Shopping, semlor och världens sötaste bebis!

Ja det säger väl det mesta om min helg. I fredags när jag var ledig kom min kära mamma hit. Med frukost!
Vi käkade o hade mysigt. Sen åkte vi till mitt jobb och hämtade mitt lilla visa-kort. Sen gick vi på stan. Jag köpte den supersöta koftan som var med i förra inlägget. Köpte även en cool lila klänning med blixtlås längs med hela framsidan.  Sen gick vi hem till mig för att fika med semlor. Oskar, Pappa, Marcus och Anny kom också hit. Då ringer Milla! Det var SÅÅÅÅ kul! Jag var så himla nyfiken på hur allt hade gått, hur dom mådde och allt annat! Det var kul att hon ringde och det var ännu roligare att hon bjöd hem oss nu i helgen. Sen fikade vi klart och alla åkte hem. Jag o Oskar stack och hyrde 3  filmer och sen handlade. Sen lagade jag min favvomat. Moussaka och vitlöksbröd!  Sen tittade vi på en av filerna; Bangkok Dangerous, riktigt dålig..se inte den!

Lördagen kan sammanfattas kortare: Jobbade mellan 11-16, sen hämtade oskar mig och han åkte hem till gunnarsson. Jag åkte hem o satt i soffan hela kvällen. Själv.

Söndag (idag alltså): Jobbade mellan 12-16, sen kom Oskar o hämtade mig, vi åkte hem här o hämta lite grejor (glömde dock digitalkameran, STOR tabbe) sen åkte vi hem till Milla, Jonas o Ebba. Det var så roligt att träffa dem! Har inte gjort det på länge, Milla var iofs här dagen efter min födelsedag men innan dess var det en evighet sen vi träffades. Och den lilla söta bebisen! Hon var ju såååå liten och SSÅÅÅÅÅ SÖT!! När jag först såg henne blev jag helt chockad över att hon var SÅ liten. Och jag fick hålla henne, hon var som en söt liten docka! Så liten och så sjukt himla söt!! Jag tror verkligen att det var den sötaste bebis jag någonsin sett! Ja jag säger det igen, SÅ liten och SÅ söt.

Jaja ska inte tjata mer om den JÄTTESÖTA bebisen, ska istället försöka bli färdig att gå och lägga mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0