Några ord från mig

Helgen har varit bra. I lördags morse hade jag rockmorron med mig själv. Det var nice, lyssnade på asmassa bra rockmusik med typ Queen, AC/DC, G ´n R, Bon Jovi, Kiss o sånt fint ;) Gick o headbanga lite o tänkte ta en liten drink osså men jag tänkte att jag får väl vara lite ordentlig o inte dricka mitt på dagen. Istället tog jag en liten promenad till mitt jobb. Snakade med kollegorna lite sen kom Oskar o hämtade mig o vi gick på stan en stund.

Igår var jag o tittade på damerna när dom spelade fotboll. Blev en ganska generande vinst kanske man kan säga, jag tappade räkningen vid 3-1 men dom insatta trodde att resultatet slutade 11-1.. Passade på att rensa mamma o pappas kylskåp på rester från middagen vi blev bjudna på, RIKTIGT gott! Sen följde min lilla mamma mig till bussen.

Idag (efter arbetet) var det dags för kollegorna att bowla och på begäran följde jag med och tittade. Så jäkla surt, den ena rundan förlorade Sebbe med ett poäng och den andra med två poäng, hade han istället vunnit dom två matcherna så hade laget vunnit hela matchen. Nu klättrar dom istället neråt i tabellen..tråkigt. Efteråt stärkte och tröstade vi oss med mat på MAX. Det var fint, för min del blev det nuggets m potatisgratäng och beadipp. Riktigt flottigt och riktigt förlustförträngande =)

Imorron är man ledig! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0