Update

Nu är det väl på tiden att uppdatera lite igen. Har ju inte blivit så mkt av den varan på sistone, helt enkelt för att jag varken har haft tid eller ork med det. Men nu har jag hittat en liten lucka. Min kära bror har precis stuckit härifrån. Han var här och underhöll oss ikväll, vi käkade tacos, tittade på Robinson och spelade poker. Nice!
Har faktiskt träffat hela min familj idag, gött! Mamma o pappa tittade nämligen in på jobbet och hälsade på mig idag =) Då blir man så himla glad! Och det var skoj att mackan kom hit med lite energi ikväll, blir ju inte att vi träffas så ofta, tyvärr!

Förövrigt har det varit arbete på schemat idag. Anna har också jobbet idag och det är helt otroligt vad det underlättar stämningen att ha henne där på helgen =) Anna är jättetrevlig och hon livade verkligen upp stämningen!

Imorron är det jobb igen, sen måndag, sen tisdag, sen onsdag och sen torsdag. På fredag är man ledig igen;)  Då är det en stadstur som gäller. Mer eller mindre motvilligt :) Hade tänkt att färga bryn o fransar och hade hoppats på att kunna få en tid på fredag. Samma sak gäller håret, hade velat klippa och ev slinga mig på fredag men det känns det som att jag bara kan glömma, det är ju trots allt löningshelg o allt. Jaja, får se om jag får några tider. Men en sak som det känns som att jag måste göra på fredag är att köpa en present till ovannämnda Anna då hon fyller år nästa helg och vi ska dit på lördagen. Känns som att det kommer bli jag som får ta tag i den uppgiften, och hade jag bara vetat vad jag skulle köpa så hade jag gärna gjort det också =) Vi får se, allt löser sig..

Jag signar ut nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0