Dator och shopping

Som jag nämnde i tidigare inlägg så är jag nu alltså datorägare. Dock blev det ingen snygg, liten rosa sak. Som jag gärna hade velat ha för utseéndet och den petite:a storlekens skull. För efter att ha stått och snackat med säljaren i över en timme så fick man ju reda på att en sådan liten dator inte var någonting att ha. Dem hade så litet grafikkort så bilder och sådant inte alls skulle bli bra på dem. Och eftersom jag inte är en ytlig person (ha?) utan vill ha lite insida och innehåll så valde jag den här stora, tråkiga, svarta saken som nu har en hedersplats i mitt knä! (sååå jätteklumpig är den inte, 15,6"s skärm o den väger inte så jättemkt heller) Men det spelar ingen roll, det enda som spelar någon roll är att den är min, bara min. Och jag kan sitta vid datorn när jag vill, o var jag vill. Det är det bästaste.
Nog snackat om datorer.

I lördags var ju en helt underbar dag. Den tillbringade jag ju med mina älskade föräldrar. Dem kom till mig vid 9 på morronen o sen satte vi oss här i lägenheten o käkade en god frukost. Sen begav vi oss av till resmålet för dagen. Bland dem bästa ställena för shopping (iaf innan i lördags) VÄLA! Vi gick runt i lite affärer ett tag sedan kände alla att vi behövde varsin glass, jag tog en mjukglass med kolasås! Ååååh vad jag älskar mjukglass, tack mamma. Sedan fortsatte vi att gå i affärer, och sedan bar det av in till IKEA. Efter den turen var vi hungriga alla tre så vi gick tillbaka in i shoppingens mecka och satte oss där o fikade. Färskpressad apelsinjuice m. nån toastmacka som kostade 50 spänn, det var fint det! Sen kände vi alla att det var dags att resa hem. Hemma hos päronen käkade vi familjepizza m kebab. Och jag äter egentligen inte kebab men denna pizzan var jättegod, där var även nåt annat kött o beasås! Mmm. Sen kom Marcus också och sen satt vi o tittade lite på tv.
Det enda i klädväg som jag fick med mig var en jeansjacka (en liten miss med den men det funkar ändå) ett vanligt svart linne, och en svart spetstopp m. stjärnor (den är snyggare än vad den både ser ut innan den kommer på och än vad det låter som när jag beskriver den). Sen fick jag även med mig en ny tvålpump, en grön, den såg ut som en stor karamell så jag kunde inte motstå den trots att vi inte har dem färgerna på toaletten. Tre canvasdukar som jag ska klä med tyg inhandlades också. Och inne på IKEA handlade jag en liten snutt tyg som var väldigt fint som jag hade tänkt skulle fylla denna funktionen, förutom det blev det  bara en ny matlåda och en paket med krokar. Ja, och sedanköptemamma en grön handduk till mig som vi trodde skulle matcha min nyfyndade tvålpump men icke det. Det var det hela. Och grejen med jeansjackan, att den var en liten miss, var därför att där var vita prickar (som skulle vara där) både under ena armen och på ena bröstet, detta lyckades jag dock mirakulöst konstigt nog missa när jag provade den i butiken och upptäckte inte förrän jag plockade upp den hemma. Men men, prickar eller ej så funkar den ändå. Man bara måste äga en jeansjacka denna sommaren, det kan jag lova er!!
Nu är det nog-traggat med mig för ikväll, förhoppningsvis kommer här upp lite bilder på mina shopping"fynd" om jag bara lyckas fixa allt sådant med kamera o ny dator...=)

Good night

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0