Soft

Idag har jag jobbat mellan 11-16. Tiden gick faktiskt fort. Kan ha varit för att där var asmycket folk. Skulle egentligen jobbat imorron med men en kollega ville byta så att hon fick vara ledig nästa söndag så därför jobbar hon min imorron. Så nu blir det jobb 3 helger i rad för mig..men vad gör man inte för sina kollegor. Igår på jobbet (när jag var ledig) hade dem tagit en snattare. Jag tycker att det är sjukt jobbigt för det har varit asmycket sådant på sistone...

Jag känner mig mycket bättre från min förkylning nu. Skönt. Tiden från 16 till nu har varit soft. Vi lagade lite mat o diskade, gick ut med soporna o så.. Sen la jag mig i soffan en stund och lyckades somna lite. Men inte så mycket ;) Finns inget på tv idag. Och inget att göra. Började med att spela plump med Oskar. Det gick 2 rundor (jag förlorade båda, STORT) sen insåg jag att det inte var kul så det avslutades igen.
Vet inte vad jag ska hitta på imorron heller. Oskar ska ju spela golftävling. IGEN! Och nu är jag ju helt plötsligt ledig. Och mamma o pappa är i tyskland. Annars hade det varit ett perfekt tillfälle att hälsa på dem. Men nej. Jaja det är väl inget jag behöver oroa mig för, tiden lär väl gå ändå.
Jag känner att jag hade velat lägga in lite bilder från lägenheten. Har ju hänt lite saker denna veckan. Jag har städat o så, så nu har vi faktiskt bra ordning överallt förrutom i datorrummet/3:e rummet (och garderoben). Men det tar sig, igår satte vi ihop hyllan vi köpte i söndags så vi fick bort 4 flyttkaronger tror jag det var. Men nu ligger här en massa små plock på golvet i stället och det orkar jag just nu inte ta tag i. Får väl se när det händer =) Men några bilder blir det nog inte eftersom Amy har min digitalkamera. Och Zetti har en kofta som är min. Och Anny har ett par skor som tillhör mig. Jag jobbar så, lägger ut mina grejor lite här o var så har folk åtminstone en anledning att träffa mig =))

Nej om man skulle återgå till att softa kanske. Blir nog ingen dagens låt idag, vi har ju inget ljudkort installerat på datorn så jag kan ju inte sitta på youtube och lyssna på musik som jag brukar göra.. :( Faktiskt mer tråkigt än vad det kanske låter, är så sjukt gött att så fort man kommer på en bra låt bara kunna sätta igång den =)

Jaja, ha en trevlig lördagskväll! Over and out

Kommentarer
Postat av: Din svägerska

Jaså har du skor hos oss? De har jag nog lagt in bland mina skor, så lycka till att hitta dem:)

Lyssnar just nu på Kat Deluna och tänker på dig:)

2008-11-07 @ 10:45:26
Postat av: Hanna

Ja det hoppas jag att jag har, svarta ballerinaskor fulla av glassplitter på undersidan ska finnas hos er! Vad gullig du är, sjukt bra låt!! =)

2008-11-07 @ 23:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0