Fredag och väntan

Sitter här och väntar på att Amy ska dyka upp, blir väl 11 dagen i rad vi träffas..nice! Skönt också att bara kunna sitta själv i lugn o ro och bara lyssna på musik och slippa tänka på allt som ska göras.. Känns inte som att jag har gjort det sedan vi flyttade, har knappt haft en ledig stund och ännu mindre en ensam stund.

Det åskade idag när jag jobbade. Det var mysigt att gå ute på lagret och höra hur regnet slog och höra åsk-mullret =) Ska snart på fotboll, ska bli nice. Hoppas på uppehållsväder. Men jag har helgarderat mig och köpt ett paraply idag. Tänkte idag på hur mycket jag handlat bara den senaste månaden. Särskilt kläder. (Men det är ju inte värre än Amy som slog till på en soffa igår.)Först var vi i turkiet och då köpte jag tre tröjor. Sen kom vi hem och jag beställde kläder från H&M. Sen var det MQ-rea (och jag åkte till IKEA samma dag). Och nu igår var vi på NOVA. Så det har blivit en hel del nytt på sista tiden känns det som ;-) Köpte även en kruka igår till en av våra stora växter (skulle ha köpt till den andra med för det blev bra) sen köpte jag även lite växter och planterade själv. Känner att det är dags för lite uppdaterande bilder på hur här ser ut. Men det får vänta i alla fall till imorron för då ska vi till IKEA och äntligen kommer vi väl att komma i ordning lite. Får se, ska väl inte hoppas på för mkt...

Hade varit kul att träffa bror. Var ett tag sedan sist.. Mamma o Pappa också iofs.. Nej nu ringde Amy så nu får jag väl göra mig klar.

Bruuuuuusk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0