En liten uppdatering..

Mycket har hänt sen sist. I onsdagskväll drog jag o Oskar hem till mamma o pappa, fikade o sedan lämnade han mig där. Jag sov över där o sen på torsdagsmorgonen drog jag o mamma till ullared ;) Vi sov över där till fredagen, gick lite i alla affärerna där och åkte sedan hem till degeberga. Käkade, och åkte sedan till everöv för att titta på fotboll, det var ingen höjdare.. Kan inte fatta att man åkte ända från ullared för att se laget förlora med 4-1 (eller blev det 5-1?). Och nästan blev träffad av en raket på kuppen.. Störigt, degeberga trycker upp halsdukar, everöv apar efter, sandra o tim slår på stora trumman (bokstavligt talat) och everöv gör det samma. Och till råga på allt börjar en galen gubbe skjuta raketer efter everövs mål, den första smällde på marken, bara några meter från där vi stod. Men det avskräckte tydligen inte idioten för efter de kommande målen fortsatte han att skjuta..insane. Efter matchen skulle vi hem till mamma o pappa o ta varsin grogg, men helt plötsligt fick jag migrän o var tvungen att gå och lägga mig direkt och hann därför inte dricka upp. Morgonen därpå var det dags att ge sig iväg igen, till tyskland denna gången. Så marcus o anny sov också i degeberga och så kom fredrik o karro o hämtade oss alla tre vid 7.00. Resan var kul  men när vi kom till bordershop var det inte lika kul, personalen där är så jävla otrevlig!  Och strawberry/lime cidern som vi alla var ute efter var slut! Dessutom var där fullt av galna pensionärer med kundvagnar! Men vi överlevde och fick med oss en hel del, särskilt kajjo o fredrik =)  På kvällen var det grillning på schemat! Trevligt och gott!! Precis vad man behövde efter en lång dag.
Igårmorse vaknade jag precis lagom tills det att frukosten var klar. Så nice, nybakade bullar o prinskorv m ketchup! Ute på altanen dessutom! Trevligt. På eftermiddagen körde päronen hem mig så att jag skulle kunna chilla ner lite eftersom jag inte varit hemma sedan i onsdagskväll. Vi fikade här, sedan körde mamma o pappa hem igen.

Idag har man jobbat, men imorron är man ledig igen, skönt eftersom helg har varit ganska hädelserik o fullspäckad. Sen är det jobb i nio dagar i streck som gäller, drygt! Vet inte hur jag ska tillbringa min dag imorron, men jag får väl röra lite på mig så jag inte tappar snittet på mina steg =) Vi på jobbet är ju med i en stegtävling där vi alla har varsin stegräknare. Vi började för en vecka sedan, på måndagen. Jag snittar 19 000/steg per dag. Det är väl hyffsat, vi ska gå minst 10 000 per dag för att nå vårt mål (prag) i tid. Lite surt dock att jag inte gått mer än 11 000 steg både lördag och söndag, det drog ju ner snittet en del. Och lite surt också att onsdagen innan tävlingen drog igång gick jag över 28 000 steg, dem hade jag kunnat behöva nu ;)

Jaja får väl se vad som händer med morgondagen, ska nog ta en rejäl sovmorron iaf..

Nu orkar jag inte mer, over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0