Äntligen Internät

Idag, ikväll, har vi äntligen fått tillbaka internet, oskar lagade det på något vis. Dock några timmar försent kändes det som eftersom jag varit sjuk och därför varit hemma hela dagen helt utstängd från världen. Jag trodde knappt att det skulle hända, (har trots allt inte varit sjukt sedan innan studenten nångång) men igår hände det. Jag blev förkyld som satan! Gick och snörvlade hela dagen på jobbet (jobbade mellan 9-19.30) och det bara eskalerade under dagen. Mina kollegor trodde att jag hade feber och tyckte att jag skulle stanna hemma o vila upp mig idag. Att jag dessutom fick ett dörrhantag i bakhuvudet igår gjorde ju inte saken bättre, men eftersom chefen stod i samma rum så var det bara till att bita ihop, inte svära o inte lipa ;-)

Så sjukdag betyder Desperate Housewives-maraton och det har det verkligen varit..har kollat på 12 avsnitt idag. Och nu på kvällen när internet började funka igen fick  jag ÄNTLIGEN chansen att klicka hem mina Dieseltrosor som jag höll på med dagen innan internet pajade. Men efter ett litet missförstånd mellan mig o Oskar så trodde jag att han hade skickat ordern men i själva verket hade han bara stängt ner sidan och stängt datorn. Men tur nog för han så var dem inte slut nu, så här nårra veckor i efterhand, hade dem varit det så hade jag blivit.....ja det kan ni nog själva gissa =)

Förresten så var jag o Oskar på väla & Ikea i söndags. Förrutom en hylla och en till matta så köpte jag en tröja och en svart minijacka. Supersnygg! Har velat ha en sådan aslänge!! Blev sjukt glad att oskar gick med på mitt förslag att åka till helsingborg i söndags, det trodde jag aldrig =)

Nu ska jag titta på slutet av Hells kitchen och fundera över om inte zetti satt på ljudet på sin mobil. Igen! ;)

Dagens låt får bli: Takida-Handlake Village

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag har saknat ditt skrivande :)

2008-10-31 @ 10:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0