Dagens tankar o drömmar

I natt drömde jag att jag köpte ciggaretter (iofs lite konstigt eftersom jag slutade röka i mars men iaf) och dessa ciggen smakade VITLÖK. Sjukt äckligt! Ciggaretter med vitlökssmak, vilken fruktansvärd kombination. Hoppas ingen är så trög så att dem börjar tillverka det, och om det skulle ske så hoppas jag ännu mer att jag inte skulle köpa dem! =)

På mitt jobb, som för att uttrycka det milt, inte är ett särskilt tankekrävande arbete har jag mycket tid att sitta och tänka på saker. I måndags tänkte jag på: Min 20-årsfest! Vilka man ska bjuda m.m, vet en person som jag VERKLIGEN inte ska bjuda, hade först tänkt det men sen kom saker o ting upp, så NEJ.
I tisdags: Vår utlandresa. Om oskar bara får ledigt från jobbet så drar vi snart! Gött, denna resan har varit bestämd sen i februari. I onsdags: Att jag SÅÅÅÅÅ jävla gärna hade velat skapa ett eget klädmärke. Högtflygande planer!!
Och idag: Satt jag och tänkte på vad jag ska önska mig i julklapp. Måste vara ute i god tid för att vara säker på att få ngn =) Kom fram till att alla säsongerna av Seinfeld hade passat mig utmärkt!

Over and out

Kommentarer
Postat av: Emilia da twin

kan bara hoppas att jag är bjuden till en sådan socitetsfest :) ;) pusss

2007-09-13 @ 18:34:03
URL: http://emiiilias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0