Tisdag

Ledig idag. Ska sedan jobba från imorron fram t o m fredag nästa vecka. Det suger lite. Såhär ser jobbetiderna ut:

Onsdag: 9 - 19.30
Torsdag: 12 - 19.30
Fredag: 12 - 19.30
Lördag: 11 - 16
Söndag: 12 - 16
Måndag: 7 - 17
Tisdag: 7 - 17
Onsdag: 9.45 - 17
Torsdag: 9.45 - 17
Fredag: 7 - 17

Dessutom blev jag igår tillfrågad om jag inte kunde jobba idag också, och eftersom jag jobbade igår så hade det i så fall blivit ytterligare 2 dagar till mitt underbara schema ovan. Så nej, jag var tvungen att tacka nej till det erbjudandet.
Och eftersom detta är min enda ledig dag innan helgen nästa vecka så var jag lite kluven över hur jag skulle tillbringa den. Jag ville ha sovmorron, men ändå ville jag gå upp tidigt så att jag skulle hinna göra saker. Det slutade med att jag gick upp klockan 11. Det jag har hunnit göra är att slänga en lite skräp, rensa ur kylen och varit nere med soporna. Bokat en tvättid och slängt i tvätten. Samlat ihop tomburkar som jag ska panta. Klurat på middagsmat för idag och imorron (för jag orkar inte stå och laga mat imorronkväll när jag kommer hem lite innan 20) och skrivit en handle-lista. Bokat om min massagetid, nu blir det inte förrän den 9 januari... Sen har jag pratat med brossan en liten stund. Helst av allt hade jag velat laga mat, gå på stan och fixa dem sista julklapparna (så att det är färdigt så att man inte behöver stressa med det i sista stund som vanligt) och städa hela lägenheten så att mamma och pappa kan komma in och fika någon gång i veckan. Men i och för sig så jobbar jag ju kväll resten av veckan och det bli kanske lite sent om dem inte kan komma hit förräns åtta på kvällen..och på lördag är jag bjuden hem till Åsa och Erik på kvällen så då går det inte. Vet iofs inte om jag ska gå, vet inte om jag känner mig sugen på att festa. Särkilt inte när man sen ska jobba dagen efter. Men vi får se.

Jag hade bara velat vara ledig nu fram till jul så att jag hade haft en massa tid på mig att göra det fint i lägenheten och baka lussekatter och pepparkakor och massa sånt. Och göra pepparkakshus! Det är ju en tradition, vi gör pepparkakshus varje år, oskar o jag. Imorse hade jag lite funderingar på om jag skulle baka lussekatter idag, men sen kom jag fram till att jag inte orkar.. Lussekatter är sjukt gott men det tar ganska lång tid att göra. Stort minus. Får se om inte mamma ska baka lite så kan jag be henne baka extra många så jag jag snatta nårra från henne istället. Hennes blir mkt godare och finare dessutom.

Nej nu är nog tvätten klar och jag måste sluta skriva för detta blev ju lååångt. Var inte riktigt meningen, men när jag väl börjar så kan jag tragga på om vad som helst, hur länge som helst i princip.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0