett tillägg på 50kr extra varje månad som kommer att läggas på hyran. Och hantagen på luckorna kommer att kosta oss 500kr i engångs-summa. Så det är fan inte billigt att ha en hyreslägenhet.

Dessutom fick vi igår reda på att målarna inte ska påbörja sitt jobb förrän den 15 maj, och en kompis sa till mig att när dem fick renoverat (i samma omfattning som oss) så tog det 1,5 vecka innan det var klart. Alltså är det inte riktigt säkert att vi hinner flytta in innan vi ska resa. Och när vi kommer hem från resan har vi inte vår nuvarande lägenhet kvar, alltså MÅSTE vi ha hunnit flytta in innan resan. MYCKET IRRITERANDE!! Känns sjukt jobbigt och vi måste ju packa grejor att ta med på resan också och hur ska vi hitta dem i vår flytta-mellan-två-lägenheter-bo-i-en-flyttkartong-situation? Känns bara som att denna resan ligger jävligt olägligt.

Dessutom skulle vi vara utan köksluckor i uppåt 6-8 veckor eller vad hon nu sa. Snyggt att inte ha några luckor alls på typ halva sommaren....

Våra nya möbler

Idag är det 19 April. Det är inte så dumt. I förrgår fyllde pappsen år, GRATTIS! Ikväll ska vi fira honom hemma hos mamma o pappa. Och nu är det snart maj! Som jag har längtat! Äntligen ska vi få flytta. Att först få reda på att man fått en lägenhet och sedan behöva vänta 3 månader på att få flytta in där, de är tortyr! Men snart är det dags. Jag o Oskar måste besluta oss för vilka tapeter vi ska ha i sovrummet också, förhoppningsvis kan vi fixa det nästa vecka.
Bilderna nedan däremot är på saker vi redan bestämt ska finnas i vårt sovrum ;-)
Möja
Möja

Vad ska man ha för rubrik?

Har/ska jobba väldigt mycket denna veckan.

Måndag: 7 - 19.30
Tisdag: 7 - 17
Onsdag: 7 - 17
Torsdag: 7 - 17
Fredag: 12 - 19.30

och ändå känns det inte som att det blir några pengar av det ;(

Idag har jag fått "testa på" att ha mer ansvar på jobbet. Han (chefen) har frågat mig om jag ville mer ansvar och få ha hand om beställningar. Jag svarade ja och sedan sa han inte mer. Och sen hörde jag inget från honom fram tills igår då han sa att vi skulle beställa lite han o jag. Sen blev det ändrat till idag, så idag har jag, och den blivande chefen (inte hos oss utan i en annan butik) som gått och lärt upp sig hos oss, gått och beställt varor. Jag har dock inte fått något klart besked om hurvida jag fått beställningsansvaret eller inte. Men jag kan tänka mig att han först vill kolla hur det går innan han tar några beslut.. Men det är jobbigt att gå och inte riktigt veta. Det hade varit gött att få lite mer ansvar. Dessutom sa en kollega till mig att om jag ska beställa varor så måste jag vara fast anställd och det hade ju inte varit helt fel =) Men men, det är bara till att vänta och hoppas.
Jobbigt är däremot att minst två av mina kollegor nu har börjat snacka skit om mig och undvika mig bara för att jag blev tillfrågad om beställningsansvaret och inte dem. Jag har inte gjort dem någonting och jag kan ju inte hjälpa att jag blev tillfrågad och inte dem. Det är bara barnsligt att gå och snacka skit om mig för beslut som inte jag tagit.

Nu till något roligt. I lördes köpte jag en klocka (armbandsklocka) och tanken var att jag skulle ha den på jobbet. Men eftersom mitt jobb är ganska fysiskt så vet jag att den inte kommer vara fin så länge. Därför köpte jag en likadan till idag =) Låter knäppt, men jag tycker det är bra. Jag tycker den är väldigt fin och vill därför ha en både hemma och på jobbet... Sån är jag ;-)

Nej nu ska jag gå och laga mat åt min tränande sambo!

En aning trött

Nu är jag precis hemkommen, och en aning trött. Har befunnit mig på jobbet i 13 timmar nu. Kom dit vid 6.30, började klockan 7 och har jobbat tills nu, 19.30 så nu är jag lite sliten. Vill bara äta och sedan gå och lägga mig. Börjar 7 imorron också, hur ska jag orka?

Det var en kort rapport från mitt liv.

Kan väl tillägga att jag idag har hjälpt en av våra kunder som måste vara i typ 40-årsåldern, att öppna en vanlig 33cl coca cola burk eftersom han inte fattade hur man gjorde. Då tänker man bara: what??

Palla

Är sjukt sleten nu. Orkar absolut inte städa vilket jag antar att jag måste eftersom det ska komma någon och kolla på lägenheten igen. Sjukt drygt, tycker bara att någon ska skriva kontrakt nu så att vi slipper ha en massa främmande människor springandes i lägenheten. Nu har vi det så stökigt här, dels för att vi ska flytta och dels för att någon jävla jubelidiot gjort inbrott i vårt förråd, så eftersom dörren där nu är uppklippt så har jag fått ta ner alla mina kläder därifrån som nu ligger på golvet i lägenheten. Så jävla drygt också att folk som ska kolla på lägenheten kommer med flera veckors mellanrum, alla kan komma på samma dag i stället så slipper man hålla på och städa i omgångar, har faktiskt viktigare saker att tänka på.

Såg idag på jobbet att vi ska sälja liknande gardiner som jag redan köpt, skillnaden är bara att jag gav 225kr respektive 229kr för de mönstrade och 139kr för de enfärgade och på jobbet ska vi ta 69kr för vilken som. Surt eller??


Tradit, tradit, tradit!

Jävla helvetes dag

Denna dagen har varit skit!
Ringde ABK innan idag för att höra om dem skulle byta vår kyl, frys och spis i kommade lägenhet. Men nej det skulle dem inte. Trots att det inte har hänt sedan 1986, alltså för 22år sedan. Så sa jag till henne att det drar typ dubbelt så mycket ström med så gamla vitvaror. Men då sa hon bara att dem inte kunde byta ut någonting om det inte var sönder.........Otrevlig människa var det. Och trög, hon undrade varför vi skulle tapetsera om när vi skulle flytta. -Hallå! vi ska tapetsera om i den nya lägenheten.. -Jaha *skratt*..

Sen fick jag reda på en välidgt jobbig sak. En massa hysch-hysch och rykten. Det gick många rykten som inte tillkännagivits.

Sen när jag är på väg hem, duktigt uppretad över min hemska arbetsdag, så ringer jag Oskar och då får jag höra att det varit inbrott i vårt förråd. När jag kom hem så sa Oskar att lite av hans elektroniska grejor (högtalare och sådant) är borta, av mina saker vet jag inte vad som saknas men alla mina kassar som jag lagt mina kläder i och knutit ihop och märkt med typ: Hannas sommarkläder, Hannas träningskläder osv, alla dessa kassar var uppslitna och det låg kläder på hela golvet.

Jag orkar inte skriva mer, jag är så jävla upprörd. Men en sak kan jag säga, och jag menar det från djupet av mitt hjärta och det är: ATT JAG HATAR FOLK SOM INTE KAN SE SKILLNAD PÅ DITT OCH MITT!!!!!!!!!!!!!!

Nu har vi köpt säng också!

Idag har vi varit på MIO och köpt säng =) Det känns skönt att ha både säng och soffa fixat nu. Men det är ändå mycket kvar, det blir lixom lite hårt att ligga i sängen som det är nu, för vi har inga madrasser, bara en sängram och jättefina sängbord ;-)

Vi disskuterade det idag, att vi båda två tycker att det känns som att det är FLEEERA månader tills vi ska flytta in, trots att det bara är en månad kvar nu. Och det är jobbigt, för det finns så mycket jag vill köpa NU, men jag vet att jag måste vänta tills vi flyttat in så att man kan se hur det passar och så. Men ett exempel på en sak jag hade velat köpa är en tavla som dem just nu har på MAXI. Utanför kassorna har dem en liten "konstutställning" och där finns några tavlor som jag tycker är fina, men en tavla som jag vill HA!!

Jajja mitt shopoholic-beteénde får avsluta detta inlägg..

Möbler

Hade ett missat samtal på mobilen innan idag så jag kollade upp det nu, då var det Bromölla Möbelaffär.
Det betyder nog att vår soffa har kommit =) Och jag som satt i den idag, inte i vår, men i Kim o Dans som är likadan (fast deras är orange)..och den är så skön! Och sååå stor! Det känns så i alla fall när man sitter tre vuxna, en baby och en hund i samma soffa och man kan bre sig hur mycket som helst utan att det blir trångt ;-)

Sen såg jag också nu att MIO hade en nice säng på kampanj. Den kostade 4950:- för sängramen och två sängbord. Den var fin och sängborden var väldigt snygga, samma stil som vi har funderat på att ha på vårt barbord som vi ska ha i köket. Saken är bara den att sen måste man köpa madrassbotten och bäddmadrass också. Jag räknade på det, köper man den sängen och de billigaste madrassbottnarna och den billigaste bäddmadrassen de har på IKEA så går det på 8200kr sammanlagt, inte så billigt.
Men med tanke på att bara sängramen och sängborden skulle kosta 7330kr sammanlagt annars, så är det ju ändå billigt.

Jajja vi får se om vi åker och tittar på det på söndag. Nu har det blivit dags för mig att gå och sova så att jag orkar upp och jobba ihop möbelpengar imorron.

God Natt

Tankar efter en arbetsdag

Nu är jag lite trött. Har varit väldigt mycket att göra och tänka på idag på jobbet, har säkert glömt något.
Precis när jag skulle gå hem kom min morbror och snackade med mig, han sa att han var där med mormor och att hon hade fått blodförgiftning och att dem precis kom från sjukhuset och att dem skulle dit där igen på lördag. Det var inte alls kul att höra men samtidigt var jag så jäkla trött att jag inte orkade gå och leta upp mormor och säga hej till henne. Jag fick dåligt samvete men jag var så trött att jag bara ville hem.

Idag på jobbet såg jag en VÄLDIGT kraftig tjej som hade så sjukt ful outfit så det var inte klokt. Hon klädde sig som en blandning mellan en 5-åring och en 60 åring som tror sig ha modekoll. Hon hade bland annat en väldigt rosa kjol och väldigt rosa leggings till detta, rött hår (färgat rött), jympadojjor och någon väst som jag förträngt färgen på. Jag tänkte bara stackars människa, som hon spökar ut sig, när hon sedan vände sig om såg jag att det var en tjej som gått i min paralellklass. Och då tänkte jag bara HJÄLP.

När jag snackade med Adelina idag på jobbet så sa hon att dem som är fast anställda på scorett har 50% personalrabatt. Jag vet inte om detta stämmer, men om det gör det så är jag väldigt avundsjuk.
Tänk vad många skor jag hade ägt om jag hade jobbat i en skoaffär. Då hade jag behövt ett helt rum bara till mina skor. MINST.

(kolla in mina snygga skor i föregående inlägg, dem är köpta på scorett..och dem är sjuuukt snygga(-; )

Laijdig idaug

Idag har jag varit ledig. Sov lääänge, GÖTT! Gick och köpte frulle, pratade med Karro (i 40min!), chillade.. Och sen gick jag en runda på stan. Jag var nämligen fast besluten om att köpa ett par skor. Ett par skor som jag fick syn på igår när jag och Oskar körde förbi Scorett. Så dem inhandlade jag idag. Blev även ett par panties i väntan på Oskar, jag gick förbi MQ, och tänkte att jag hann gå in och kolla lite där med innan jag skulle bli hämtad och då fick jag se ett par chockrosa trosor i samma färg som skorna jag precis köpt, så dem fick också följa med hem. En sak som var lite konstigt är att jag alltid har 39 i skor men dessa björn Borg skorna var så stora i storlekarna att jag fick ha 38.. Förövrigt tror jag inte att jag har blivit lurad idag, 1 April..

image82

RSS 2.0