Pust..suck..gäsp..

Pust..är hyfsat trött nu. Har jobbat mån-fred plus igår och idag. Ska även jobba mån-fred nu nästa vecka o sen blir det en heldag m. föräldrarna på lördag så jag känner att jag inte kan sova ut förrän på söndag..'suck'! 12 jobbedagar i streck är ganska mkt, särskilt när man måste gå upp kvart i sex 10 av dagarna..men men man får tänka på det som jag alltid tänker på: PENGARNA!! Blir ju gött sen när man får sitt lönebesked =)

Har träffat Jessica på jobbet idag, skoj! Har saknat henne en del. Vi bestämde att vi snart skulle ses, o så skulle jag få träffa deras hund..kul kul! Har saknat mina tjejkompisar rätt mkt, har bara träffat Milla 1 gång denna veckan o 1 gång förra veckan annars har ja typ inte träffat ngn sen tivolirock, drygt. Får ta tag i detta när jag får tid!

Fick en komplimang av en kund idag, hon sa att jag var smart för att jag kom på en tidssparande lösning som ingen annan gjort innan så hon blev glad. Nice!

Igår var jag o min darling hos peter o nea. Det var nice, vi lagade mat (okej ja skar paprika o gurka) o så hyrde vi film (The number 23; ingen kommentar) o drack en öl/cider. Trevligt, trevligt. Nästa gång blir det tydligen hemma hos oss, vi får nog städa i 1 vecka innan det kan ske ;)
Pallar inte mer nu, ska snart till gymmet. Chill out!

Saknade:
                                   
 Catta o Karro                          Milla                                         Amy                                       Frostis

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hehe.. kunde du inte ha valt en bättre bild.. Jag ser ju ut som en crackhora :) kraaam

2007-09-19 @ 17:56:37
URL: http://emiiilias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0