Varm om hjärtat <3

Jag har gjort någon glad idag. En man kom in i affären igår och handlade av mig. Han berättade att han hade tänkt handla en julklapp till sin hustru men att det inte blev någon eftersom den var slut. Jag frågade vad det var och han berättade att det var en knivslip från Fiskars som vi hade sålt till ett väldigt bra pris. Jag sa att ja tyvärr så var den slut. Då sa han att han hade tänkt att köpa den till henne eftersom han hade fått en stroke och då blivit förlamad i hela högra sidan och därför kunde han inte slipa knivarna och hans fru kunde inte heller så han tänkte att detta hade varit en bra present till henne så hon kunde slipa knivarna. Jag blev så berörd av det han sa och tyckte så synd om honom där han gick med sin rullator och hans högerarm som bara hängde så jag berättade för honom att jag hade köpt just en sådan knivslip men inte öppnat den så han kunde få köpa min. Då frågade han: -Men behöver inte du den? Så svarade jag: - Jo men jag tyckte så synd om dig så jag tycker du ska ha den. Då blev han jätteglad. Och idag kom han in och köpte den. Han hade med sig en blomma till mig och ett kort som han hade skrivit en halv bok i ungefär. Det var hur gulligt som helst och han var så tacksam för min lilla gest.

Sånt värmer verkligen i hjärtat och det är detta julen verkligen handlar om! Tack så jättemycket för kortet och blomman, du gjorde mig så glad!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Oj, vad fint gjort Hanna! Och vilken sorglig historia.. Men alliansen ja, det gick inte så bra för dom ;) Haha, men det gick bättre för Degebergakillarna! Ja, jag tycker det låter jättekul med resan!! Och självklart ska vi hitta på något igen, vi tyckte också det var trevligt! Ha en jättemysig jul och hälsa Oscar! Kramar

2007-12-23 @ 20:42:08
URL: http://sesajlia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0