Jag har varit vilsen, Lisa...

...det är ju helt klart titeln på dagens låt. Jag älskar den! Den gör mig så glad!! Lyssnade på den imorse när jag sminkade mig o fixade håret. Och nu sitter jag o lyssnar på den om och om igen.

Detta har varit en bra dag. Dom finns tydligen dom också ;) Det är konstigt, vissa dagar klumpar sig lyckan och glädjen och vissa dagar vill den inte infinna sig alls. Allt började imorse, jag kände mig fortfarande konstigt, bubbligt glad av att tänka på att Milla fött en söt liten dotter! Den känslan levde jag länge på. Sen gick jag ut på stan, hämtade mitt H&M-paket och gick till Gallerix  för att köpa ett kort till den nyblivna mamman. Dock hade dem inte ett sånt som jag ville ha, ville ha ett stort, typ A4 kort, med miranda-nallar eller nåt. Men men det blev ett fint kort iaf. Sen skyndade jag mig hem för att slita upp mitt paket. Och kuddarna blev jättefina. Köpte kuddfodralen med stadsmotiv och tillhörande innerkuddar. Sen köpte jag en tröja o en klänning o ett par skor också. Men skorna passade inte, men dem var billiga och jag tror det blir dyrare att skicka tillbaka dem så det får vara skitsamma. Men kuddarna blev riktigt bra. Sen var det dags att skynda sig till jobbet. På vägen till jobbet mötte jag Hugo med postbilen. Då blev jag också väldigt glad.

Idag har vi också kommit igång att sälja lösviktsgodis på jobbet. Kul eller jobbigt? Det får tiden utvisa. Sen kom oskar o hälsade på mig på jobbet. Det var kul, är alltid lika kul..händer ju inte så ofta. Sen kom sebbe också och det var kul att höra hur det går på intensivkursen, han håller ju på att ta körkort. Sen var det girl power på kvällen på jobbet. Bara tjejer, det var kul. Sen skjutsade snälla jennifer mig till söder. Jag hoppade av hemma hos dem sen skulle jag gå hem, men på vägen hem gick jag förbi brors. Och eftersom oskar hade sagt att han skulle träna med hugo så tänkte jag: Undrar om bror är hemma? Ska jag gå upp o kolla. Ja va fan ska jag gå hem o vara själv för?. Kan ju lika bra se om han har tid för lite sällskap?

Och det hade han, han var hemma och han var själv. Så det passade mig perfekt. Vi tittade på 2 1/2 men och lyxfällan. O så käkade vi varma mackor o lite godis. Rena lyxen! Det var väldigt trevligt. Det har alltså varit en väldigt bra dag med många glädjeämnen. DOCK glömde jag mitt visakort i skåpet på jobbet och eftersom jag är ledig imorron så är det tråkigt av två anledningar. Dels så ska jag ju inte till jobbet imorron så ska jag få tag i det så får jag ta mig dit bara för den sakens skull, och dels så är det ju när man är ledig som kan använda kortet =) Jajja det löser sig.

Hoppas morgondagen bjuder på minst lika många glädjeämnen men det kan ju bli väldigt svårslaget.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0