Berg-o-dal-bana

Mitt liv är värst berg-o-dal-banan just nu, vilket är väldigt frustrerande. Ena sekunden är man nere i värsta dalen med en varning som mäter en tia på depressions-richtersskalan och nästa är man lycklig som ett barn på julafton.. Detta känns väldigt påfrestande för kropp och själ. 
Något som gav mig en rejäl knuff neråt var att min hett efterlängtade tatuering blev misslyckad. Jag har riktigt längtat efter att tatuera mig sedan jag var 15 år, i februari bokade jag tid vilket spädde på min längtan ännu mer. I augusti fick jag reda på att jag skulle tatuera mig igår den 1/11 vilket fick mig att känna att jag var så nära att jag nästan kunde ta på det.  Och igår var det då äntligen dags, men min väntan var inte över trots att klockan slagit 10, det klockslag som var bokat åt min gaddning.
Jag fick vänta en timme o en kvart innan det äntligen blev dags att måla mig.
Jag hade väntat länge, hade mina förväntningar och mot slutet var jag även riktigt nervös. Jag hade tänkt mycket på det, men aldrig en enda gång hade tanken slagit mig att tatueraren skulle begå ett misstag. ALDRIG! Typ alla jag känner med tatueringar har gjort dem hos Janne och alla har likaså rekomenderat honom varmt. Och när jag var där igår så kändes det bra, han verkade professionell men uppenbarligen var han inte riktigt det.

Motivet han skulle göra på mig var 5 futtiga stjärnor, som var utkopierade dessutom. Allt han behövde göra efter han fäst motivet där det skulle sitta var att följa linjerna vilket var precis det han inte gjorde. 4 stjärnor blev helt okej men den femte hade t.o.m ett dagisbarn ritat bättre. Inte en jävla linje i den stjärnan var rätt! Helt otroligt. En tatuerare ska ju kunna rita en perfekt stjärna på frihand, har man då dessutom linjer att följa, hur fan kan man då misslyckas??

Lärdom: Jag skulle ha sparat min hud åt Miami Ink istället, för dom är åtminstone proffs, på riktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0